Görüş Bildir
Haberler
TV
Survivor Ogeday Sakatlandı mı, Yarışmaya Devam Edecek mi? Ogeday Çalışkan Kimdir, Kaç Yaşında?

Survivor Ogeday Sakatlandı mı, Yarışmaya Devam Edecek mi? Ogeday Çalışkan Kimdir, Kaç Yaşında?

2022 Survivor All-Star yeni bölümüyle yine izleyenlere güzel zamanlar yaşattı. Ancak Survivor yarışmacılarından Ogeday Çalışkan sakatlandı. Bir yarışmada kendini çok zorlayan Ogeday’ın, dizin problem olduğu açıklandı. Acun Ilıcalı, Ogeday’ın son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, Ogeday devam edecek mi? Ogeday yarışmadan ayrılacak mı? İşte Ogeday’ın son durumu…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor’un son bölümünde Ogeday’ın yaşadığı sakatlık damga vurdu. Acun Ilıcalı’nın sakatlık açıklaması sonrası izleyenler, Ogeday’ın son durumu araştırıyor. Ogeday’ın yarışmaya devam edeceği duyuruldu. İşte Survivor Ogeday ile ilgili tüm merak edilenler…

Ogeday Survivor’dan Ayrılacak mı?

Ogeday Survivor’dan Ayrılacak mı?

Acun Ilıcalı, Ogeday’ın dizinde küçük bir çatlak olduğunu duyurdu. Survivor doktoru ile birlikte yapılan görüşme sonrası, Ogeday’ın yarışmaya devam etmesinde sorun olmayacağı ama kararı Ogeday’ın vermesi gerektiği açıklandı. 

Ogeday, yaptığı açıklamada yarışmaya devam etmek istediğini duyurdu. Ogeday, tüm sorumluluğun kendinde olduğunu ve ne olursa olsun yarışmaya devam etmek istediğini duyurdu.

Survivor Ogeday Çalışkan Kimdir, Kaç Yaşında?

Survivor Ogeday Çalışkan Kimdir, Kaç Yaşında?

Ogeday Girişken, 27 Nisan 1992 tarihinde Adana'da doğmuştur. Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Marmara Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünü okumaya hak kazandı. Daha sonrasında lisans eğitimini tamamladı.

Sporcu kimliği ile sık sık adından söz ettiren Ogeday o yıllarda da ilgililer tarafından dikkat topladı ve beraberinde kürek sporu dalında Fenerbahçe'de lisanslı bir sporcu olarak on yıl kadar kürek takımında yer aldı. Dünya sıralamalarına adını kazıyan Ogeday Girişken 2017 yılında Survivor 2017 yarışmasına katıldı. Yarışmanın başlamasının ardından Ogeday gerek karakteri ile gerek parkurlardaki performansı ile kısa zamanda bir adım öne geçmeyi başardı ve o sezonun şampiyonu oldu.

Dünya çapında gerçekleşen Litvanya' da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonası'nda yarışmayı 8. sırada tamamladı. Ogeday Girişken, 2018 yılında Bir Litre Gözyaşı dizisinde 'Teoman' karakteriyle oyunculuk hayatına adımını attı. Daha sonra 2019 yılında Savaşçı dizisinde 'Astsubay Çavuş Demir Döğer' karakterini canlandırdı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın