Görüş Bildir
Haberler
Sürükleyici Kitaplar !!!

Sürükleyici Kitaplar !!!

Asuman Atabey
07.05.2015 - 17:20 Son Güncelleme: 12.05.2015 - 13:51

Tek solukta okunacak kitaplardan bi parçacık :)

'Kardeş ben kitp okumayı pek sevmiyorum ne bileyim pek sarmıyolar daha çok film seyretmek daha iyi geliyo bana' diosanız yazıklar olsun dünyamızda fevkaladenin fevkinde tonlarca kitap varken bu dediklerinizi duymamış olayım. Hem bide tarzınızı bulamamış olma ihtimaliniz de var neyse bunu başka bi galeri konusu yapayım. Şimdi size okuduğum bikaç sürükleyici kitaplardan bahsedeceğim. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sisle Gelen Yolcu - Jean-Christophe Grange

Sisle Gelen Yolcu - Jean-Christophe Grange

Okuyalı baya oldu ama hala izleri var bende. Şahsen gerilim türünde en iyi yapıtların Fransızlardan çıktığı kanısındayım. Dikkat ettim bu türde sevdiğim bütün romanlar hepisi Fransız. 5 ayrı karekter ve isim altında toplanmış yazık günah bi abimiz. Okurken ne çektin be sen diceksiniz. Psikolojik yanı baya ağır basıyor.

Ve güzümün nuru nadir bi amerikalı polisiye roman yazarı Harlan abimiz. Kitap hakkında pek bilgi vermicem çünkü nerden başlamam gerektiğini bilemiyorum. Ama kısaca şunu demeliyimki Eğer bi Harlan Coben kitabı okumamışsanız ki buda eğerki Orman değilse çok şey kaybediyorsunuz. 

Bakire - Nancy Pickard

Bakire - Nancy Pickard

Normalde NewYork  Times Best Seller olayına pek takmam bikere yanlışlıkta taktımda Yeşil Karanlık kitabını okumuştum ki hala bunun için pişmanım neyse. Ama bu kitap hakediyor. Kendi teorilerinizi oluşturun yok hacı öle değil böle oldu diyin kitabın sonlarına doğru bi yok artıkları duyucam sizlerden. Bakire adıyla ünlenmiş bi genç kız cesedi kasaba şerifi doktoru ve yargıcı arasında süregelen olaylar dizisi ve tabi bu üstdüzey abilerimizin çocuklarıda bunlardan nasibini fazlasıyla alıyor.

Susan Ee - Meleğin Düşüşü

Susan Ee - Meleğin Düşüşü

Benm gibi destopik bi dünya ve fantastik unsurları seviyorsanız sevebileceğiniz bi kitap bildiğim kadarıyla seri ama yeni kitap henüz çıkmadı beklemekteyim. Engeli kardeşine bağlı esas kızımız Penryn kanatları koparılmış baş meleğimiz Rafael hikaye bu ikilinin çalıntı kanatları bulma yolundaki maceralarını anlatıcak. 

Hush Hush Serisi- Becca Fitzpatrick

Hush Hush Serisi- Becca Fitzpatrick

 Düşümüş bi melek ve yarı insan yari melek bi kızımızın genel olarak aşk hikayesinin temel alındığı 4 kitaptan oluşan bi seri. 'Fısıltı,Çığlık, Sessizlik ve Final' Ben bi solukta okudum bu seriyi oldukça iyiydi seri önerilerimden biridir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vampir Akademisi - Richelle Mead

Vampir Akademisi - Richelle Mead

Ve benm favori kitap serim canımın canı gözümün nuru. Kitab hem heyacanı hem aşkı öle güzel işliyoki bazen replikleri hazmetmek için durmanız gerekiyor(benm gibi iflah olmaz bi romantikseniz tabi). Kitap vampirler ve yarı vampir olan dampirlerin konu edildiği bi seri. Heycan hiç kesilmiyor bi ara buz öpücükte takılabilirsiniz ama pes etmeyin olay sonradan güzelleşiyor. 

Gece Evi Serisi - P.C. Cast ve Kristin Cast

Gece Evi Serisi - P.C. Cast ve Kristin Cast

En son 5. Kitaptaydım Av' da yani. Oraya kadar güzel gitti araya Vampir Akademisi Serisi girince az boşladım ama aklımda devam edicem. Yeni vampir olan kızımız Zoey Kızılkuş' un tanriça tarafından seçilmesi ve yüksek rahibe olma yolundaki olaylar dizisi esas alınıyor. Kızılderili kabilelere merakınız varsa çokça cherokee kabilesinden alıntılara raslicaksınız. 

Filozofun Çırağı - James Morrow

Filozofun Çırağı - James Morrow

Bu tek solukta okunucak bi kitapmı işte bu sorgulanır. Ama oldukç değişik olduğu kesin. Ahlaki değerlerini kaybetmiş bi genç kız ve filozofumuzun oldukça enteresan konuşmalarına şahit olucaz. Zira bazen acaba nedemek istedi die düşünücez. Daha çok ağır felsefik roman severlerin ilgisini çekecek oldukça güzel kurguları olan bi kitap işin aslı ben bitirirken baya bi zorlandım am şimdi düşünüyorum da zamanıma oldukça değmiş bi kitap.

ŞEYTAN ve ŞAİR -- JOHN UNDERWOOD

ŞEYTAN ve ŞAİR -- JOHN UNDERWOOD

İngilterenin o zarif havasını size yaşatmicak baştan söylim evet İngiltere sınırlarında gerçkleşiyo çoğu ama aklınıza bu gelmicek bile zira kitap konu bakımından hadi canım dedirtecek cinsten. William Shakespeare'ın aslında bi yalancı olduğu başka bi yazarın eserlerini çaldığı konu ediliyo bi fizikçi ve gazetecinin bu durumu ortaya çıkarma çabaları söz konusu bu nadide kitabımızda

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın