Görüş Bildir
Haberler
Tam Kapanmada Zamanın Nasıl Geçtiğini Anlayamayacağınız Tüm Dönemlerin En Sürükleyici 52 Dizisi

Tam Kapanmada Zamanın Nasıl Geçtiğini Anlayamayacağınız Tüm Dönemlerin En Sürükleyici 52 Dizisi

Nergis
03.05.2021 - 12:30

'Of ne izleyeceğiz ya' derdine son!😅

Not: Filmlerin tanıtım yazıları beyazperde.com’dan alınmıştır.

“Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

Kaynak: https://wealthygorilla.com/best-tv-sh...
İçeriğin Devamı Aşağıda

52. NYPD Blue

52. NYPD Blue

IMDb: 7.6

NYPD'nin 15. bölgesinden dedektifler bölgelerinde meydana gelen cinayetleri araştırırlar.

51. ER

51. ER

IMDb: 7.7

Yıllardan 1994, Chicago’daki County General Hastanesi’nin acil servisi her gün olduğu gibi travma vakaları ile boğuşuyor. John Carter, Dr. Mark Greene, Dr. Susan Lewis, Dr. Doug Rossve Carol Hathaway ile yola çıkan ER’ın hastane koridorlarını 15 yıldır onlarca doktor aşındırdı...

50. Roots (2016)

50. Roots (2016)

IMDb: 7.9

Alex Haley'in aynı isimdeki kitabından uyarlanan dizide Afrikalı bir adamın köle olarak satılmasından sonra başına gelenler ve onun soyunu anlatır.

49. The Man in the High Castle

49. The Man in the High Castle

IMDb: 8.0

Phillip K. Dick’in aynı isimli romanından uyarlanan The Man In The High Castle, Nazi’lerin İkinci Dünya Savaşı’nı kazandıkları distopyasından yola çıkarak, bu durumda Kuzey Amerika’nın ne halde olacağını ekranlara yansıtıyor. Almanya ve Japonya’nın hükmettiği bu düzende insanlığın bir bölümü baskılara karşı direnmeye çalışırken, diğer bölümü bu işleyişi kabullenir.

Bu diziyi nereden izleyeceğim diyenler için buradan Amazon Prime üyesi olabilirsiniz. Hem çok uygun hem de Prime üyelerine özel kargolar da ücretsiz.❤️

48. Modern Love

48. Modern Love

IMDb: 8.0

Modern Love, insan ilişkilerini konu ediyor. Her bir bölümde farklı konuların ele alındığı dizide aşkın karmaşık doğası ele alınıyor. Birbirinden farklı hikayeler ve karakterler ile birlikte aşk ve insan ilişkilerinin işlendiği dizide, cinsellik, romantizm, platonik aşk, kendini sevme gibi aşkın değişik formları masaya yatırılıyor. Sekiz bölümden oluşan dizinin her bir bölümü yarım saat sürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

47. Frasier

47. Frasier

IMDb: 8.1

Bir psikiyatrist olan DR. Frasier Crane, Boston'daki hayatından vazgeçerek, doğup büyüdüğü Seattle'a döner. Tek başına yaşamak isteyen Fraiser, kendini bir anda bir operasyon sonunda yaralanan emekli polis babası Martin ve Martin'in fizyoterapisti Daphne ve onun köpeği Eddie ile birlikte yaşarken bulur. Bir de üstüne eve sık sık gelen, Martin'in kardeşi Niles eklenince ev tam bir cümbüşe bürünür...

46. Blackadder

46. Blackadder

IMDb: 8.1

Orta Çağ'da geçen dizide Prens Edmund sürekli olarak tacı babasından ve erkek kardeşinden almak için planlar yapar.

45. Orange Is the New Black

45. Orange Is the New Black

IMDb: 8.1

Piper Chapman, güzel bir hayata, iyi bir sevgiliye, anlayışlı bir aileye sahip genç bir kadındır. Üniversite yıllarında işlediği bir suç yüzünden konforlu hayatından uzaklaşarak hapse girer. Hapishane hayatı Piper’ın düşlediğinden bambaşkadır. Dört duvar arasındaki yeni hayatına alışmaya çalışan Piper, başlarda zorlansa da yavaş yavaş hapishane kültürünü öğrenmeye başlar. Hapishanedeki diğer mahkumlarla beklenmedik dostluklar kuran genç kadın, bu zamana kadar hayatında inandığı her şeyi sorgulamaya başlar.

44. Sneaky Pete

44. Sneaky Pete

IMDb: 8.1

Breaking Bad'in yıldızı Bryan Cranston'ın yapımcılığını üstlendiği Sneaky Pete dizisinde, Giovanni Ribisi tarafından canlandırılan hapisten yeni çıkmış Marius, eski hücre arkadaşı Pete'in kimliğini alır. Marius isimli bu düzenbaz, Pete'in ailesini ve çevresini kendisinin Pete olduğuna ikna etmeye çalışmaktadır...

Bu diziyi nereden izleyeceğim diyenler için buradan Amazon Prime üyesi olabilirsiniz. Hem çok uygun hem de Prime üyelerine özel kargolar da ücretsiz.❤️

43. The Walking Dead

43. The Walking Dead

IMDb: 8.2

Kasabanın polis şefi Rick Grimes bir gün vurularak hastaneye kaldırılır; fakat o komadayken geçen sürede bildiği yaşam altüst olmuştur. Artık dünya, insan etiyle beslenen zombilerin insafına kalacak! Tabii birazcık insani duyguları kaldıysa... Atlanta'da kaostan sonra sessizce hayatta kalmaya çalışan küçük bir grup insanınsa, birbirlerinden başka tutunacak kimseleri yok...

İçeriğin Devamı Aşağıda

42. 30 Rock

42. 30 Rock

IMDb: 8.2

Dünyanın en büyük eğlence şirketlerinden biri olan NBC Universal'ın New York City caddesindeki adresinden, 30 Rockefeller Plaza'dan ilham alınarak yaratılan dizi 'The Girlie Show' adlı bir komedi şovunun baş metin yazarı olan Liz Lemon'ın eğlenceli öyküsünü konu ediniyor.

41. Buffy The Vampire Slayer

41. Buffy The Vampire Slayer

IMDb: 8.2

Buffy, the Vampire Slayer, tek başına vampirlerle, şeytanlarla, karanlığın güçleri ile savaşmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Buffy Summers, vampirler öncelikli olmak üzere kötülüklere karşı savaşmak zorunda olan genç bir kadındır. Buffy, sıradan bir yaşama sahip olmak istese de kaderinden kaçamaz. Dünyayı kurtarmak için vampirler, doğaüstü kötülüklere karşı savaşan Buffy, bu süreçte arkadaşlarının da yardımını alır.

40. 24

40. 24

IMDb: 8.3

Dizi; geçmişinden hayatı pahasına kaçan eski asker Eric Carter'ın kendini CTU'nun içinde bulmasını ve Amerika'nın yaşayabileceği en büyük terör saldırısını önlemeye çalışmasını anlatıyor.

39. Lost

39. Lost

IMDb: 8.3

Oceanic Havayolları’nın Sidney-Los Angeles seferini yapan 815 sefer sayılı uçağı, okyanus üzerinden geçerken, manyetik bir alana kapılarak büyük bir adaya düşer. Fakat önceleri sıradan, tropik bir ada gibi görünen bu kara parçasının, kazazedelerin her birinin hayatını farklı biçimde değiştireceğinden habersizdirler.

38. All in the Family

38. All in the Family

IMDb: 8.3

İşçi sınıfından bir adam, ailesiyle sürekli günün önemli meseleleri üzerine tartışır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

37. Star Trek: The Original Series

37. Star Trek: The Original Series

IMDb: 8.3

Seri, 23. yüzyılda, Kaptan James T. Kirk'in U.S.S. galaksisi keşfetmesini konu edinir.

36. Boardwalk Empire

36. Boardwalk Empire

IMDb: 8.5

İnsanlar ikiye ayrılır. Ekonomik krizi ‘fırsata’ dönüştürmeyi başaranlar ve bu fırsatı es geçenler. 1920’li yılların Büyük Buhranı’ndan bir gangsterler imparatorluğu yaratmayı başaran Al Capone, şüphesiz ki 20. yüzyılın gördüğü en kurnaz ve en illegal 'iş adamlarından' biriydi. Belalı yaşam öyküsü ve Chicago sokaklarında yükselişi sinema filmlerine defalarca konu olan, organize ‘suçun babası’ Al Capone’nun altın çağı, bu sefer bir televizyon dizisinde seyircilerin karşısına çıkıyor.

35. Sons of Anarchy

35. Sons of Anarchy

IMDb: 8.5

Jackson ‘Jax' Teller (Charlie Hunnam), anne Gemma Teller Morrow (Katey Sagal) ve Jackson'ın üvey babası ve de çetenin başı Clarence ‘Clay' Morrow (Ron Perlman) doğup, büyüdükleri California, Charming kasabasını kendi yöntemlerine göre korumaya kararlı bir ailedir. Onların çevresinde şekillenen motosikletli çete, kasabaya başka çetelerin dadanmasına engel olarak ve kanun dışı yürütülmesi gereken ne iş varsa üstleniyor!

34. Parks and Recreation

34. Parks and Recreation

IMDb: 8.6

Leslie Knope, bir kamu dairesinde müdür yardımcısı olarak çalışan genç bir kadındır. Kasabadaki park ve bahçelerin düzenlenmesinden sorumlu olan Leslie, insanların sürekli düşüp yaralanmasına neden olan bir çukurun doldurup, o bölgeye park yapılmasını planlar. Aslında planladığı oldukça basit bir projedir ancak bürokratlar, hükümet görevlileri, semt sakinleri ve daha nice şey Leslie’nin işinin zorlaşmasına neden olur.

33. Deadwood

33. Deadwood

IMDb: 8.6

1870'li yıllarda Güney Dakota bölgesinde geçen hikayede, küçük bir madenci kampı olarak kurulan bir yerleşim yerinin giderek büyüyerek adeta bir kent haline gelmesi işlenirken, kapitalizmin gelişimine de eleştirel bir bakış atılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

32. The X Files

32. The X Files

IMDb: 8.6

Başrollerini ünlü oyuncular David Duchovny ve Gillian Anderson’ın paylaştığı The X-Files’ta biri inançlı diğeri ise şüpheci olan FBI ajanları Fox Mulder ve Dana Scully gizli güçlerin tüm engellerine rağmen garip ve açıklanmayan olayları araştırıyor. Chris Carter’in yaratıcısı olduğu seride her bölümde ayrı bir dosya ele alınıyor.

31. Doctor Who

31. Doctor Who

IMDb: 8.6

Bu Doktor bambaşka bir doktor. İsmi, karakteri, tavırları her şeyiyle bir muamma. Rose Tyler adında bir kadın, kendisine Doktor diye adlandıran gizemli bir yabancıyla tanışır ve bundan sonra hayatı baştan sona değişir. Kısa süre içerisinde ailesi de dahil bütün dünyanın tehlike altında olduğunu öğrenir. Yapması gereken kurtuluş yolunu bulmaktır...

30. Mad Men

30. Mad Men

IMDb: 8.6

Amerika'nın ve reklamcılık dünyasının kalbi olan New York'ta, 1960’lı yıllarda geçen hikayede şatafatlı reklamcılık dünyasının parlak çocuklarının hikayeleri gözler önüne seriliyor...

29. The Simpsons

29. The Simpsons

IMDb: 8.6

Karikatürist Matt Groening tarafından yaratılan çizgi dizi efsanesi The Simpsons’ın ilk yayını 1989 yılında yarım saatlik bir Noel özel programıyla gerçekleşmişti. Bu gösterimin ardından 1990 Ocak’ında yarım saatlik bir komedi dizisi olarak Prime Time’da yer alan yapım, kaliteli benzerleri çıkmış olsa da 20 senedir tahtını kimselere kaptırmıyor.

28. Oz

28. Oz

IMDb: 8.7

Oswald Hapishanesi, suçluları ıslah edebileceğini düşünen bir idealist olan Tim McManus tarafında yönetilmektedir. Hapishanedeki mahkumlar, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmek için mücadele vermek zorundadır. Sınır tanımayan olayların yaşandığı hapishanede kimi tahliye olacağı günü görebilmek için, kimi ise uyuşturucu ticareti ya da diğer gruplar üzerinde güç kazanmak için savaşmak zorunda kalır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

27. Fleabag

27. Fleabag

IMDb: 8.7

Fleabag, Londra'da tek başına ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Dizide, 30'lu yaşlarındaki kadının aşk, aile ve iş hayatında yaşadığı gündelik olaylar ele alınıyor.

Bu diziyi nereden izleyeceğim diyenler için buradan Amazon Prime üyesi olabilirsiniz. Hem çok uygun hem de Prime üyelerine özel kargolar da ücretsiz.❤️

26. House

26. House

IMDb: 8.7

Teşhis alanında uzmanlaşmış antisosyal bir doktor, ekibini ve zekasını kullanarak ilginç vakaları çözmek için elinden ne geliyorsa yapar.

25. Six Feet Under

25. Six Feet Under

IMDb: 8.7

Cenaze evi işleten bir ailenin, babalarının ölümüyle birlikte değişen hayatlarının, tüm aile fertlerinin birbirlerini yeniden tanıyışlarının, hayata atılan farklı bakışların, yüzeysel ilişkilerin yavaş yavaş derinleştiği bir kara mizah hikayesi..

24. Stranger Things

24. Stranger Things

IMDb: 8.7

80'li yılları kendine fon yapan Stranger Things, dönemin korku filmlerine selam çakmayı atlamayan bir fantastik gerilim dizisi. Winona Ryder, David Harbour, Cara Buono'yu başrollerinde buluşturan dizi; kaybolan genç bir çocuğu ve onu bulmaya çalışan annesini anlatıyor.

23. The Shield

23. The Shield

IMDb: 8.7

Dizi Los Angeles Polis Departmanı polisinin ve onun komutası altındaki birimlerin başından geçenleri anlatır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

22. Better Call Saul

22. Better Call Saul

IMDb: 8.7

Breaking Bad spin-off'u olacak dizi, düzenbaz avukat Saul Goodman'ın Walter White öncesi maceralarını anlatacak..

21. Curb Your Enthusiasm

21. Curb Your Enthusiasm

IMDb: 8.7

Curb Your Enthusiasm, her şeye sahip olan bir adamın başına gelen olayları konu ediyor. Larry David, bir insanın mutlu olabileceği her şeye sahip. Sevgi dolu bir eş, iyi arkadaşlar, başarılı bir kariyer ve harika bir ev. Peki onun hayatında yanlış giden ne olabilir ki?

20. Arrested Development

20. Arrested Development

IMDb: 8.7

Aile şirketinden ayrılıp kendine yeni bir hayat kurmak isteyen Michael, babasının hesaplarda sahtecilik suçuyla tutuklanmasının ardından, bu planını gerçekleştiremez ve Orange County'de kalıp, birbirinden garip aile bireylerine ellerindeki ile nasıl yaşayabileceklerini öğretmek zorunda kalır.

19. Fawlty Towers

19. Fawlty Towers

IMDb: 8.7

Gerçek hayattaki bir İngiliz otelciden esinlenerek çekilen bu dizi 'Monty Python' mezunu John Cleese ve o zamanki eşi Connie Booth'un başından geçen tuhaf ama bir o kadar da komik olayları anlatıyor.

18. South Park

18. South Park

IMDb: 8.7

Dizi Colorado'nun sessiz kasabası South Park'ta 4 ilkokul öğrencisinin başından geçenleri ironik bir dille anlatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Battlestar Galactica

17. Battlestar Galactica

IMDb: 8.7

Cylonlar'ın On İki Koloni'ye saldırmasından sonra sadece bir savaş gemisi kurtulmayı başarır; Galactica. Komutan William Adama tarafından yönetilen gemi, kayıp gezegen Dünya’yı bulmak için harekete geçer. Görevi tamamlamaya çalışan gemi mürettebatı bu sırada bir dizi sorunla karşı karşıya kalır.

16. The Boys

16. The Boys

IMDb: 8.7

The Boys, süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. Kendilerini kanunu korumaya adayan ve “The Boys” olarak adlandırılan bir grup insan, yozlaşmış süper kahramanları ortadan kaldırmak için zorlu bir yolculuğa çıkar. Preacher’ın yazarı Garth Ennis ile Derick Robertson’ın kaleme aldığı çizgi romandan uyarlanan dizi, Supernatural’ın yaratıcısı Eric Kripke’nin imzasını taşıyor.

15. Peaky Blinders

15. Peaky Blinders

IMDb: 8.8

Birinci Dünya Savaşı’ndan yeni çıkmış İngiltere’yi, yasadışı faaliyet gösteren çeşitli çeteler sarmıştır. Bunlardan biri de soygunculuk ve at yarışıyla para kazanan Peaky Blinders’dır. Polislere rüşvet yedirerek paçayı kurtaran çete, bir soygunda yanlışlık yapınca, başlarına bela olacak yeni bir müfettişin şehre gelmesine vesile olurlar.

14. Twin Peaks

14. Twin Peaks

IMDb: 8.8

David Lynch'ten televizyon dizilerine yeni bir soluk getiren dizi. Küçük bir kasabada Laura Palmer isimli genç bir kız öldürülür. Kendi halinde, sessiz sakin bir yerleşim yeri gibi görünen bu kasaba aslında hiç de göründüğü gibi değildir. FBI Ajanı Dale Cooper cinayeti araştırmak üzere, kasabaya gönderilir...

13. The West Wing

13. The West Wing

IMDb: 8.8

Dünyanın ülkemiz dahil birçok ülkesinde yayınlanan ve tam yedi sezon devam eden The West Wing, Beyazsaray'da yaşayan kurgusal karakterlerin hayatlarına ve iş ilişkilerine odaklanmaktadır. Toplamda 26 Emmy ve 3 Golden Globe sahibi olan dizi yayınlandığı dönemde, karakterlerin ve başkanın liberal politikaları nedeniyle, özellikle Cumhuriyetçi Parti taraftarları tarafından The Left Wing (Sol Kanat) olarak da adlandırılmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Seinfeld

12. Seinfeld

IMDb: 8.8

Jerry Seinfeld, bu dizide kendisi gibi bir komedyen olarak rol almakta ve günlük yaşamda hepimizin başına gelen birtakım konulara değinmekte.

11. Only Fools And Horses

11. Only Fools And Horses

IMDb: 8.9

Güney Londralı bir tüccar olan Derek 'Del Boy' Trotter, Güney Londra'nın Peckham kentindeki Nelson Mandela House'da küçük erkek kardeşi Rodney ve yaşlı dedeleri ile birlikte bir belediye dairesinde yaşamaktadır.

10. Fargo

10. Fargo

IMDb: 8.9

Esrarengiz bir kiralık katil olan Lorne Malvo, iş üzerindeyken geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılır. Hastanede Lester Nygaard ile tanışan Malvo, genç adamın hayatının değişmesine neden olur. Sıradan bir hayatı olan Lester’in geçmişi başarısızlıklar doludur ve ailesi tarafından sürekli küçümsenir. Malvo ile yaptığı konuşmalardan etkilenen Lester, karısını öldürerek farklı bir dünyanın kapısını aralar. O, artık herkesin tanıdığı insan değildir. İşlediği suçtan sonra Malvo’dan yardım isteyen Lester artık bir arada çalışmaya başlar. Bemidji Polis Departmanı‘nın hırslı polisi Molly Solverson ve Duluth Polis Departmanı'nda görevli Gus Grimly bir takım olup işlenen cinayetleri çözmeye çalışacaktır.

9. The Office

9. The Office

IMDb: 8.9

Burası Dunder Mufflin Kağıt Şirketi. Sıradan gibi görünen ama sıra dışı komik bir ofis. İktidar düşkünü bir patron, her biri ayrı karakterde çalışanlar, 9-17 arası bitmesi gereken işler ve modern dünyanın en vazgeçilmez unsuru ofis hayatı.

8. Friends

8. Friends

IMDb: 8.9

Tüm zamanların en sevilen sitcom'larından biri Seinfeld ise diğeri hiç kuşkusuz Friends olmuştur. Çocukluk arkadaşı olan Monica ve Rachel, Monica'nın ağabeyi Ross, Ross'un üniversiteden oda arkadaşı Chandler... Chandler'ın ev arkadaşı Joey ve Monica'nın eski arkadaşı Phoebe. Geçmişleri bir şekilde bir yerde kesişen bu 6 arkadaşın yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Müthiş bir mizah ile dostluk bağlarının iç içe geçtiği dizideki karakterler, 10 sezona yayılan hikaye boyunca izleyiciyle birlikte büyüyüp olgunlaşıyor. Jennifer Aniston gibi sonradan yıldızlaşacak isimleri kazandıran bir dizi olarak da unutulmazlar arasındadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. The Twilight Zone

7. The Twilight Zone

IMDb: 9.0

Her bölümde farklı oyuncularla, farklı konuların işlendiği, bilim kurgu, korku ve gerilim öğelerini barındıran beş sezonluk seri, bu türdeki dizilerin öncülüğünü yapmaktadır.

6. Sherlock

6. Sherlock

IMDb: 9.1

Modern bir Sherlock Holmes uyarlaması.. Bu kez Sherlock günümüz Londra'sında, günümüz şartlarında çözüyor davaları. Yanında yine Doktor Watson, en büyük düşmanı yine Moriarty. Adresi yine Baker Street. Değişen tek şey, cep telefonları, mesajlar, mailler, bloglar yani teknoloji. Ama Sherlock hala kendi tarzında ilerliyor...

5. The Sopranos

5. The Sopranos

IMDb: 9.2

New Jersey'deki bir Amerikan-İtalyan mafya ailesinin babası olan Tony Soprano'nun ve Soprano Ailesi'nin diğer fertlerinin hayatlarından kesitler sunan dizi, toplamda 86 bölüm yayınlanmış, kazandığı ödüller ve aldığı olumlu eleştirilerle adını 'gelmiş geçmiş en iyi diziler' arasına yazdırmıştır.

4. Game of Thrones

4. Game of Thrones

IMDb: 9.3

Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup, huzuru sağlamış olsan bile bu gücü elinde nasıl koruyacaksın? Burada yanlış yapana yer yok, affetmek yok. Kuzey Krallığının hükümdarı Lord Ned Stark, uzun ve zorlu savaşlardan sonra anayurduna dönüp krallığını bütünlük içerisinde tutmayı başarmıştır. Kral Robert Baratheon ile yıllarca omuz omuza çarpışan ve Baratheon'un kral olmasını sağlayan Ned Stark'ın tek istediği kuzey sınırlarını koruyan krallığında ailesiyle ve halkıyla yaşamaktır.

3. The Wire

3. The Wire

IMDb: 9.3

Amerika'nın Baltimore şehrinde geçen dizi; her sezon başka bir sorunu odağına alarak, birebir yaşanan olaylardan esinlenerek suçluların dünyasına farklı bir yerden bakıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Band of Brothers

2. Band of Brothers

IMDb: 9.4

Band of Brothers, II.Dünya Savaşı sırasında Birleşik Devletler Ordusunun 101. Hava İndirme Tümenine atanan Easy Company'nin (2. Tabur, 506. Paraşüt Piyade Alayı'nın bir parçası) hikayesini anlatmaktadır.

1. Breaking Bad

1. Breaking Bad

IMDb: 9.5

Lisede kimya öğretmenliği yapan Walter White bir gün doktordan ileri safhada akciğer kanseri olduğunu öğrenir. Kendisinden sonra geride kalan ailesine maddi birikim sağlamak isteyen Walter White, uyuşturucu yapımında ustalaşan eski bir öğrencisi, Jesse Pinkman ile beraber uyuşturucu işine girer. Elbette ki yasa dışı yollardan ve uyuşturucunun da eş anlamlısının bela olduğunu bilerek...

Siz bu dizilerden kaç tanesini izlediniz? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
8
3
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lanaaaaaaaaaaaaaa

TAM KAPANMA MI PARDON DA BİZ ÇALIŞIYORUZ NERESİ TAM KAPANMA

cinnet is coming

prison break olmayan bir "sürükleyici" dizi listesi, ilginç

Özkan Ç

İmdb puan sıralamasına göre liste yapmışlar. Normalde ilk dizi 20 için de kesin olması gerekir Prison Break

Ömer

Supernatural yok, Lost var.... Hahahaaa.