Görüş Bildir
Haberler
Şüpheliyi 'Darp Eden' İşçiler Kovuldu: 14 Yaşındaki Çocuk 'Yemeksepeti Banabi Deposunda Taciz Edildi' İddiası

etiket Şüpheliyi 'Darp Eden' İşçiler Kovuldu: 14 Yaşındaki Çocuk 'Yemeksepeti Banabi Deposunda Taciz Edildi' İddiası

Ulaş
18.08.2020 - 13:37

Yemeksepeti'ne ait Banabi deposunda iddiaya göre 14 yaşındaki bir çocuk taciz edildi. Küçük çocuğun maruz kaldığı istismarı diğer çalışanlarla paylaşması üzerine skandal ortaya çıktı. Olayı öğrenen üç işçi önce şüpheli ile konuştu ardından da şirketteki diğer birimlere durumu haber verdi. 

Yemeksepeti'nin açıklamasına göre tacizciyi darp eden üç işçinin işine son verildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Maltepe'de bulunan Yemeksepeti'nin sahibi olduğu Banabi deposunda, D.K. isimli çalışanın 14 yaşında bir çocuğu taciz ettiğini bilen üç çalışan işten atıldı.

İstanbul Maltepe'de bulunan Yemeksepeti'nin sahibi olduğu Banabi deposunda, D.K. isimli çalışanın 14 yaşında bir çocuğu taciz ettiğini bilen üç çalışan işten atıldı.

Deponun bulunduğu mahallede yaşayan çocuk, 3 çalışanın yanına giderek yaşadığı tacizi anlattı. Çalışanlar durumu bölge sorumluları, müdürlere ve şeflerine iletti, sonrasında da kamera kayıtları incelendi.

Yaşananlara tanıklık eden ve işten çıkarılan işçilerden biri yaşananları anlattı 👇

Yemeksepeti iddialara ilişkin açıklama yaptı, üç işçinin işten çıkarıldığını doğruladı.

Yemeksepeti iddialara ilişkin açıklama yaptı, üç işçinin işten çıkarıldığını doğruladı.

Yemeksepeti tarafından yapılan açıklamada 'Kısa bir süre önce Yemeksepeti Banabi Maltepe depomuzda, çalışanlarımızdan birinin adının karıştığu taciz iddiası gündeme gelmiştir. İlgili iddia adalet hususunda tek yetkili olan adli mercilerle derhal paylaşılmıştır. Aynı depoda farklı pozisyonlarda çalışan 3 işçi işleyişiyi ya da hukuki girişimleri beklemeden iddiaya adı karışan kişiyi şiddetli darp etmişlerdir.' denildi.

Nevzat Aydın, taciz şüphelisinin işine son verildiğini duyurdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
593
176
57
9
8
8
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Yemeksepeti kesinlikle boykot edilmeli, resmen olayı örtbas etmeye çalışmışlar. Bakalım Ensar'a verilen tepkinin binde biri verilecek mi.

Bozkurt

Ticari bir kurum ile dini bir vakfın kıyaslamasını yapıp boykot çağrısında bulunacak kadar aptalca bir yorum yapmanın sebebi nedir? Sapkın ideolojinizi şekil... Devamını Gör

sensizsinema

Önce Getir, şimdi Banabi. Sırayla tacize gösterilen tepkiye çıkardılar! Bu insanlar evimize geliyor nasıl kabul edilebilir taciz ya?! İki firma da bitmiştir ... Devamını Gör

ayaz

samimiyetsiz yorumunu al götüne sok yok üzülmüşmüş yok bilmem ne çoğu büyük şirket için tek önemli olan kendileri sadece. Olay yayılmasa duyulmasa hiç bir şe... Devamını Gör