Görüş Bildir
Haberler
Taksici Terörü Sürüyor: İçinde Müşteri Bulunan Uber Aracına Bıçaklı Saldırı

etiket Taksici Terörü Sürüyor: İçinde Müşteri Bulunan Uber Aracına Bıçaklı Saldırı

Son günlerde Uber şoförlerine yönelik peş peşe saldırılar yaşanıyor. Bunlara dün gece bir yenisi daha eklendi. İstanbul Şişli'de içinde yolcu bulunan bir Uber aracının önünü kesen taksi şoförü, elinde bıçakla araca saldırdı. Yolcular korku dolu o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Dün gece Şişli'de iki yolcusuyla ilerleyen Uber aracının önü trafik ışıklarında bir ticari taksi tarafından kesildi. Araçtan inen şoförün kendilerine doğru geldiğini gören Uber yolcuları korku ve panik halinde bağırmaya başladı. Yolculardan biri aracın plaka numarasını vererek polisten yardım isterken diğeri de o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti.

Gözü dönmüş şoför elinde bıçakla aracın yanına geldiği sırada kadınlar sürücüye 'camı kapat' diye bağırdı. Saldırgan taksici bunun üzerine aracın lastiğine yönelerek kesmeye çalıştı. Trafiğin hareketlenmesini fırsat bilen Uber sürücüsü, saldırganı etkisiz hale getirmek için direksiyonu üzerine kırınca, saldırgan şoför aracın camına vurdu.

İşte korku dolu o anlar 👇

Geçtiğimiz günlerde yine İstanbul'da bir Uber aracını çağıran bir grup taksi şoförü, sürücüyü dövmüştü

Saldırı sosyal medyada da geniş tepki yarattı...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
486
152
45
13
8
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

bu it oğlu itler atatürk havalaanına bombalı saldırı yapıldığı zamanlarda oradaki yaralı insanlara, korkmuş insanlara normal fiyattan 10 kat fazla para kilit... Devamını Gör

colombian

orrrospu çocuğuuusun sen yaaa... binmeyin olum taksiye maksiye gerekirse çok zorda değilseniz yürüyün gene de bunlara prim vermeyin mına kodumun magandaları!

M CAN

Uber denen sistem durup dururken mi doğdu ? Hayır. Taksicilerin rahatlığı, vurdumduymazlığı, çok bilmişliği halkta bir tepki yarattı ve bir sistem yani uber ... Devamını Gör