Görüş Bildir
Haberler
Teoman'ın Yakın Gelecekte Bırakması Muhtemel 13 Şey

etiket Teoman'ın Yakın Gelecekte Bırakması Muhtemel 13 Şey

17.08.2017 - 14:58

Ülkemizin en sevilen müzisyenlerinden Teoman, müziği bıraktığını açıkladığında hepimizi oldukça korkutmuştu. Sonra müziğe geri döndü, sonra yine bırakmış olabilir, daha sonra sinemayı bıraktı. Bırakmamış da olabilir. Tüm bu kararsız adımları da göz önüne alarak, ileride bırakabileceği şeyleri sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Korumasını

1. Korumasını

Ne kadar alkol alacağına korumasının karar verdiğini belirttiğine göre, korumasının işine son vermemesi şaşırtıcı olur. Bu haberi tez vakitte bekliyoruz. 😬

2. Sigara

2. Sigara

'Nasıl olur?' dediğinizi duyar gibiyiz, ama kendisi bir baba. Yani, kızı böyle bir ricada bulunursa neden olmasın?

3. İstanbul

3. İstanbul

Teoman önce müziği bıraktı, sonra İstanbul'u. ''İstanbul'da Sonbahar'' şarkısı öksüz kaldı. Yunanistan'a yerleşme kararı aldı, ama sonra o kararını da sakince yerine bıraktı. Biz onu hiç bırakmadık ama o bizi hep bıraktı.

4. Çapkınlık

4. Çapkınlık

Çapkınlık müessesesi kendisi için kutsal gibi görünse de, bir eş ve bir baba olabileceğini hepimize kanıtladı. Eşini bıraktı evet ama, sonuçta isteyince çapkınlığı da bırakabileceğinde hepimiz hemfikiriz bence.

5. Tiyatro

5. Tiyatro

Her üç senede bir güzel sanatların bir dalını bırakan Teoman, müzik ve sinemadan sonra tiyatroyu da bıraksa kim şaşırır ki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Miras

6. Miras

Akıllara kazınan Teoman modunu bırakıp baba olmayı adeta bir zırh gibi üzerine giydikten sonra ne yapabilir? Tabii ki mirasını kızına bırakır. 😍

7. Kendisine sorulan soruları yanıtlamayı

7. Kendisine sorulan soruları yanıtlamayı

Ne yazık ki böyle de bir gerçek var arkadaşlar. Olur da kendisine sorulan soruları yanıtlamayı bırakırsa, biz neyi bıraktığını nereden öğreneceğiz?

8. Alışveriş yapmayı

8. Alışveriş yapmayı

İnsan neticede, onun da ihtiyaçları oluyor. Yapması da lazım ama yarın bir gün bunu da bırakmayacağını kim garanti edebilir?

9. Alkol

9. Alkol

Teoman alkolü bıraktı aslında, ama alkol Teoman'ı bırakmadı. O da bırakırsa yakın gelecekte bu ikilinin ayrılık haberi gündemimize bomba gibi düşebilir.

10. Arkadaşlarını

10. Arkadaşlarını

Her an her şeyi bırakabilme potansiyeline sahip birinden, arkadaşlarını bırakmamasını da bekleyemeyiz değil mi? Teoman'dan bahsediyoruz sonuçta, daha önce de gece kulübünde bırakıp gitmişti onları. 😔

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tatil yapmayı

11. Tatil yapmayı

O kadar da değil artık! Tatil yapmayı da bırakmaz değil mi?

12. Müzik

12. Müzik

Müziği bıraktığını açıklayıp sonra yeniden müziğe dönen Teoman her an yeniden müziği bırakabilir. Hatta biz bu içeriği yazarken bile bırakmış olabilir.

13. Açıklama yapmak

13. Açıklama yapmak

E ne yapsın adamcağız? Ne açıklama yapsa gündem oluyor, bir türlü memnun edemedi ki bizi! Kim olsa bırakırdı zaten. 😏

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
325
196
47
40
27
27
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
amphitritee

boş içerik

hiçkimse

dalga geçmeyin Teoman'la😒

ladystoneheartt

sondaki nedir yaa ama adamın sesi çok güçlü