Görüş Bildir
Haberler
Temsilcimiz Avrupa Ligi'nde Tur Atladı | Rijeka 2-2 Başakşehir

Temsilcimiz Avrupa Ligi'nde Tur Atladı | Rijeka 2-2 Başakşehir

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. maçında temsilcimiz Başakşehir, Hırvatistan ekibi Rijeka ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. İstanbul'da oynanan ilk maçın 0-0 bitmesinden dolayı turu geçen taraf Başakşehir oldu. Temsilcimiz, adını UEFA Avrupa Ligi play off turuna yazdırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. maçında temsilcimiz Başakşehir, Hırvatistan ekibi Rijeka deplasmanına konuk oldu.

Geçen hafta İstanbul'da oynanan ilk maç 0-0 sona ermişti. Başakşehir, sahaya galibiyet ya da gollü beraberlik hedefiyle çıktı.

Ev sahibi ekip, Roman Bezjak'ın 25. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Temsilcimiz Başakşehir, 42. dakikada Edin Visca ile eşitliği yakaladı. İlk 45 dakika bu skorla sona erdi.

İkinci yarı dakikalar 50'yi gösterdiğinde Rijeka, Roman Bezjak'ın penaltı golüyle yeniden öne geçti. 74. dakikada Başakşehir, yine Edin Visca ile golü buldu ve skoru 2-2'ye getirdi.

Edin Visca, Başakşehir formasıyla 2016 yılında oynadığı 24. resmi maçında 13 gol 7 asist ile 20 gole katkıda bulunmuş oldu.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Başakşehir, 2-2'lik skorla turu atlayan taraf oldu. Başakşehir'in play off turundaki rakibi yarın belli olacak.

Emre Belözoğlu rekorunu geliştirdi

Emre Belözoğlu rekorunu geliştirdi

Avrupa kupalarında en fazla forma giyen tecrübeli futbolcu rekorunu geçtiğimiz hafta oynanan maçta kıran Emre Belözoğlu, rövanşta da ilk 11'de sahaya çıktı.

Emre Belözoğlu, Avrupa kupalarındaki 103. maçında görev aldı. Deneyimli futbolcu bu maçlarda rakip fileleri 8 kez havalandırdı.

Emre Belözoğlu'nun ardından Bülent Korkmaz, 101 maçla bu alanda ikinci sırada yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın