Görüş Bildir
Haberler
Survivor Yunus Emre Karabacak Kimdir? Yunus Emre Karabacak Nereli, Kaç Yaşında?

Survivor Yunus Emre Karabacak Kimdir? Yunus Emre Karabacak Nereli, Kaç Yaşında?

Müge Kakşi
15.01.2021 - 15:48

Tv8 ekranlarında 9 Ocak Cumartesi günü başlayan Survivor 2021'in yarışmacıları merak ediliyor. Bu oyunculardan biri de gönüllüler takımında yer alan Yunus Emre Karabacak!  Ünlü güreşçi Reşit Karabacak'ın oğlu olan Yunus Emre Karabacak dikkat çeken oyuncular arasında. Peki, Yunus Emre Karabacak kimdir? Yunus Emre Karabacak kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor Yunus Emre Karabacak Kimdir?

Survivor Yunus Emre Karabacak Kimdir?

Erzurumda dünyaya gelen Yunus Emre Karabacak babası Reşit Karabacak'ın izinden giderek 20 yıldır güreş yapmaktadır. Yunus Emre Karabacak  Atatürk Anadolu Lisesi spor bölümünden ve  Balıkesir Üniversitesi BESYO antrenörlük bölümünden mezun. 2015'de üniversiteler arası Türkiye şampiyonluğu olan Yunus Emre Karabacak, Bursa Osmangazi spor kulübünde spor hayatına devam etmektedir. Ayrıca yıldızlar ve gençler kategorisinde Türkiye dereceleri olan başarılı güreşçi, Kırkpınar'da 3 kez dereceye girdi.

Yunus Emre Karabacak'ın Babası Reşit Karabacak Kimdir?

Yunus Emre Karabacak'ın Babası Reşit Karabacak Kimdir?

Güreşçi olan Survivor 2021 yarışmacısı Yunus Emre Karabacak babası Reşit Karabacak’ın izinden gitmiş bir isimdir. Reşit Karabacak, ülkemize sayısız kez altın madalya kazandırmış başarılı bir güreşçidir. 1954 yılında Erzurum’da dünyaya gelen Reşit Karabacak 19 Kasım 2020 tarihinde Bursa’da hayatını kaybetmiştir. Güreş’e 19 yaşında İzmir’de başlayan Reşit Karabacak’ın vefatı üzerine, Bakan Muharrem Kasapoğlu başsağlığı mesajı yayımlamıştır. Reşit Karabacak’ın Balkan şampiyonluğu, Akdeniz şampiyonluğu ve Avrupa şampiyonluğu bulunmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın