Görüş Bildir
Haberler
Elektronik Müzikte Adından Söz Ettiren DJler

Elektronik Müzikte Adından Söz Ettiren DJler

Ege Sucu
06.01.2015 - 23:57 Son Güncelleme: 31.05.2022 - 15:29

Elektro Müzik diğer müziklerden çok farklı bir yere sahiptir. Ritmi en yoğun hissettiğiniz, kulaklarınızı çınlatan, içinizdeki neşeyi, mutluluğu ön plana çıkaran bir müzik türüdür. Tabii bu müzik türü, bazı çevrelerce bilinmiyor. Özellikle Türkiye'de bazı klüplerde çalınan bazı müzikler ile karşılaştırırlmaması gereken bu tür diğer ülkelerde el üstünde tutuluyor. Ünlü DJlerin pek çoğu yazıda da farkedeceğiniz üzere Hollanda, Belçika ülkelerinden çıkmış vaziyette ve hepsi de birbirleriyle sürekli etkileşim içerisinde. O yüzden diğer müzik türlerine oranla bir senede en çok çıkan müzik adeti bu türde yer alıyor. Bu yazı elektronik müziğin geneli hakkında bilgi sahibi olmak için hazırlandı. Bu temeli öğrendikten sonra dinlemek istediğiniz alt türleri(progressiv house, electro house vb.) siz seçebilirsiniz.

Hardwell

R3HAB

Afrojack

Steve Aoki

Eva Shaw

Borgeous

Martin Garrix

Ummet Ozcan

3LAU

DVBBS

Showtek

Bassjackers

W&W

Dimitri Vegas& Like Mike

Dyro & Dannic

Blasterjaxx

Nicky Romero, Krewella, Nervo, Zedd gibi bir çok isim daha olsa da bunları araştırmak sizlere kalmış. Zaten eğer bu kişilerin parçalarını dinlemeye başladıysanız o zaman onları da keşfetmeye başlarsınız.

Not: Eleştrilerde bulunan herkese teşekkür ederim. Yazıda büyük oranla düzenlemeye ve eklemeye gittim. Güncel bir yazı olmasını istiyorum o yüzden eklemek/çıkarmak istediğiniz şeyleri, yorum olarak belirtebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
24
17
16
8
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
burak gün

Bu listede gördüğünüz adamların hepsi şuanda ne yazık ki piyasa malı oldu. Berk Canpolat ın Tiesto diye bahsettiği adam bile bu hale geldi. Sene oldu 2017 ... Devamını Gör

Şevval

Eksik olmuş sanki Armin van Buuren ve Skrillex'i görmek isterdim en azından.

Arıkan Suat Sarı

Yuh lan Skrillex'siz bir liste mi olur Brostep ve Reggaestep'i dünyaya tekrar duyuran Dj'dir

Arman Nobahar

katılıyorum