Görüş Bildir
Haberler
Captain Price ile Omuz Omuza Çarpışan Her Oyuncunun Hatırlayacağı 14 Call of Duty Karakteri

Captain Price ile Omuz Omuza Çarpışan Her Oyuncunun Hatırlayacağı 14 Call of Duty Karakteri

Kerem Doğan Karakoç
13.11.2021 - 12:44 Son Güncelleme: 13.11.2021 - 12:53

FPS dünyasının en büyük markalarından biri olan Call of Duty onlarca oyunuyla unutulmaz deneyimler sunmuş ve bizi tarihin en çetin mücadelelerine götürmüştü. Captain Price, Victor Reznov, Ghost ve birçok cesur askerle tanıştığımız bu süreçte tüm dünyayı karşısına alan korkusuzlar da karşımıza çıkmıştı. Yakın zamanda çıkışını gerçekleştiren Call of Duty: Vanguard'dan sonra nostalji trenine binmenin vakti geldi.

İşte Call of Duty serisinin en iyi karakterleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zakhaev

1. Zakhaev

Imran Zakhaev olarak bilinen karakter Rus bir silah kaçakçısı ve terörist lideriydi. Call of duty 4: Modern Warfare'de peşine düştüğümüz karakter aynı zamanda Mahşerin Dört Atlısı adındaki terörist grubunun liderlerinden biriydi.

2. Ronald "Red" Daniels

2. Ronald "Red" Daniels

Call of Duty: World War II'de hayat verdiğimiz Ronald Raniels korkusuz bir askerdi.

3. Gaz

3. Gaz

İngiliz Özel Hava Kuvvetleri'nin üyesi olan Gaz, Call of Duty 4: Modern Warfare oyununda karşımıza çıkmış ve içinde Soap ile Price'in da bulunduğu efsane timde yer almıştı.

4. General Shepherd

4. General Shepherd

Oyun tarihinin en büyük ihanetçilerinden biri olan General Shepherd, yaptığı hainlikle oyunculara unutulmaz bir ders vermişti.

5. Jason Hudson

5. Jason Hudson

Tüm Call of Duty: Black Ops oyunlarında karşımıza çıkan özel ajan Jason Hudson, Cold War'da da öne çıkarak ve serinin ikonik karakterlerinden biri oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Polina Petrova

6. Polina Petrova

Gerçek bir karakterden esinlenerek tasarlanan Polina Petrova ise Call of Duty serisinin son halkasında karşımıza çıkmış ve bizi Stalingrad'daki çatışmaya götürmüştü.

7. David Mason

7. David Mason

Call of Duty: Black Ops II'de hayat verdiğimiz David Mason, Alex'in oğlu ve SEAL Team Six'in de bir üyesiydi. Aynı zamanda Menendez krizinde de kritik bir rol oynayan David, serinin akılda kalan karakterlerinden biri oldu.

8. Farah Karim

8. Farah Karim

Farah Ahmed Karim, Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone oyunlarında karşımıza çıkan vatansever askerlerden biriydi.

9. Alex Mason

9. Alex Mason

Call of Duty: Black Ops'da hayat verdiğimiz Alex Mason ise serideki en tartışmalı isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Kendisi aynı zamanda David Mason'un da babası.

10. Viktor Reznov

10. Viktor Reznov

Call of Duty: World at War'da tanıştığımız Viktor Reznov Kızıl Ordu'da görev alan korkusuz askerlerden biriydi. Kendisi daha sonra ölümden döndürülen dört arketipten biri oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ghost

11. Ghost

Task Force 141 üyesi ve Ghost lakaplı Simon Riley, geçtiğimiz yıllarda Call of Duty'nin en ikonik karakterlerinden biri olmuş ve kurukafalı yüz maskesiyle akıllara kazınmıştı.

12. Vladimir Makarov

12. Vladimir Makarov

Oyun dünyasının en tartışmalı sahnelerinden biriyle hatırlanan Vladimir Makarov ise Call of Duty: Modern Warfare 2'nin kötü karakteriydi. Imran Makarov'un varisi olan Vladimir Mahşerin Dört Atlısı grubunda yer alıyordu.

13. Raul Menendez

13. Raul Menendez

Nikaragualı madde kaçakçısı ve terörist organizasyonu lideri Raul Menended,z Call of Duty: Black Ops II'nin ana kötü karakteriydi ve Amerika Birleşik Devletleri'nin ordu gücünü büyük oranda savunmasız bırakabilmişti.

14. John "Soap" MacTavish

14. John "Soap" MacTavish

Modern Warfare oyunlarında karşımıza çıkan John 'Soap' MacTavish gördüğümüz en havalı askerlerden biriydi. Oyunun hikayesinde kilit rol oynayan Soap, Captain Price'in timi için vazgeçilmez bir pozisyondaydı.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
15
6
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arzu Dinç

Mason ve Reznov dostluğu unutulur mu be ☺️

Burak Kiremit

Her ne olursa olsun Modern Warfare 1 ve 2 her zaman ayrı bir yerde senaryo, kurgu ve karakterlerin işlenişi açısından diğer serilerde böyle bir keyif alamadım

Adige Shapsug

Oynadığım tek seri Call of Duty 4 Modern Warfare o yüzden oyundakiler hariç diğer karakteri bilmiyorum