Görüş Bildir
Haberler
Süpriz Sonlu , Heycanı Bol , Sürükleyici En İyi 10 Yabancı Dizi

Süpriz Sonlu , Heycanı Bol , Sürükleyici En İyi 10 Yabancı Dizi

Dizi Sektörünün "Gizem"leri

Evet dizi sektörünün enleri, ekran başına kitleyen bilhassa sonuyla büyüleyen, hepimizin yaşantısının bir parçası olan , öldüğünde üzüldüğümüz hatta ağladığımız o güzel karakterleri barındıran , muhteşem denilebilecek sürpriz sonlu en iyi 10 dizi ..        ( bazı dizilerin konusu için sezonlukdiziden yararlanılmıştır)

 İşte Sıralamamız ;

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. HOUSE M.D. / İMDB 8.8

10. HOUSE M.D. / İMDB 8.8

O, biraz gıcık... Fazlasıyla huysuz ve aksi. Ayrıca bencilliğe övünen bir ağrı kesici bağımlısı. Ama işinin ehli bir doktor, tanı koymayı ustası, hatta bir deha. O, Gregory House.

Gregory House , New Jersey Princeton Plainsboro Hastanesinin tıbbi teşhis uzamanı doktordur. Kendini çok aşırı beğenmesi, insanları önemsememesi ve boşvermişlik gibi özelliklerine karşın inanılmaz bir doktordur. içkimsenin teşhis koyamadığı hastalara teşhis oyarak onların hayatlarını kurtarmaktadır.

9. DEATH NOTE / İMDB 9.0

9. DEATH NOTE / İMDB 9.0

Bir Defter düşünün yazılan ismi öldüren, hatta öldürme şeklini , süresini belirleyebilen , bu defter birde olağanüstü zeki , dünyada onun için en önemli şey adalet olan birinin eline geçerse extra olarak bunu engellemeye çalışan kişide en az onun kadar zekiyse tadından yenmez . Sürpriz sonların efendisi.

8. SHERLOCK / İMDB 9.2

8. SHERLOCK / İMDB 9.2

Modern bir Sherlock Holmes uyarlaması.. Bu defa Sherlock çağımız Londra'sında, çağımız şartlarına göre davalarını çözüyor. Beraberinde yine Doktor Watson, en büyük düşmanı yine Moriarty. Adresi yine Baker Street.. Değişen tek şey, cep telefonları, mesajlar, mailler, bloglar yani teknoloji. Fakat Sherlock hala kendi tarzı ile ilerliyor..

7. DEXTER / İMDB 8.8

7. DEXTER / İMDB 8.8

O, 'ince ruhlu' bir katil. O, Miami'de yaşanan cinayetleri araştıran bir 'kan' uzmanı. O, dünyaya adalet sağlamak için öldürüyor. Onun ismi Dexter ve düzenin adaletini şahsi bakışa göre sağlamak yaşamda kalma amacı. Hem işinin ehli bir seri katil, hem de sosyal kişilikli bir adam portresi çizen Dexter Morgan canımız çiğerimiz.

6. BLACK MİRROR / İMDB 8.9

6. BLACK MİRROR / İMDB 8.9

Her biri değişik yazar, yönetmen ve oyunculara sahip. üstelik süreleri dahi farklı. Ortak paydası ise hayatımızı kolaylaştırması beklenen teknolojinin, bizi nasıl avucuna aldığı ve sosyal yaşantımızı nasıl da alt üst ettiğidir. Ama o sonları yok mu akıl alan Black Mirror insanı aptal eden cinsten.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. GAME OF THRONES / İMDB 9.5

5. GAME OF THRONES / İMDB 9.5

Krallık dediğin savaşsız olur mu? En kuvvetli krallığı kurup, huzuru sağlamış olsan dahi bu gücü elinde nasıl koruyacaksın? Burada yanlış yapana yer bulunmamakta, bağışlamak yok.

Hanedan entrikaları, kapılı kapılar ardında dönen oyunlar, birilerinin kuyusunu kazmak için düşmanın koynuna girmekten çekinmeyen kadınlar, kardeşler arası çekişmeler, dışlanmalar... Hepsi tek bir hedef için: Taht kavgası...

4. VİKİNGS / İMDB 8.6

4. VİKİNGS / İMDB 8.6

Barbar olarak bilinen Vikinglerin aralarına girdiğimiz, yaşamlarından kesitlere şahit olduğumuz, savaşlarında kendimizi en önde savaşıyormuş gibi hissettiğimiz bir diziye şahit oluyoruz. Genellikle efsanelere konu olan ve üzerlerine birçok kitap yazılan, birçok film çekilen bu barbar topluluk ,haklarında birçok kez yazıldığı gibi geldikleri yerleri yakmaya, yağmalamaya ve karşılarına çıkan her şeyi yıkmaya devam ediyorlar. AMA içlerinde öyle bir adam varki RAGNAR LOTHBROK belkide dizi sektörünün en deli en cani en psiko en zeki adamı izlemeye başlamadıysanız hemen oturun izleyin.

3. LOST / İMDB 8.4

3. LOST / İMDB 8.4

Oceanic Havayolları’nın Sidney-Los Angeles seferini oluşturan 815 sefer sayılı uçağı, okyanusun üstünden geçerken, manyetik bir alana kapılarak büyük bir adaya düşer ve o büyük adaylık süreci başlar. Kara dumanlar, Jacoblar ne karakterler ne hikayeler ne süprizler LOST o kadar çok evrenselleşti ki izlemeyenler bile bilirler LOST çok bozdu :)

2. PRİSON BREAK / İMDB 8.5

2. PRİSON BREAK / İMDB 8.5

Çok zeki bir mühendis olan Michael Scofield , Başkan yardımcısının kardeşini öldürmek suçuyla idam cezasına çarptırılan ağabeyi Lincoln Burrows'u kurtarmak için işin içinde pislik olduğunu farkedince işi kendisi halletmeye karar verir ve kusursuz bir hapisten kaçış planı hazırlar ve olanlar olur. Belki de dizi sektörünün en çok sevilen karakteridir öyle olucakki dizi bitmesine rağmen o kadar çok unutulmadı ki dizi yeni sezon için yapılan baskı sonuç verdi 5.sezonuyla geri geliyor..

1. BREAKİNG BAD / İMDB 9.5

1. BREAKİNG BAD / İMDB 9.5

50 yaşında lisede kimya öğretmenliği yapan Walter White bir gün ileri derecede akciğer kanseri olduğunu öğrenir. Artık kalan ömrünün süresini tahmin etmektedir. Kalan ömrünü nasıl yaşayacağını düşünerek vakit kaybetmek yerine öldükten sonra karısının ve engelli oğlunun düzgün bir hayat yaşayabilmesi için bir çözüm yolu aramaya başlar. Tek kullanabileceği zekası ve kimya bilgisidir. Sokak aralarında uyuşturucu satan eski öğrencisi Jesse Pinkman'dan yardım ister. Efsane bölye start alır işte ,tarzıyla kamera açılarıyla belkide en farklı dizidir. İzlemeniz dileğiyle..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın