Görüş Bildir
Haberler
Tercih Ettiğin Renk Tonlarına Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

etiket Tercih Ettiğin Renk Tonlarına Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Seçtiğin renk tonlarının karakterin hakkında ipuçları verdiğini biliyor muydun? Öğrenmek çok kolay!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kırmızıyla başlayalım.

2. Senin gönlün hangi pembede?

3. Bir mavi seç koyusundan.

4. Bir de açığından!

5. Yeşil seç şimdi de.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sıra sarı renkte.

7. Son olarak grinin üç tonundan birini seçmen gerekecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Huzur arıyorsun!

Huzur arıyorsun!

Seçtiğin renk tonlarına göre sen tam bir huzur insanısın. Kaos, kavga dövüş, kargaşa senin karakterine hiç ama hiç uymuyor. Sürekli dinginlik arayışındasın ve boş zamanlarında kendini rahat hissettirecek, ruhuna huzur verecek şeyler yapmaya çalışıyorsun. Sükunet senin için hava kadar, su kadar önemli. Bu yüzden işlerini en huzurlu ve barışçıl şekilde halletmeye çalışırken çevrende de sana huzur veren insanların barınmasına izin veriyorsun.

Enerjiksin!

Enerjiksin!

Enerjik dendiği zaman bunu tamamen fiziksel olarak algılama. Bazı insanlar karşısındakilere ruhen öyle büyük bir enerji verir ki o kişi herkes için bir çekim merkezi olur. Sen de onlardansın. Karamsar düşünmenin, kötümser olmanın hiçbir getirisi olmadığını hatta insanı olduğu durumdan daha da kötü bir yere çektiğini çok iyi biliyorsun. O yüzden hem kendine hem çevrendekilere sürekli pozitif enerji veriyorsun. Bu da seni sen yapan en güzel özelliklerden biri oluyor.

Yardımseversin!

Yardımseversin!

Seçtiğin renk tonlarına göre seni sen yapan özelliğin yardımsever ve vefalı olman ve bunun bazıları gibi prim yapmak için değil içtenlikle yapman. Kimin yardıma ihtiyacı varsa elinden geldiğince destek veren birisin. Aynı zamanda paylaşmayı insanoğlunun olmazsa olmaz özelliklerinden görüyorsun ve sosyal hayatında buna göre davranıyorsun. Vefa da senin için önemli. Eğer bir kişi sana iyilik yapmışsa o hareketi asla unutmuyor ve ona borcunu ödemeye büyük özen gösteriyorsun. Senin güvenini kazanan kişi çok şanslı çünkü dağ gibi o kişinin arkasında duruyorsun.

Özgürlüğüne düşkünsün!

Özgürlüğüne düşkünsün!

Pek çok insan gibi zaruri hallerde pek çok şeyden vazgeçebilirsin ancak bir şeyin hariç: özgürlük. Kalıplar içinde hareket etmeyi, klişelere kaçmayı, insanların önyargılarına göre hareket etmeyi sevmiyorsun. Çünkü sen sadece kendin olduğun zaman özgür hissedebiliyorsun. Belki diğerleri gibi davransan şu an olduğun yerden çok daha iyi yerlere gelebilirdin veya daha başarılı olabilirdin ancak o başarıyı sen değil senin masken kazanmış olurdu. Bu yüzden kendi doğru bildiğin yoldan şaşmıyorsun ve bu yolun bedelleri olmasına rağmen halinden gayet memnunsun.

Lider ruhlusun!

Lider ruhlusun!

Seçtiğin renk tonlarına göre seni sen yapan en önemli özelliğin taşıdığın liderlik özelliğin. Liderlik denince aklına sürekli öne çıkmak, en yüksek sesle konuşmak gelmesin. Liderlik insanın ruhuna öyle işlemiştir ki, onun tek cümlesi, tek jesti bile diğer insanları etkiler. Sonsuz sanılan tartışmaların, hiç bitmeyecek sanılan hararetli karar verme aşamalarının her zaman galibidir. Sen de onlardansın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1052
421
216
127
52
50
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın