Görüş Bildir
Haberler
Tatlı Seçimlerine Göre Beyninin Hangi Kısmı Daha Baskın?

etiket Tatlı Seçimlerine Göre Beyninin Hangi Kısmı Daha Baskın?

Seçimlerini yap baskın tarafını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Hangi tür tatlıları daha çok seviyorsun?

4. Peki bu sütlü tatlılardan hangisi?

5. Ağzımız sulanmaya başladı sanırım. Bize bir geleneksel tatlımızı seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pasta ile aran nasıl? Bir dilim pasta ikram etsek hangisini seçerdin?

7. Peki baklava nasıl yenir?

8. Son olarak çikolatalardan tercihin hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sağ beyin lobun daha baskın!

Sağ beyin lobun daha baskın!

İşte tam bir görsel deha! Sen zihnini ancak rakamsal verilerle sınırlandırmıyor, gözlem tahlil ve kavrama kabiliyetlerini de sonuna kadar kullanmaya çalışıyorsun. Senin için anlamlar ve nedenler fazlaca mühim ve olayların büyük bir çoğunluğuna sezgisel olarak yaklaşmayı tercih ediyorsun. İçinde iflah olmaz bir sanatçı ruhu var. Bu sebeple yaşadığın ve gördüğün her şeyde kimsenin göremediği ayrıntıları algılayabiliyor, yaptığın her işe ufak bir dokunuşla kendi imzanı atıyorsun. Dışarıdan dağınık görünsen bile her şeyi; renklerine, konularına, şekillerine bakılırsa sınıflandırdığın kendine has bir düzenin var. Konuşma kabiliyetin ise çok kuvvetli. Çünkü her zaman doğru kelimeleri seçmeyi biliyorsun. Bu sayede yanlış anlaşılma gibi bir korkun olmadığından insan ilişkilerin de fazlasıyla iyi. Kendini ifade edebileceğin mesleklere her zaman daha yatkın olmuşsun ve seçimlerini de bu yönde yapmışsın. Eğer bu şekilde bir iş yapmıyorsan bile ona bile kendi bakış açını yansıtarak farkını yaratıyorsun. Ne diyelim mükemmel olan gözlerinin ve beyninin değerini bil!

Sol beyin lobun daha baskın!

Sol beyin lobun daha baskın!

İşte zekası ile fark yaratan bir beyin daha! Sen ağırlıklı olarak somut konulara ilgi duyuyorsun. Çünkü oldukça realist ve ayakları yere sağlam basan birisin. Bir şeyi kabullenmen ya da çaba göstermen için ilk  mantığına yatması gerekiyor. Analiz yeteneğin mükemmel. Olaylara yaklaşırken niyetten oldukça sonuca odaklı hareket ediyorsun. Algılama kapasiten yüksek olduğu için her şeyi kolayca kavrayabiliyor, bir şey yaparken onu evvel adım adım planlayıp programlı bir biçimde hareket etmeyi seviyorsun. Dışarıdan çözülmesi zor, kompleks biri gibi görünsen de aslında romantik durumları bile anında ayrım edebilme yeteneğine sahipsin. Sadece duygularından bahsetmekten hoşlanmadığın için kendini ifade etmekte zorlanıyorsun. Zekanın yanı sıra biraz da duygularını da göz önüne alıp, öngörülü olursan başaramayacağın hiçbir şey yok!

Her ikisi de aynı derecede baskın!

Her ikisi de aynı derecede baskın!

Senin zihnin gerçekten harika bir balans ile çalışıyor. Gerektiğinde soyut bakış açını gelişmiş analitik zekan yardımıyla somuta çevirerek olaylara daha gerçekçi şekilde yaklaşabiliyorsun. Bu sayede aralarında ilişki kurmanın çok zor olduğu olaylar içinde bile kusursuz ve etkili ilişkiler kurabiliyorsun. Yaptığın her işe önce mantık çerçevesinde yaklaşıp, onu en ince ayrıntısına kadar inceleyip, daha sonra gelişmiş düşünme yeteneğin ile tüm bilgileri ayırt ederek onu bir tüm halinde değerlendiriyorsun. Çoğu zaman fazlasıyla akılcı ve realistik bir şekilde hareket etsen bile duygularını hiç göz ardı etmiyor, yeri geldiğinde ona bakılırsa davranıyorsun. Önemsiz konularda bile dikkatini toplayıp, vakalara kendince çıkarımlar getirebiliyorsun. Belki de bundan dolayı çevren tarafınca her vakit fikirlerine ve tavsiyelerine ilk ihtiyaç duyulan şahıs sen oluyorsun. Her ne kadar sayısal ve bilimsel mevzularda kendini gösterebileceğin mesleklere alaka duysan da içinde insan ve insan ilişkilerinin olmadığı bir iş sana oldukça bunaltıcı geliyor. Tüm bunların yanı sıra ele avuca sığmayan sanatçı ruhlu bir parçan var. Bu sayede dokunduğun her şeye, her vakaya ince dokunuşlar yaparak farkını ortaya koyuyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1250
528
290
73
48
45
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın