Görüş Bildir
Haberler
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi 10 Akademik Personel Alımı Yapacak

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi 10 Akademik Personel Alımı Yapacak

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, son başvuru tarihi 16 ağustos 2021, Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 90 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puana sahip ve İngilizce Öğretmenliği, İngilizce Mütercim Tercümanlık, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngiliz Dil Bilimi Bölümlerinin birinden lisans derecesine sahip Öğretim Elemanı 10 akademik personel alacak. İşte başvuru şartları ve diğer detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz Rektörlüğüne bağlı Yabancı Diller Bölümüne 'Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik' uyarınca tam zamanlı öğretim görevlisi alınacaktır.

Başvuracak tüm adayların; https://www.etu.edu.tr/tr/kariyer adresinde yer alan ilgili iş başvuru formunu doldurup, Çalışma süresini gösteren hizmet belgesi (İngilizce Öğretmenliği yaptığına dair),Lisans ve Lisansüstü diploması, Resmi transkript, Yabancı Dil belgesi, ALES belgesi, CV, web sitesi üzerinden doldurulan başvuru formu çıktısı, Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis, muaf veya 2 yıl tecilli olduğunu belirten belge ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile belirtilen adrese şahsen veya posta ile başvurmaları gerekmektedir. Süresi içinde yapılmayan ve eksik belgeli olan başvurular ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Posta ile yapılan başvurularda adayların belgelerin asıllarını ya da onaylı örneklerini; şahsen başvurularda ise belgelerin onaylı örneklerini veya asıllarını sunmak suretiyle fotokopilerini ibraz etmeleri gerekmektedir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'dan denkliğinin onaylanmış olması şart olup; söz konusu belgenin başvuru dosyalarında yer alması gerekmektedir.

Başvurular, ilanın Resmi Gazete'de yayımı tarihinden itibaren on beş (15) gün içerisinde ilgili başvuru Makamına yapılır.

 Son başvuru tarihi 16/08/2021'dir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın