Survivor'dan İki Kez Elenen Yiğit Poyraz, Sonunda Bir Yarışmayı Kazandığını Duyurdu
Survivor'a iki kez katılıp elenen ve son olarak da The Traitors Türkiye'de ilk elenen yarışmacı olan Yiğit Poyraz bu defa Kelime Oyunu yarışmasına katıldı. Yiğit Poyraz, Kelime Oyunu'nda kazandığını belirten esprili bir paylaşım yaptı.
Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz'ı muhakkak tanırsınız.
2021 ve 2024 sezonlarında Survivor'da yarışan Yiğit Poyraz bir türlü galibiyet elde edememişti. 2021 sezonunda İsmail Balaban'a kıl payı kaybeden Poyraz, Survivor 2024'te de düelloda kaybetmiş ve elenen isim olmuştu. Şimdilik Survivor defterini kapatıp yeni yarışma programı The Traitors Türkiye'de boy gösteren Poyraz bu defa orada ilk haftadan elendi.
Katıldığı hiçbir yarışmayı kazanamayan Yiğit Poyraz sonunda bir yarışmayı kazandığını açıkladı.
Kelime Oyunu yarışmasına katılan Yiğit Poyraz, Instagram hesabından Kelime Oyunu'nu kazandığını duyurarak 'Evet doğru, sonunda bir yarışma kazandım' notunu düştü. Poyraz'ın esprili paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!





Yorum Yazın