Görüş Bildir
Haberler
Kapasitesinin İki Katı Yolcu Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı: 11 Ölü

Kapasitesinin İki Katı Yolcu Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı: 11 Ölü

Onedio Medya
08.08.2015 - 13:03 Son Güncelleme: 08.08.2015 - 13:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

Balıkesir'in Havran ilçesi yakınlarındaki Şapçı mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, Suriyelileri taşıyan bir midibüsün istinat duvarına çarpması sonucu, 11 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

Kazada, karayolu savaş alanına dönerken, can yelekleri yola dağıldı. Edinilen bilgilere göre, dün akşam İstanbul Aksaray’dan yola çıkan Suriye uyruklu olan mültecileri taşıyan minibüs, sabah saatlerinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp istinat duvarına çarptı.

Can pazarının yaşandığı kazada bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar Edremit ve Burhaniye Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı.

Suriyeli olduğu belirtilen yolcuların, balık istifi şeklinde minibüse doldurulduğu söyleniyor. Kazada yaralanan 31 kişiden, hastanede tedavi görenlerden biri Türk 2 kişi daha yaşamını yitirdi. Kazada ölenlerin sayısı 11'e yükselirken, hepsinin erkek olduğu belirtildi.

Kaza yerinde Balıkesir Valisi Mustafa Yaman da incelemelerde bulundu. Yaman, yaptığı açıklamada, 'Çok üzücü bir kaza. 9 ölü, 30 yaralı var. Mülteci olduğu söyleniyor. Araştırmalarımız sürüyor. Kaza ile ilgili detaylar netleşince açıklama yapılacak' dedi.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0