Görüş Bildir
Haberler
Survivor 2021 Finalistleri Kimler Oldu? Survivor'da Kim Elendi?

Survivor 2021 Finalistleri Kimler Oldu? Survivor'da Kim Elendi?

Survivor 2021 son bölümde, ünlüler ve gönüllüler takımlarının karması durumunda olan kırmızı ve mavi takımlarda mücadele eden yarışmacılardan son 4’e kalmayı başaran Survivor Ayşe, Aleyna, Poyraz ve İsmail, İstanbul’daki kritik yarı final mücadelesinde karşı karşıya geldi. Dominik Cumhuriyeti’nde Acun Ilıcalı moderatörlüğünde yapılan dokunulmazlık oyunları, ada ve eleme konseylerinden başarıyla çıkan 4 isimden Aleyna ve Poyraz final 3’lüsüne kalmak için SMS sıralaması oyuna göre kazanan oldu. Peki Survivor 2021 son bölümde Survivor finalistleri kim oldu? 24 Haziran SMS sıralaması ile Survivor’da kim elendi? İşte Survivor son bölüm özeti ve tüm son dakika detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'da Kritik Yarı Final Heyecanı!

İstanbul'da Kritik Yarı Final Heyecanı!

Survivor 2021 son bölümde İstanbul'da yapılan kritik yarı final mücadelesinde, yarışmanın elenerek adaya veda eden yarışmacıları ve yarı fianlde SMS elemesine dahil olan yarışmacıların aileleri büyük heyecan yaşadı. Survivor Batuhan'ın İsmail Balaban için tezahürat attığı görüldü.

Survivor 2021 son bölümde İstanbul'da yapılan kritik yarı final mücadelesinde, yarışmanın elenerek adaya veda eden yarışmacıları ve yarı fianlde SMS elemesine dahil olan yarışmacıların aileleri büyük heyecan yaşadı. Acun Ilıcalı modertörlüğünde İstanbul boğazında eşsiz manzara eşliğinde yapılan Survivor 2021 yarı final mücadelesinde, Dominik Cumhuriyeti'nde yapılan son parkur oyununda başarısız olan Aleyna ve Poyraz arasında SMS elemesi yapıldı.

Survivor Yarı Finale Kim Kaldı?

Survivor Yarı Finale Kim Kaldı?

Kritik yarı final mücadelesinde Acun Ilıcalı tarafından noter onaylı olarak açıklanan 24 Haziran 2021 Survivor SMS sıralaması oylarına göre Aleyna ve Poyraz arasından son 3'e kalmaya hak kazanan isim Poyraz oldu.

Survivor'da Kim Elendi?

Survivor'da Kim Elendi?

İstanbul'dan TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan kritik yarı final gecesinde, Poyraz'ın yarı final 3'lüsüne dahil olması sonrasında Aleyna Kalaycıoğlu elenerek Survivor 2021 şampiyonluk hayallerine veda etti. Öte yandan kritik yarı final mücadelesinde moderatör Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamayla elenen diğer isim ise Ayşe oldu ve büyük final hayallerini kaybetti. Acun Ilıcalı'nın açıklaması sonrasında Ayşe destekçileri şok geçirdi.

Survivor Finalistleri Kimler Oldu?

Survivor Finalistleri Kimler Oldu?

Survivor Aleyna'nın elenmesinin ardından yarı final üçlüsüne kalan İsmail, Ayşe ve Poyraz için Acun Ilıcalı yeniden SMS oylaması başlattı. Gecenin sonunda oylamanın tamamlanmasıyla birlikte SMS oylaması sonuçlarına en fazla oyun sahibi olan Survivor finalistleri şöyle şekillendi;

  • İSMAİL

  • POYRAZ

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor 2021 Finali Ne Zaman?

Survivor 2021 Finali Ne Zaman?

Survivor Türkiye 2021 sezonunun İstanbul'da gerçekleşecek olan büyük finali 25 Haziran 2021 Cuma günü Acun Ilıcalı sunuculuğunda yapılacak.

Survivor 2021 Ödülü Nedir?

Survivor 2021 Ödülü Nedir?

Survivor Türkiye 2021 sezonunda yarın yapılacak olan büyük final sonuncunda şampiyon olan ismin alacağı para ödülünün tutarı henüz belli olmazken, geçtiğimiz yılın şampiyonu 500 Bin Türk Lirası ödül almıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın