Görüş Bildir
Haberler
TV
Tam 32 Yıl Önce TRT Ekranlarında İnsanların Her Akşam Sabırsızlıkla Beklediği Muhteşem Diziler

Tam 32 Yıl Önce TRT Ekranlarında İnsanların Her Akşam Sabırsızlıkla Beklediği Muhteşem Diziler

Aburoski
04.02.2022 - 11:40 Son Güncelleme: 04.02.2022 - 13:36

Biraz daha yaşlandığınızı görmek istiyorsanız 1990 yılına gidelim ve insanların her akşam televizyonda hangi dizileri izlediğine hep birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başka Olur Ağaların Düğünü

Başka Olur Ağaların Düğünü

Mehmet Aslantuğ, Seren Serengil ve Erol Taş gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı duygusal dizinin yönetmenliğini Fatih Arslan'ın üstlenmişti. Dizi, Kemal Bilbaşar'ın eserinden televizyona uyarlanmıştı.

Fatih Harbiye

Fatih Harbiye

Aydan Şener, Tolga Savacı, İsmail Hakkı Şen gibi isimlerin yer aldığı dizi  Peyami Safa'nın aynı adlı eserinden televizyona uyarlanmıştı.

Duygu Çemberi

Duygu Çemberi

Nükhet Duru, Faruk Peker ve Cüneyt Türel gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı macera dizisi. Yönetmenliğini Kartal Tibet'in üstlenmişti ve Haşmet Zeybek ile birlikte senaryosunu yazmıştı.

Hanımın Çiftliği

Hanımın Çiftliği

Orhan Kemal'in 1961 yılında yazdığı aynı adlı romanından uyarlanarak, 1990 yılında TRT'de yayınlanmış televizyon dizisi. Fikret Hakan, İlknur Bozkurt ve Gülben Ergen yer almıştı.

İz Peşinde

İz Peşinde

1990-1991 yılları arasında ilk iki sezonuyla TRT 1'de yayınlanan dizi daha sonra  1995 yılında 6 bölümlük üçüncü sezonu ile Star TV'de Kanundan Kaçılmaz ismiyle yayın hayatına devam etmişti. Dizide  Mehmet Aslantuğ, Erol Taş, Gülen Karaman ve Osman Yağmurdereli  gibi isimler bulunuyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kara Elmas

Kara Elmas

2 bölümden oluşan dizinin yönetmenliğini Adem Ayral üstlenmişti. Tanju Korel, Hülya Darcan, Reha Yeprem gibi isimler izlenmişti.

Yuva

Yuva

Tamer Yiğit, Sema Çelebi ve Sema Çelebi gibi oyuncular başrollerini paylaştığı ve yönetmenliğini Mehmet Taşdiken'in üstlendiği dizi 10. bölümde final yapmıştır.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
13
8
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Engin Türk

Bizimkiler?

Han Mergen

Kavanozdaki Adam, UZaylı Zekiye, Bizimkiler, Perihan Abla...

Erdem Bey

2000lerin başında Merhaba Newyork dizisi vardı. bulamadım gitti nette