Görüş Bildir
Haberler
Survivor Sancakay Ilım Morgül Kimdir? Sancakay Ilım Morgül Nereli, Kaç Yaşında?

Survivor Sancakay Ilım Morgül Kimdir? Sancakay Ilım Morgül Nereli, Kaç Yaşında?

Müge Kakşi
15.01.2021 - 17:32

Tv8 ekranlarında 9 Ocak Cumartesi günü başlayan Survivor 2021'in yarışmacıları merak ediliyor. Bu oyunculardan biri de gönüllüler takımında yer alan Sancakay Ilım Morgül! Yarışmada dikkat çeken Sancakay Ilım Morgül'ün kim ve nereli olduğu, isminin anlamı gibi konular merak ediliyor. İşte Sancakay Ilım Morgül'le ilgili merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sancakay Ilım Morgül kimdir?

Sancakay Ilım Morgül kimdir?

İzmir ve Rize’de büyüyen Sancakay Ilım Morgül, 30 Ocak 1997 yılında dünyaya geldi. Sancakay Ilım Morgül, Teknik direktör Ünal Karaman’ın yeğeni. Spor hayatına ritmik jimnastikle başlayan Sancakay, lise yıllarında İzmir’de futbol kariyerine başladı. Son sınıfta Rizespor ekibine transferi gerçekleştirilen Morgül, lise öğrenimini bu şehirde tamamladı. Genç yarışmacı, lisansını Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde, Rus Dili Edebiyatı bölümünde tamamladı. Konservatuvar tiyatro bölümünün yetenek sınavlarına girip kazandıktan sonra İstanbul’a yerleşen Morgül, halen 4. sınıf öğrencisi.

Survivor Sancakay Ilım Morgül Mesleği Nedir?

Survivor Sancakay Ilım Morgül Mesleği Nedir?

Survivor Sancakay Ilım Morgül, 2 sezon boyunca Kadıköy Theatron sahnesinde Edinburg festivalinden gelen ‘Ofsayt’ oyununda başrol oynadı. Morgül, 5 yıldır da vocal olarak sahne alıyor. Aynı zamanda gitar çalarak kendi bestelerini de seslendiriyor.

Survivor Sancakay İsminin Anlamı

Survivor Sancakay İsminin Anlamı

Sancak ve Ay isimlerinin birleşmesinden oluşan Sancakay üstünde ay olan sancak anlamına gelmektedir. Sancak kelimesi mızrağa takılan bayrak anlamına gelirken ay kelimesi de gökyüzündeki ayı temsil etmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın