Görüş Bildir
Haberler
Tek Sınır Hayal Gücünüz: Minecraft'ın Oyuncular Tarafından Yaratılmış Görünce Hayran Kalacağınız 11 Eseri

Tek Sınır Hayal Gücünüz: Minecraft'ın Oyuncular Tarafından Yaratılmış Görünce Hayran Kalacağınız 11 Eseri

Tüm dünyaya bir bağımsız yapımın neler başarabileceğini gösteren Minecraft uçsuz bucaksız ve birbirinden harika şeylerle dolu bir evren. Bu evrende ise tek sınır oyuncuların hayal güçleri. Hayal gücü ve biraz da el becerisi ile yaratılmış birbirinden etkileyici Minecraft yapılarına gelin birlikte bir göz atalım.

Kaynak: https://gamerant.com/minecraft-best-g...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Westeros

1. Westeros

George R. R. Martin'in yarattığı devasa Game of Thrones evreninin Minecraft'taki en güzel yansımalarından biri de bu proje. Bir grup oyuncu bir araya gelerek Westeros'u Minecraft'ta yeniden yaratmaya çalışıyorlar. Tamamlanması için son çeyrekte olunan proje şimdiden oldukça göz alıcı görünüyor.

2. Mount Olympus

2. Mount Olympus

İlhamını Yunan mitolojisi ve efsanelerden alan bu proje ise adından da anlaşılabileceği üzere tanrıların dağı Olimpos'u Minecraft dünyasında yeniden yaratma amacı güdüyor. Tanrılara yakışır bir ikametgah olduğu her halinden belli olan proje her Minecraft oyuncusunun hayallerini süsleyen cinsten.

3. Cyberpunk Project

3. Cyberpunk Project

Cyberpunk 2077 damağınızda acı bir tat bıraktıysa sizi Cyberpunk Project'e doğru alalım. Cyberpunk 2077'nin Night City'sinden ilham alan proje bizleri Minecraft içerisinde adeta geleceğin karanlık ve kasvetli dünyasına ışınlıyor.

4. Mages College of Meridia

4. Mages College of Meridia

The Elder Scrolls evreni ile Minecraft'ın kesiştiği noktada Mages College of Meridia'nın sınırları başlıyor. Biraz büyü öğrenmek için Kışhisar Koleji'ne kadar gitmeye üşeniyorsanız buyurun Mages College of Meridia'ya.

5. The City of Adamantis

5. The City of Adamantis

Tamamen özgün bir proje olan The City of Adamantis Minecraft oyuncularının yaratıcılık ve beceri konusunda ne kadar ileri gidebileceklerinin bir kanıtı olarak arz-ı endam ediyor. Her bir detayı ince ince işlenmiş olan proje devasa bir şehir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Witchcraft and Wizardry

6. Witchcraft and Wizardry

Hala Hogwarts davet mektubunuzun gelmesini bekliyorsanız size kötü haberlerimiz var ancak belki de Witchcraft and Wizardry projesi bunların etkisini azaltabilir. Hogwarts modellenerek yaratılan projede kendinizi gerçekten de eksiksiz bir büyücülük okulunun koridorlarında dolaşıyor gibi hissedeceksiniz.

7. The Kingdom of Cipher

7. The Kingdom of Cipher

Güneş gözlüklerinizi hazırda tutsanız iyi olur, zira The Kingdom of Cipher karşısında gözlerinizin kamaşmama imkanı yok. Minecraft dünyasının yaratılmış en ikonik yapılarından olan proje kendi hikayesini de yaratmış durumda. Örneğin yapının etrafında yer alan 9 farklı sütunun her biri bu hikayedeki 9 farklı tanrıyı temsil ediyor.

8. Greenfield

8. Greenfield

Otoyolları, köprüleri, mağazaları, okulları ve parkları ile eksiksiz bir şehir Greenfield.10 yılı aşkın bir süredir geliştirilen Greenfield hala topluluğun en gözde eserleri arasında ve tam da gerçek hayatta da yaşamak isteyeceğimiz türden bir yer!

9. Minas Tirith

9. Minas Tirith

Yüzüklerin Efendisi hayranlarının gözlerinden kalpler fışkırdığını görebiliyoruz, zira bizde de durum çok farklı değil! Orta Dünya'nın kalbinde bir ışık gibi bembeyaz duran Minas Tirith Minecraft dünyasında yeniden yaratıldı ve ortaya görenlerin dönüp bir kez daha bakmak isteyeceği bir sonuç çıktı.

10. Breath of the Wild's Hyrule

10. Breath of the Wild's Hyrule

Nintendo Switch'iniz yoksa ve The Legend of Zelda: Breath od the Wild oynayamadım diye üzülüyorsanız müjde! Bu proje oyunun devasa açık dünyasını farklı biyomları ve yapılarıyla Minecraft dünyasına taşıyor. Henüz oyuncuların ziyaretine açılmamış olsa da şimdiden merakla bekleyeni bir hayli fazla olan bir proje.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Uncensored Library

11. The Uncensored Library

Dış görünüşü ile göze hitap ettiği kadar içerisinde barındırdıkları ve ardında taşıdığı fikirle de dolu dolu bir proje ile karşı karşıyayız. Bu kütüphanenin içerisinde dünyanın çeşitli yerlerinde çeşitli sebeplerle sansürlenmiş ve yasaklanmış eserler bulunuyor. Dünyanın dört bir yanından oyuncular burada hem bu eserleri görebiliyor, hem de hiçbir sınır ve yasak olmadan onlara erişebiliyorlar. Yasak ve sansürden kaçınmak için yasal ve yaratıcı bir yol.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
94
47
26
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Irem Altay

lüzumsuz bulanlara duyurulur . nasıl ki bir yağlı boya tablonun bir alıcı kitlesi varsa onun gibi bu sanat katoğorisindeki haritalarında alıcıları oluyor par... Devamını Gör

tontikke

Ben hala iki tuğlayı üst üste koyuyorum adamlara bak

jjall

işsizlikte sınır tanımayanların birbirinden güzel eserleri

Ares 73

Sen de buraya beyinsizlikte sınır tanımayarak geldin. :)