Görüş Bildir
Haberler
Survivor Begüm'ü Gören Tanıyamadı! Begüm Yücetan'ın Son Hali Herkesi Şok Etti! Begüm Yücetan Kimdir?

Survivor Begüm'ü Gören Tanıyamadı! Begüm Yücetan'ın Son Hali Herkesi Şok Etti! Begüm Yücetan Kimdir?

2015 yılında Survivor'da yarışan yarışmacılardan biri olan Begüm Yücetan yeniden gündeme geldi. Eski halinden eser kalmayan Survivor Begüm'ü görenler kendisini tanımakta güçlük çekti. O dönem yarışmada Turabi Çamkıran'la girdiği polemiklerle sürekli adından söz ettiren Yücetan bambaşka bir imaja büründü. Yeniden gündeme gelen Begüm Yücetan'ın son halini görmek isteyenler ve Begüm Yücetan'ın kim olduğunu merak edenler araştırma yapmaya başladı. Peki Survivor Begüm kimdir? İşte Begüm Yücetan'ın yeni hali...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor'a bir dönem damga vurmuş isimlerden biri de Begüm Yücetan olmuştu. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'da gönüllüler takımında yer alan eski yarışmacılardan biri olan Begüm yeni haliyle uzun bir aradan sonra gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal medyada oldukça aktif olan Begüm Yücetan, yepyeni haliyle herkesi şaşkına çevirdi. Yücetan görenlerin kendisini tanımakta zorlandığı fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor.

Oyunlardaki hırsı, mücadelesi ve girdiği tartışmalar kadar güzelliğiyle de konuşulan Survivor'ın başarılı yarışmacısının estetikli hali takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Yücetan'ın yeni imajını takipçileri çok beğendi.

Begüm Yücetan Kimdir?

Begüm Yücetan Kimdir?

Ece Begüm Yücetan, 27 Ağustos1988 İzmir doğumlu olup ilk okulu Özel Türk Kolejinde okumuş, lise hayatını Karşıyaka Lisesi'nde tamamlamıştır.

Yüksek öğrenimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Türkçe İngilizce Mütercim Tercümanlık olarak devam ettiren Begüm Yücetan, 2 yıl okuduktan sonra okulunu yarıda bırakmak zorunda kaldı. Daha sonra Açıköğretim Fakültesinde Medya İletişimi okudu, aynı zamanda modellik yapmaktadır..

İçeriğin Devamı Aşağıda

2004 yılından beridir de modellik yapmaktadır. Ortaokuldayken basketbol ve voleybolla ilgilenen Begüm’ün kısa bir süre tenisle ilgilendiği biliniyor.

2009 Miss Turkey finalisti olan Begüm Yücetan, 2012 Survivor gönüllüler arasında yer aldı. 2009 yılında Kıbrıs’ta yapılan Barış Güzeli Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti ve ikincilik kazandı.

Begüm Yücetan, 2010 yılında popüler şarkıcı Hande Yener'in “Bodrum” adlı son klibinde rol aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın