Görüş Bildir
Haberler
Temmuz Ayında Çıkmasını Dört Gözle Beklediğimiz 7 Oyun!

Temmuz Ayında Çıkmasını Dört Gözle Beklediğimiz 7 Oyun!

Yaz sıcakları içimizi kavururken Steam yaz indirimleri sayesinde bir nebze olsun ferahlayabiliyoruz. Ama bizleri daha da serinletecek tek şey, bu ay çıkacak birbirinden güzel yeni oyunlar!

Bu listede Temmuz ayında çıkmasını beklediğimiz ve şimdiden büyük ilgi gören bazı oyunlara bakıyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jagged Alliance 3 - 14 Temmuz

1. Jagged Alliance 3 - 14 Temmuz

Evet bu ay biraz geç açılıyor ama önümüzdeki kalabalık aylara göre biraz daha sakin yapımlar yer alıyor denebilir. Jagged Alliance 3, uzun zamandır beklenen fakat bir türlü çıkamayan yapımdır. 1990'lı yılların sevilen serilerinden bir tanesi olan Jagged Alliance, uzun süren tasarım süreci ve el değiştiren geliştirme çalışmaları sebebiyle devam oyunuyla karşımıza bir türlü çıkamamıştı. Kısmet Temmuz ayınaymış diyelim :)

2. Exoprimal - 14 Temmuz

2. Exoprimal - 14 Temmuz

Capcom'un yeni oyunu Exoprimal, çevrimiçi ve takım tabanlı bir online oyun olarak karşımıza çıkıyor. Gelişmiş teknolojileri yırtıcı dinozorlar ile buluşturan bu yapım, Steam'de ön siparişte 899,00 TL gibi bir fiyata satın alınabiliyor. Kısacası kendinize özgü olan Exo zırhını seçerek diğer oyuncular ile birlikte dinozor sürülerini yok edecek, seviyeler atlayacak ve karakterinizi geliştirmeye çalışacaksınız.

3. Viewfinder - 18 Temmuz

3. Viewfinder - 18 Temmuz

Sosyal medyada viral olan oynanış görüntüleri ile bir anda ilgilerin odağı olmayı başaran bulmaca oyunu Viewfinder, 18 Temmuz'da beyin yakmaya geliyor adeta. Pek alışık olmadığımız bir bulmaca türüne ev sahipliği yapan oyun, aynı zamanda ilgi çekici bir hikaye de barındıracak.

4. Remnant II - 25 Temmuz

4. Remnant II - 25 Temmuz

Souls-like temasını barındırmasıyla tanınan Remnant II, serinin devam oyunu olarak karşımıza çıkacak. 3 kişilik çevrimiçi eşli oyun deneyimi sayesinde zorlu bölüm sonu canavarlarını arkadaşlarınız ile birlikte geçmek güzel olacaktır. İlk oyunda da bulunan teknik sistemin aynısını işleyen bu devam oyunu, daha güncel grafikler ve mekanikler ile hikayeyi başka bir noktaya taşımayı amaçlıyor.

5. Ratchet & Clank: Rift Apart - 26 Temmuz

5. Ratchet & Clank: Rift Apart - 26 Temmuz

Aslen PlayStation 5 exclusive olan Ratchet & Clank: Rift Apart, Sony'nin PC tarafına oyun getirdiği dönemin son halkası olarak gösterilebilir. Daha önce God of War, Uncharted ve Marvel's Spider-Man gibi oyunları da PC tarafına getirilmişti. Büyüleyici görselliğini ise PC'ye özel ışın izleme teknolojisi ile arttıracak gibi görünüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Expanse: A Telltale Series - 27 Temmuz

6. The Expanse: A Telltale Series - 27 Temmuz

The Expanse bilim kurgu dizisini baz alan bu yeni Telltale oyunu, bize adeta nostaljik hisler yaşatmaya geliyor. Bir dönem 'Kendi maceranı seç' tabanlı oyunlarıyla ön plana çıkan Telltale, yaşadığı mali sıkıntılar ve çeşitli anlaşmazlıklar sebebiyle uzun bir dönemdir adı sanı duyulmayan bir firma haline dönüşmüştü. The Expanse: A Telltale Series ile geri dönen firma, bakalım eski dönem oyunlarındaki tadı tekrar sunabilecek mi?

7. F1 Manager 2023 - 31 Temmuz

7. F1 Manager 2023 - 31 Temmuz

F1 yarış tutkunlarının heyecanla beklediği F1 Manager 2023, bu sene deli dolu çıkacak gibi duruyor. İşin mutfağına girdiğiniz ve her detay ile ilgilenmek zorunda kaldığınız bir yapım olan F1 Manager serisi, bu sene de ilgi görecek bir diğer oyun olacağa benziyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın