Görüş Bildir
Haberler
Suriyeli Dilenci Kadınlar, Dilenecek Yer İçin Kavgaya Tutuştu!

Suriyeli Dilenci Kadınlar, Dilenecek Yer İçin Kavgaya Tutuştu!

Emre Ş.
26.12.2019 - 18:56

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde dilencilik yapan Suriyeli kadınlar arasında çıkan kavga cep telefonu ile kaydedildi. Kavga eden kadınlardan biri otomobil altında kalarak yaralandı. Ayağından yaralanan kadın tedavisinin ardından taburcu edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kavga eden kadınlardan biri otomobil altın

Kavga eden kadınlardan biri otomobil altın

Iğdır- Ağrı çevre yolundaki trafik ışıklarında dilenen ve aralarında çocukların da bulunduğu Suriyeli kadınlar, yer yüzünden kavga etti. Önce birbirleri ile tartışan aralarında üç çocuğun da bulunduğu 5 kadın daha sonra saç saça kavga etti. Zaman zaman kavgaya çocuklar da katıldı. Suriyeli kadınların kavgası yoldan geçen sürücüler tarafından cep telefonu ile kaydedilip, sosyal medyada paylaşıldı. Kavga eden kadınlardan birinin ayağı ise yoldan geçen bir otomobilin altında kaldı. Kadınların kavgası yaşanan kaza ile sona erdi. Yaralanan kadın çevredeki vatandaşlar tarafında Doğubayazıt Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kadının tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Kaynak: Sputnik

İşte o anlar:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
42
15
6
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alemin Delisi

Lan dilenciyi de mi ithal eder olduk. Nerede yerli ve milli dilencilerimiz. Ben güzel cadde ve sokak aralarımızda yerli ve milli dilencilerimizi görmek istiy... Devamını Gör

Sefa Döner

Işte yüzlerce korumayla gezenler bunların suç işlemeyen temiz kalpli insanlar olduklarını iddaa ediyorlar.Biz de bu rezil insanlarla yaşamak zorunda kalıyoruz.

3 gün önce Ankara'da bekçilere saldırdılar. Hiç duyuldu mu?

pofudukpofyumak

Yiyin birbirinizi yiyinnnn