Görüş Bildir
Haberler
Teknolojinin Hangi Alanında Kendini Geliştirmelisin?

etiket Teknolojinin Hangi Alanında Kendini Geliştirmelisin?

godot
07.09.2022 - 14:12

Teknoloji her gün hayallerimizin de ötesinde gelişiyor ve birçok farklı dalı var. Peki sen teknolojinin hangi alanında kendini geliştirmelisin?

Öğrenmek istiyorsan bu testi çözmelisin.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İlk olarak cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

Kendini nasıl anlatmayı seversin?

Peki hangi sektörde çalışmak isterdin?

Nasıl bir evde yaşamak seni daha çok mutlu eder?

Telefonun en çok kullandığın uygulamalar hangileri?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Son olarak teknolojiyi ne kadar yakından takip edersin?

Yapay Zeka!

Senin teknoloji konusunda kendini geliştirmen gereken alan kesinlikle yapay zeka. Çünkü sen öğrenmeyi, öğretmeyi çok seviyorsun. Bilginin doğal akışı seni cezbediyor. Algoritmalar, makine öğrenmesi gibi alanlara ilgin büyük. Bu yüzden yapay zeka senin teknolojik alanın.

Finansal Teknoloji!

Senin teknoloji konusunda kendini geliştirmen gereken alan finansal teknoloji. Çünkü sen değer kavramının ne olduğunu biliyorsun. Hayatta hedeflerin var ve bu hedeflere nasıl ulaşmak gerektiğini biliyorsun. Bu yüzden sana en uygun alan finansal teknoloji.

Biyoteknoloji!

Senin teknoloji konusunda kendini geliştirmen gereken alan biyoteknoloji. Çünkü sen doğayı anlama konusunda çok isteklisin. Bitkilerin, hayvanların, insanların fonksiyonlarının ve işlevlerinin daha verimli olması için çalışmaktan büyük keyif alacağını düşünüyoruz.

Nanoteknoloji!

Senin teknoloji konusunda kendini geliştirmen gereken alan nanoteknoloji. Sen maddenin yapısına dair büyük merak duyuyorsun. Maddenin gizemini öğrenmek konusunda çok isteklisin. Bu nedenle senin teknolojideki alanın kesinlikle nanoteknoloji olmalı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Nanoteknoloji

pikasevde

Senin teknoloji konusunda kendini geliştirmen gereken alan biyoteknoloji. Çünkü sen doğayı anlama konusunda çok isteklisin. Bitkilerin, hayvanların, insanlar... Devamını Gör