Görüş Bildir
Haberler
Survivor Meryem Kasap Neden Diskalifiye Oldu! Meryem Kasap Kimdir, Kaç Yaşında, nereli?

Survivor Meryem Kasap Neden Diskalifiye Oldu! Meryem Kasap Kimdir, Kaç Yaşında, nereli?

Sunay Korkmaz
25.01.2021 - 11:31

Survivor 2021 ünlüler gönüllüler yarışmasında ikinci şok! Ünlüler takımı yarışmacısı Cemal Hünal'ın geçtiğimiz günlerde rahatsızlığından dolayı yarışmaya veda etmişti. Acun Ilıcalı Survivor 2021'e veda eden ikinci ismi de açıkladı: Meryem Kasap. Meryem Kasap neden diskalifiye oldu? Survivor Meryem Kasap neden diskalifiye oldu? Meryem Kasap kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen soruların cevapları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor Meryem Kasap Neden Diskalifiye Oldu?

Survivor Meryem Kasap Neden Diskalifiye Oldu?

Survivor'da dün akşam ada konseyine Acun Ilıcalı'nın diskalifiye açıklaması damgasını vurdu. Ünlüler takımında yarışan Meryem Kasap'ın yarışmadan mecburen ayrılacağı açıklandı. Survivor 2021 ünlüler gönüllülerin dün akşam yayınlanan yeni bölümü öncesinde Acun Ilıcalı, doktor Metin Kuş'un raporu sonrası Meryem Kasap'ın sakatlığının ciddi derecede olduğunu ve yarışmaya devam edemeyeceğini belirtti. Survivor'a sakatlığı yüzünden devam etmesi zor gibi gözüken yarışmacının kim olduğu bu akşam Survivor'ın yeni bölümünde belli oldu.

Acun Ilıcalı, yapılan kontroller sonrasında Meryem'in dizisindeki sorunun çok ciddi olduğunu ve yarışmaya devam edemeyeceğini söyledi. Ada konseyinde Acun Ilıcalı, bu üzücü haberi şu sözleri ile duyurdu 'Meryem'in ciddi bir sakatlığı var. Bir haftadan daha fazladır oynayamıyor. Doktor Metin Kuş ciddi çalışmalar yaptı. Meryem'in durumu ile her gün gelecek haberi bekliyorduk. Geçen sene sağ dizi sakatlanan Meryem'in bu sefer sol dizini sakatlamıştı. Yarışmaya katılmak için uzun süre bekleyen yarışmacıları belli bir süre bekliyoruz. Aynı şekilde Meryem'e de bir süre verelim dedik. Fakat Meryem'in Doktor Kuş'un raporuna göre Survivor'a devam etme şansı yok. Maalesef dizinde ciddi bir hasar var ve ameliyat olman gerekiyor. Bana göre finale gidecek bir yarışmacıyı bu akşam kaybetmiş oluyoruz.'

Survivor Meryem Kasap Kimdir? Meryem Kasap Nereli, Kaç Yaşında?

Survivor Meryem Kasap Kimdir? Meryem Kasap Nereli, Kaç Yaşında?

Meryem Kasap, 1 Mayıs 1992 tarihinde Trabzon’da doğmuştur. Ailedeki 3 çocuktan en küçüğü olan Meryem Kasap, henüz ilk okuldayken tiyatroyla ilgilenmeye başladı.

Lise yıllarında farklı Spor dallarında aktif bir şekilde yer alan Meryem Kasap, lise takımında 2 yıl hentbol oynadı. Daha sonra bireysel spor yapma kararı alarak atletizme yöneldi. İlk branşı yüksek atlama olan Meryem Kasap, yaşadığı sakatlık ardından 400 metre branşına geçiş yaptı. Lisansını Karadeniz Teknik Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulu bölümünde tamamladı.

Eğitim ve spor hayatını aynı anda yürütmesine karşın 1 yıl içerisinde ilk Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı. Milli Takım’ı başarılı bir şekilde temsil ederek ülkesini gururlandıran Meryem Kasap, Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası’nda madalya kazandı.

12 yıllık spor hayatının büyük bir kısmını milli takımda geçiren Meryem Kasap, fitness eğitmenliği yapıyor. Survivor 2021 sezonunda yarışacak olan Meryem Kasap, bir önceki sezonda da yer almıştı ancak sakatlığı sebebiyle zorunlu olarak diskalifiye edilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın