Görüş Bildir
Haberler
Ted Lasso'nun 3. Sezonunu İzlemeden Önce Hatırlamanız Gereken 10 Şey

Ted Lasso'nun 3. Sezonunu İzlemeden Önce Hatırlamanız Gereken 10 Şey

Gülbeyaz
27.03.2023 - 13:06

Bir Amerikan futbol takımına direktör olarak alındıkta sonra hayatı değişen Ted Lasso'nun başrolde olduğu dostluk temalı dizi yeni sezon yayınlamasıyla fanlarını sevindirdi. 15 Martta 3. sezonu çıkan Ted Lasso'nun 2. sezonu çıkalı 1 buçuk yıl oldu. Bu yüzden yeni sezonu izlemeye başlamadan önce, son sezonda neler olmuştu size bir hatırlatmak istedik. Bakalım iyice karmaşık hal almaya başlamış olan arkadaşlık ve aşk ilişkileri bu sezon çözülebilecek mi? 👇

Dikkat! Bu içerik spoiler içerir!

Kaynak: https://www.cbr.com/important-details...
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Rebeca ve Sam flört ediyorlardı.

10. Rebeca ve Sam flört ediyorlardı.

Rebecca, Şaka adlı bir flört uygulamasından tanıştığı mükemmel görünen bir adamla sohbet etmeye başlamıştı. Sonrasında o adamın aslında Sam olduğunu öğrendik.

Aralarındaki yaş farkına rağmen uygulamadaki konuşmalarının, uğruna savaşmaya değer muazzam bir yakınlığa yol açtığını düşünüyorlardı. Ancak sonunda Rebecca, incinme korkusuyla bağlarını koparmaya karar vermişti.

9. Keeley ve Roy ayrılmak üzerelerdi.

9. Keeley ve Roy ayrılmak üzerelerdi.

Keeley ve Roy'un ilişkileri hız kesmeden ilerliyordu. Ancak meslek hayatlarında da farklı yönlere çekiliyorlardı. Roy, AFC Richmond'daki koçluk işiyle meşguldü, ancak Keeley, onun için gittikçe daha az zaman ayırabilmeye başladığı yükselen bir yıldız haline geliyordu.

Keely'nin Roy'u tamamen dışarıda bırakan dergi çekimi bardağı taşıran son damla olmuştu.

8. Ted şiddetli bir panik atak geçirmişti.

8. Ted şiddetli bir panik atak geçirmişti.

Ted Lasso, sadece bir komedi dizisi değil, aynı zamanda önemli konulara da değinen bir dizi. Ted, gösterinin ilk iki sezonu boyunca birkaç panik atak geçirmişti, ancak maç günü geçirdiği en büyük panik ataktı.

Öğrendiği sırlar Ted'e ağır gelmişti. Çıkan haberlere rağmen Ted, ekibinin tam desteğini aldı ve bu da stresle başa çıkması için ona güven vermişti.

7. Keeley kendi reklam filmini çıkaracaktı.

7. Keeley kendi reklam filmini çıkaracaktı.

Bantr'ın girişimcisi onun için bir reklam filmi finanse etmeyi teklif ettiğinde Keeley büyük bir fırsat yakaladığının farkındaydı. Sonunda ciddiye alındığı ve yetenekleri nihayet tanındığı için heyecanlıydı.

Sezon sonuna doğru Keeley hem çok mutluydu hem de çok çalışmıştı. Roy için daha az zamanı vardı. 3. sezon, hayatındaki yeni rolünü ve artan profesyonel zorluklarını içerecek gibi duruyor.

6. Sam Richmond'u terk etmek üzereydi.

6. Sam Richmond'u terk etmek üzereydi.

Ted Lasso yan karakterler de oldukça önemli olduğu bir dizi. Sam de şüphesiz en sevimli karakterlerden biri. En son Sam yeni Afrika takımında oynadığı için ödüllendirmek isteyen Edwin Akufo adlı Ganalı bir milyarder ile akşam yemeği yemişti. Afrika'nın en iyi oyuncularıyla dolu bir takımda olacağı teklif cazipti.

Ancak sonunda Sam, AFC Richmond'a bağlı kalmaya ve takım arkadaşlarına sadık kalmaya karar verdi. Rebecca'nın kalması için söyledikleri karar vermesine yardımcı olmuştu. Akufo da bu yeni haberlere sinir krizi geçirmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Trent Crimm kovulmuştu.

5. Trent Crimm kovulmuştu.

Trent Crimm iş ahlakının olduğunu defalarca kanıtlamıştı. Ted'i maç günü panik atak hakkında yazdığı makale hakkında uyarması bunu gösteriyordu. Haber değeri olsa da bir gazeteci olarak bunu kullanmamayı seçti.

Ted'e isimsiz kaynağının kim olduğunu da söyledi. Bu, gazetecilerin asla yapmaması gereken bir şeydi. Bu nedenle işinden kovuldu ama Ted ve diğerlerinin gözünde güven kazandı. Birçoğu, Trent'i dürüstlüğü her şeyden önce koyduğu için takdir etti. Onu Ted Lasso'da daha fazla görmeyi umuyoruz.

4. Sam kendi restoranını açmak üzereydi.

4. Sam kendi restoranını açmak üzereydi.

AFC Richmond'da kalmaya karar verdikten sonra Sam, Kendi Nijerya restoranını açmak için çalışmalara başlamıştı.

Hem kendi takımında kalmanın hem de kültürünü İngiltere'ye taşıyarak evde hissetmenin ufak bir yolunu bulmuş oldu.

3. Sharon takımdan ayrıldı.

3. Sharon takımdan ayrıldı.

Ona ısınması zaman alsa bile Sharon Ted için oldukça önemliydi çünkü diğer oyunculara nasıl yardım ettiğini görüyordu.

Ted yavaş yavaş terapistine daha fazla açıldı. Henüz 16 yaşındayken babasının nasıl intihar ettiğini anlattı. Ancak ona yakınlaştıktan sonra Ted, Sharon'un aniden işten ayrıldığını keşfettiğinde şaşkına döndü. Ekibin bir üyesi olarak ayrılması, Ted'in bununla nasıl başa çıkacağı konusunda etkili olacak.

2. Richmond Premier Lig'e yükselmişti.

2. Richmond Premier Lig'e yükselmişti.

2. sezon, Richmond'un son maçını kazandığı ve Premier Lig'e yeniden girmeye hak kazandığı haberiyle sona ermişti. 

Rebecca'nın Ted'e de kalması için yalvarmasıyla da birlikte her şey olumlu bir şekilde bitmişti. Ama son anda her şeyi değiştiren ve yeni sezon için rekabet yaratan çok büyük bir an olmuştu.

1. Nate, Rupert için çalışmaya başladı.

1. Nate, Rupert için çalışmaya başladı.

İkinci sezon finalinin son anlarında, Rupert'in West Ham koçluk ekibiyle çalışması için yeni bir üye tuttuğu ortaya çıktı ve bu kişi de Nate'in ta kendisiydi. Nate'i oyuncular onu dinlemeyince ihanete uğramış hissetmişti. Onu bu karara iten buydu. Keeley'i öpmeye çalışmıştı. 

 Yine de Nate, üçüncü sezonda kötü adam olacak gibi duruyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın