Görüş Bildir
Haberler
Tamer Karadağlı ve Sevgilisi Iraz Yıldızdan Aşk Pozu Geldi ! Iraz Yıldız Kimdir ve Kaç Yaşındadır?

Tamer Karadağlı ve Sevgilisi Iraz Yıldızdan Aşk Pozu Geldi ! Iraz Yıldız Kimdir ve Kaç Yaşındadır?

Müge Kakşi
12.02.2021 - 20:53

Bir süredir ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ve müzisyen Iraz Yıldız haklarında çıkan aşk iddialarını yanıtsız bırakıyorlardı. Fakat Tamer Karadağlı Iraz Yıldız çiftinden ilk poz geldi ve ilişkileri yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü çiftin ilişkileri hayranlarının merak konusu olurken Iraz Yıldız'ın yaşı ve kim olduğu da oldukça araştırılıyor. Peki müzisyen Iraz Yıldız kimdir? Tamer Karadağlı'nın sevgilisi Iraz Yıldız kaç yaşında? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Iraz Yıldız ve Tamer Karadağlı'dan Mutlu Aşk Pozu

Iraz Yıldız ve Tamer Karadağlı'dan Mutlu Aşk Pozu

Çocuklar Duymasın adlı dizi ile adından söz ettiren taş fırın erkeği Haluk karakterine hayat veren Tamer Karadağlı'nın Iraz Yıldız ile aşk yaşamaya başladığı geçtiğimiz aylar içerisinde iddia edilmişti. Muhabirlerin sevgilisi ile aralarındaki yaş farkının sorulmasına ise ünlü oyuncu kimi ilgilendirir şeklinde yanıt vermişti.

Tamer Karadağlı’nın genç piyanist Iraz Yıldız’la ilişkisi doludizgin devam ederken Iraz Yıldız geçtiğimiz gün Tamer Karadağlı’nın aracında çektiği bu selfieyi Instagram hesabında paylaştı. İkilinin mutluluğu, fotoğrafa böyle yansıdı.

Iraz Yıldız Kimdir ve Kaç Yaşındadır?

Iraz Yıldız Kimdir ve Kaç Yaşındadır?

Müzik hayatına 5 yaşında başlayan ve genç yaşına rağmen birçok ödül kazanan Iraz Yıldız, 1996 yılında dünyaya geldi. Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuarı'nda 2006-2009 yılında Yuriy Sayutkin'in öğrencisi olan Iraz Yıldız, 2007'de Rusya'da yapılan 3. Gavrilin Genç Yetenekler Yarışması'nda, ardında 2009'da Sofya'da yapılan Genç Virtüözler Yarışması'nda ve aynı yıl Mersin'de düzenlenen 1. Kamuran Gündemir Ulusal Piyano Yarışması'nda Mansiyon Ödüllerini kazandı.

10. Uluslararası Antalya Piyano Festivali Genç Yetenekler Konseri'nde çalan Yıldız, İstanbul Teknik Üniversitesi Dr. Erol Üçer Müzik İleri Araştırmalar Merkezi'nin (MİAM) düzenlediği Muammer Sun Onur Gecesi'nde de Muammer Sun'un eserlerini seslendirdi.

Yıldız, 2009'da Şef Vladimir Spivakov tarafından Moskova'da gerçekleşen Uluslararası Müzik Festivali'ne davet edilirken, Fazıl Say ve Arkadaşları projesi kapsamında 2010'da birçok konser verdi.

Çalışmalarına 2010'da başladığı Bilkent Üniversitesi Müzik Hazırlık Lisesi'nde devam eden genç piyanist, bir süredir 53 yaşındaki Tamer Karadağlı ile birlikte.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın