Görüş Bildir
Haberler
Tembelliğimizden Para Kazanıp Zenginleşen 11 Sektör

Tembelliğimizden Para Kazanıp Zenginleşen 11 Sektör

Damla Tas
25.05.2016 - 18:03

Hayattaki bazı işler için efor sarf etmek istemeyiz. Büyükmüş, küçükmüş şu kadar zaman alıyormuş fark etmez, istemeyiz sadece. Bilim insanlarının tembellik olarak tanımladığı bu durumu ticari zekası yüksek insanlar çok iyi incelemiş ve iyi paralar kazanmaya başlamış.

Businessinsider'den ilham aldığımız içerik gözlerimizi bir kez daha açtı ve sizler için tembelliğimizden para kazanan iş gruplarını derledik.

Kaynak: http://www.businessinsider.com/compan...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Spor Salonları

Sporu evde, bahçede, parkta yapamıyoruz. İlla her aletin bir arada toplandığı spor salonlarına arabamıza atlayıp gitmeliyiz. Uzmanlar sağlıklı yaşam derken tam olarak bunu kast etmemişlerdi ama bu da bir hareket sonuçta. Spor yapmak için para vermeye devaam...

2. Kumanda Firmaları

O kanal biz yerimizden kalkmadan değişecek, o arabanın kilidi biz anahtarı sokmadan kitlenip açılacaktı.

Ve hoş geldiniz, sefa getirdiniz uzaktan kumanda firmaları.  👏🏼👏🏼

3. Kahve Makineleri

Kız isteme törenlerinin olmazsa olmazı Türk kahvesidir. Gelin kızımızın kendini göstereceği Türk kahvesi artık mazilere karışıyor çünkü bol bol köpüklü kahve yapabilen makinelerimiz var. 

'Ocak başında ne beklicem' diyenlerdenseniz, tebrikler bu sektörü zenginleştiriyorsunuz.

4. ATM'ler

Bankaya git, bankadan sıra al, sıra bekle... ATM'lerin hayatımıza girmesiyle bu işkence dolu serüvenden uzaklaştık ve her köşe başına bir ATM konulmasını sağlayarak sektöre büyük bir katkıda bulunduk. 💪🏼

5. Ödev ve Proje Yapan Platformlar

'Bu ödev gerçekten gereksiiiz' dediğinizi çalışkan öğrenci ve öğretmen kardeşlerimiz duymuş olacak ki bu işten para kazanmaya karar vermişler. 

Ödev ve proje yaptırılan bu siteler sayesinde çalışkan arkadaşlarımız hem öğrenip hem öğrenirken, tembellik ironik bir şekilde bu sektörü zenginleştirmiş durumda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Online Alışveriş Siteleri

İnsanoğlunun istekleri biter mi? Bitmez. 🙃  

Kadınların en keyif aldığı alışverişi bile tembelliğimize kurban ettik. Koltuklarımızda uzanırken hem gardırobumuzu hem de site sahiplerini zenginleştiriyoruz.

7. Mutfak Robotları

Havuç rendelemeye, soğan doğramaya üşenirken bu uğurda bir sürü mutfak robotu alıyoruz. Çeyiz sandıklarının vazgeçilmezi haline gelen bu robotları almaya, tembelliğe bir adım daha yaklaşmaya ve sektörü daha da zenginleştirmeye devam edecekmişiz gibi gözüküyor.

8. Temizlik Firmaları

'Gelip dip köşe temizleyecek birileri varken uğraşmaya ne gerek var?'

Bu düşünce temizlik firmalarının zincirlerine zincir eklerken popüler bir moda olma yolunda ilerliyor.

9. Tur Şirketleri

Tatile gitmek, gittiğin yerin güzelliklerini görmek istiyorsun fakat kim uçak bileti, otel rezervasyonu, gezilecek yerler listesiyle uğraşacak. 

Tur şirketleri de bu siteminize kulak kabartmış ve her şeyi ayağınıza sunarak büyük paralar kazanmaya başlamış.

10. Otomat Makineleri

Miden kazındı fakat kim tee kantine, büfeye gidecek. Neredeyse her kata konulan 50 metre fazla yürümemizi engelleyen bu makineler öğrencilerin bir numaralı dostu oldu. 

Her yerde gördüğümüz sürekli işçi çalıştırma ihtiyacı duymayan bu sektör pratik ve iyi paralar kazanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Akıllı Ev Sistemleri

Parmak şıklat ışıklar yansın, el çırp perdeler açılsın... Bilim kurgu filmlerinde görüp heyecanlandığımız şeyler gerçek oluyor fakat bunların tembellik kökenli olduğunun herkes farkındadır. Teknoloji tembellikle buluştu ve yeni uzay çağına adım attık.

Neymiş, tembellik de zenginleştiriyormuş. 💸💸💸

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
148
68
40
8
7
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
canjackk

Onedio sayesinde artık gazete ve dergi almıyoruz, tembelliğimizden faydalanıp para kazanıyorsunuz ve bizim sayemizde zenginleşiyorsunuz.Kendinizi niye yazmam... Devamını Gör

lotkkk

bunlar tembellik değil akılcılık.

Ziya Akgül

Spor salonunda ki aletlerin hepsini alabilecek kadar paran olsa ki bu 1.5-2 milyara denk geliyor, direk al evde başla. Vakit kazanmak varken neden bankada o... Devamını Gör

Ziya Akgül

2.000 TL ile mi?