Görüş Bildir
Haberler
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kendi Bakanlığına 9 Milyon TL'lik Mal Satmış...

etiket Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kendi Bakanlığına 9 Milyon TL'lik Mal Satmış...

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve eşi Hasan Pekcan'a ait bir şirketin yine Ticaret Bakanlığı'na 9 milyon TL değerinde dezenfektan sattığı ileri sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 'AK Parti yeni bir skandala daha imza attı. Her gün AK Partililerle ilgili yeni yeni skandallar ortaya çıkıyor. Bu defa ise Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın kendi şirketinden kendi bakanlığına 9 milyon TL'lik dezenfektan sattığı ortaya çıktı' dedi. 

Öztunç, 'Yani Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, eşiyle birlikte ortak olduğu şirketten kendi bakanlığına 9 milyon TL'lik dezenfektan satmış. Sanki piyasada bu ürünü başka üreten kimse yokmuş gibi kendi firmasından kendi bakanlığı bu malları satın alıyor. Gerçekten inanılır gibi değil, tam bir skandal. Turizm Bakanı, turizm arazilerini kendi özel şirketine devrediyor. Ticaret Bakanı ise kendi özel şirketinden kendi bakanlığına malzeme satıyor. Bu inanılır gibi değil' diyerek durumu eleştirdi.

"Ruhsar Pekcan'dan istifayı bekliyoruz"

"Ruhsar Pekcan'dan istifayı bekliyoruz"

CHP'li Öztunç şöyle devam etti: 'Yıllar önce Devlet Bakanı Güler İleri, babasının cenazesinin ilanına ilişkin bakanlık bütçesinden ödeme yapıldığı için bakanlıktan istifa etmişti. Şimdi Ruhsar Pekcan'dan bekliyoruz. Kendi şirketinden kendi bakanlığına 9 milyonluk mal satılıyorsa hemen istifa etmesi gerekiyor. Tıpkı eski Devlet Bakanı Güler İleri gibi davranması gerekiyor. Güler Hanım, istifa etmişti, babasının cenazesine verilen ilanın parasının bakanlıktan ödendi diye. Şimdi de Ruhsar Pekcan'dan istifayı bekliyoruz' diyerek Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ı istifa etmeye davet etti.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

OdaTV'den Can Özçelik, haberinde Ruhsar ve Hasan Pekcan'ın ortak olduğu Nanoksia Biyoteknoloji ve Karon Mühendislik firmalarının bakanlık bünyesindeki kurumlara toplam 9 milyon TL'lik dezenfektan sattığı belgeleri yayınlamıştı.

Bakan Ruhsar Pekcan iddiayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

OdaTV, habere kanıt olarak bu belgeleri gösterdi 👇

OdaTV, habere kanıt olarak bu belgeleri gösterdi 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bunlar da ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
227
96
32
15
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

ticaret bakanı çalışıyor maşallah ama kendine çalışıyor. 9 milyona kaç ton dezenfektan aldı acaba

Mr.Hate

Dezenfektan dediği de büyük ihtimalle yarısı deterjanlı sudur alksdjalskd

Halil Değerli

Eeee.... Ne var bunda.... ..... Ticaretine Bakmış..... ..... Diğerleri gibi..... ....... 🤪😡😠🐧

hamsi-bogart

HAYATTA İNANMAM, ALINLARI SECDEYE DEĞİYOR OLUM YAPMAZLAR