Görüş Bildir
Haberler
Teşkilat 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Teşkilat 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

GNS
26.01.2022 - 22:55

TRT 1’in en sevilen dizilerinden olan Teşkilat, yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Ezgi Eyüboğlu gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisinin 32. bölüm yine dolu olacak. Dizinin yayınlanan fragmanı izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte Teşkilat yeni bölüm fragmanı ve Teşkilat son bölüm tüm yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

TIMS&B Productions tarafından hayata geçirilen ve Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğini yaptığı Teşkilat, reytinglerde de her bölümü ile zirveye oynuyor. Dizinin sıkı takipçileri, Teşkilat yeni bölüm fragmanını merak ediyordu. TRT, Teşkilat yeni bölüm fragmanını duyurdu. İşte Teşkilat 32. bölüm fragmanı...

Teşkilat 32. Bölüm Fragmanı

Teşkilat Son Bölümde Neler Oldu?

Teşkilat Son Bölümde Neler Oldu?

Türkiye’nin gaz meselesinde aşama kaydetmesi Yıldırım ve cephesinin yeni bir hamle yapmasına sebep olur. Ekibimiz içerideki köstebeği açığa çıkardığı sırada kendilerini büyük bir siber saldırının ortasında bulacaktır.

Halit kızı ile ilgili gerçeğin peşindedir. Tövbekar, Halit Başkan için tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk Halit ve Yıldırım arasındaki geçmişi baştan yazarken, dengeler alt üst olur.

Ankara’da başlayıp Paris’te devam eden operasyon Serdar ve Zehra'nın duygularını sınarken yeni bir saldırı haberi tüm ekibi hatta sevdikleri herkesi tehlikeye atar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın