Görüş Bildir
Haberler
Tıraşsız saç ekimi mümkün

Tıraşsız saç ekimi mümkün

Tıraşsız saç ekimi mümkün

Emphaire Saç Analizi ve Ekim Merkezi Genel Koordinatörü Ahmet Bayram, dünya üzerinde yeni uygulanmaya başlanan ve Türkiye’de sadece belirli merkezlerde yapılabilen 'tıraşsız saç ekimi' tekniğinin aktif sosyal hayatı olan kişilerde yeni bir umut olduğunu belirtti.

Tıraşsız saç ekimi tekniğini FUE yönteminde de uygulayabiliyoruz

FUE yönteminde donör ve ekim alanını hiç tıraşlamadan saç naklini kliniklerinde gerçekleştirebildiklerini ifade eden Bayram, tıraşsız saç ekimi tekniğinin çok zor ve uzun yıllar bu alanda çalışmalar yapmış uzmanlar tarafından yapılabileceğini söyledi.

Tıraşsız saç ekimi ile DHI yöntemini birlikte kullanıyoruz

DHI (Direct Hair Implantation) yöntemi ile birlikte tıraşsız saç ekimi yapabildiklerini ifade eden Bayram, DHI yönteminde diğerlerine göre en büyük özelliğin, donör bölgesinden alınan saçların hiç beklemeden ihtiyaç duyulan alana ekilmesi olduğunu belirtti.  

Ahmet Bayram, tıraşsız saç ekimi tekniği ile DHI yönteminin birlikte kullanılmasının en büyük avantajının sosyal hayata hızlı dönmek isteyen hastalarda, aynı gün içinde aktif hayatlarına geri dönme imkanı sağladığını ifade etti. Bu iki yöntem ile gerçekleştirilen saç ekimi sayesinde operasyon çıkışında bile kişilerin ekilen saçlarının anlaşılmadığını söyleyen Bayram, özellikle yurt dışından gelen hastalarda, iş adamlarında ve sanatçılarda bu iki yöntemi sıkça kullandıklarını dile getirdi.

Tıraşsız saç ekimi tekniği hastaların morallerine iyi geliyor!

Emphaire Saç Analizi ve Ekim Merkezi Genel Koordinatörü Ahmet Bayram, saç ekimi operasyonundan sonra ilk bir buçuk ay içersinde ektikleri saçların döküldüğünü, bu sürede ekim yapılan saç köklerinin kuluçka dönemine girdiğini ve 3 aylık kuluçka dönemi sonrası ekilen saçların yeniden çıkmaya başladığını belirtti. Tedavide gözle görülür sonuçlara ulaşmak için hastanın sabır gerektiren bir döneme girdiğini belirten Bayram, tıraşsız saç ekimi tekniği sayesinde hastanın bu geçiş sürecini hissetmeden atlatabildiğini söyledi.

Ekilen saçlar dökülmeden de tedavi imkanı: PRP+FUE

Bugüne kadar 14 yıllık süreçte kliniklerinde 18 binin üzerinde saç ekimi vakası yaptıklarını söyleyen Ahmet Bayram, özellikle son zamanlarda uyguladıkları FUE destekli PRP tedavi yöntemi sayesinde ekilen saçların dökülmeden çıktığını belirtti. Bayram, diş implant tedavisi, cilt problemleri ve ortopedi operasyonlarında da kullanılan bu tekniklerin, hem iyileşme sürecini kısalttığını, hem de saç köklerini güçlendirdiğini dile getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın