Görüş Bildir
Haberler
TikTok Fenomeni Nikki Fox Takipçilerinden Gelen Garip İstekleri Yerine Getirerek Binlerce Dolar Kazanıyor!

TikTok Fenomeni Nikki Fox Takipçilerinden Gelen Garip İstekleri Yerine Getirerek Binlerce Dolar Kazanıyor!

Müge Kakşi
14.10.2021 - 23:58

Günümüzde milyonlarca kişi tarafından kullanılan sosyal medya uygulaması TikTok'ta yapılanlar gündem oluyor. Bu kez TikTok'ta takipçilerinin garip isteklerini yerine getiren Nikki Fox nasıl binlerce dolar kazandığını itiraf etti. Fox takipçilerinden elen istekleri yaparak karşılığında onlardan ödeme alıyor. Fox'un açıklamalarında en çok dikkat çeken ise bir takipçisinin kendisini aşağılamasını isteyerek karşılığında faturalarını ödemeyi teklif etmesi oldu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TikTok Fenomeni Nikki FOX'tan Olay İtiraflar

TikTok Fenomeni Nikki FOX'tan Olay İtiraflar

TikTok paylaşımlarıyla dikkat çeken Nikki Fox isimli fenomen, kendisinin kaba olması ve bir erkeği aşağılaması için takipçilerinin özel istekte bulunduğunu itiraf etti.

Bir takipçisinin kasten onu aşağılaması için para verdiğini söyleyen Fox'un paylaşımı kısa sürede merak uyandırdı.

Nikki Fox ismiyle TikTok'ta bir sayfası bulunan kadın takipçisinden gelen ilginç istek sonrasında sosyal medyada viral oldu.

Takipçisinin kendisini aşağılaması karşısında faturalarını ödeyeceğini söylediği anları anlatan Fox, 'Bir takipçim bana Instagram'dan ulaştı.'

"Dediğini Yaptım ve Hesabıma Para Gönderdi"

"Dediğini Yaptım ve Hesabıma Para Gönderdi"

'Faturalarımı ödemek istediğini söyledi ve karşılığında ise onu aşağıladığım bir ses kaydı göndermemi istedi. İlk başta bu isteğini anlamadım. Ancak dediğini yaptım ve gerçekten hesabıma para gönderdi' dedi.

TikTok hesabından yaptığı paylaşımda yaşadığı ilginç deneyimi anlatan Fox'un paylaşımı 70 binden fazla izlenmeye ve binlerce yoruma ulaştı.

Pek çok kullanıcı para kazanma yöntemini tuhaf bulduğunu söyleyerek aynı işi yapmak istediklerini dile getirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın