Görüş Bildir
Haberler
TV
Supernatural'deki 13 yaratık

Supernatural'deki 13 yaratık

Beyza Balta
19.11.2014 - 23:10 Son Güncelleme: 20.11.2014 - 19:23

Her bölümde farklı bir yaratıkla karşılaştığımız supernaturel dizisinde en çok aklımıza kazınan 12 yaratığı sıraladık . Tabii bunlardan kat kat fazla yaratık çeşidi var dizimizde .

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şeytanlar

1. Şeytanlar

Başta Crowley ve Ruby olmak üzere en çok karşılaştığımız türlerden biri şeytanlar . Gerçek görüntüleri kara dumandır ve bedenin içine girerler .Şeytan kapanı , şeytan bıçağı , tuz ve gümüş düşmanlarıdır kendileri .

2. Melekler

2. Melekler

Gerçekten çok güçlü olan bir türdür melekler . Rütbe farklarına göre güçleri değişir . Gerçek görüntüleri beyaz ışıktan oluşur . Beden içinde yaşarlar  . Aslında gerçekten çok büyüklerdir . Örneğin bizim Dean ve Samin en yakın arkadaşları Castiell'in gerçek büyüklüğü Empire State binası kadardır . Şeytan kovucu ve şeytan bıçağı onlara zarar verebilen tek şeydir .

3. Vampirler

3. Vampirler

Herkezin bildiği gibi kan içen yaratıklardır . Ölü kanı içerlerse felç olurlar . Alpha onların ilkidir ve iletişim içindedirler . Kafaları kesilerek öldürülürler .

4. Şekil Değiştiren

4. Şekil Değiştiren

Şekil değiştirenler , yaşayan , ölü ve ya kurgusal bir insan kılığına girebilirler . Hepsi aynı değildir . Normalde çok acılı şekilde değişmelerine rağmen alfaları saniyeler içinde dönüşebilir .

5. Hayaletler

5. Hayaletler

Bir hayalet ya da ruh ölümlü tarafa bağlı kalabilir. Çünkü dünyada bitmemiş bir işi veya diğer tarafa gitme isteksizliği duyar. Çoğu ruh ya da hayaletin ölümlü tarafta kalma nedenleri ise ölümlerine neden olan kişilerden intikam almak istemeleridir. Uzun süre görünmez bir şekilde kalmaları onları sinirlendirir ve intikamcı ruhlara dönüşürler. Hayaletler demir ve tuz ile bir süreliğine uzaklaştırılabilir. Kemikleri tuzlayıp yakılarak da tamamen geri gönderilir. Bazen de kemikleri yakmak yetmeyebilir hayaletin ya da ruhun bağlı olduğu nesne varsa onun da yakılması gerekir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eve

6. Eve

Herkezin annesi olarak adlandırılır . Çok ama çok güçlüdür . Onu sadece phoenix külü öldürebilir .Mommy Dearest bölümünde insanları öldürmeye başlamasının sebebini Crowley'nin çocuklarına yaptığı işkenceler olduğunu söyler ve Crowley karışana kadar doğanın düzeninden memnun olduğunu itiraf eder. Yine aynı bölümde kanında Phoenix külleri olan Dean'i ısırdıktan sonra ölür.

7. Croatoan

7. Croatoan

Croatoan şeytani kökenli kan yoluyla bulaşan bir virüstür. Bulaştığı kişilerde büyük bir öfkeye neden olur. Azazel River Grove alanında virüsü test eder. Bu nedenle Sam Winchester'ın bu virüse karşı bağışıklığı olduğu ortaya çıkar. Lucifer mahşer sırasında bu virüsü kullanarak dünyada kaos ve katliam yapmak istemektedir. Sam ve Bobby aşının saklandığı depoyu yok ederek planı önlerler .

8. Kurtadamlar

8. Kurtadamlar

Kurtadam dolunayda kurt veya kurt benzeri yaratıklar haline dönüşen insanlardır. Dönüşümü ya da kurtadamken ne yaptıklarını hatırlamazlar.

Şimdiye kadar görülen kurtadamlar ;

-Madison

-Glen

-Proffesor Ludensky

-Michael Wheeler

-Brian Wilcox

-Kate

9. Khan Solucanı

9. Khan Solucanı

Kulak yolu ile girerek kurbanları kontrol edebilir ve anılarına ulaşabilir. Vücuttan çıktıktan sonra siyah ve yapışkan bir madde bırakır. Elektrik sersemletir ve ölümcül olabilir. Hatırlarsanız Samuelbu nedenle ölmüştüve Bobby'ninde içine girmişti .

10. Wraithler

10. Wraithler

İnsanların kafasında bir delik açarlar ve beyin sıvısıyla beslenirler. Gümüşle öldürülebilirler. Derisi gümüşle temas ettiğinde parçalanır. İnsandan insana geçebilirler. Gerçek görünüşleri aynaya yansır .

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Arachne

11. Arachne

Örümcek gibi yeteneklere sahip insansı canavardır.2,000 yıldır Crete dışında görülmemişlerdir.Ama bir kadın 2010/11 Bristol, Rhode Island da görür. Isırığıyla başkalarında kendisi gibi yapar.Bu sayede ürerler.kafası kesilerek öldürülür. Gerçekten korkunç bir görüntüleri olduğunu aşikar !

12. Changeling

12. Changeling

Renksiz ve insana benzeyen bir yaratıktır. Yapışkan derisi, çukur gözleri, birçok diş ve yuvarlak bir ağzı vardır. Onlar insan şeklinde görünebilir ama gerçek şekli yansımasında ortaya çıkar. İnsanların eklem sıvısı ile beslenir. Eğer bir anne Changeling ölürse çocuklarının aniden ölmesine de neden olur. Ateş ile öldürülür.

13. Rougaroru

13. Rougaroru

Son olarak Rougarou . Söylenişi çok akıcı olsada çok kötü bir yaratık . Rougaroular insan etiyle beslenen bir yaratıklardır. İstekleri ve amaçları için insanlıktan çıkarlar. Sürekli açlardır. Belli bir yaşa kadar insan olarak yaşarlar vakti geldiğinde genlerindeki vahşilik açığa çıkar. Genetiktir. Belirtilerin çıkmasıyla aşırı açlık başlar ve ilk insan etiyle beslenmelerinde gerçek yüzleri ortaya çıkar. Bu değişim çok hızlıdır. Taze etten aldıkları tek bir ısırıktan sonra dişleri ve derileri değişir. Geri dönüşü yoktur. İnsan eti yiyene kadar tam bir Rougarou olunmaz. İnsan eti yemezlerse değişim tamamlanmaz. Rougarou sadece yakılarak yok edilebilir.

14. Leviathan

14. Leviathan

Son olarak gerçekten bizimkilere çok büyük dert olan leviathanlara geldi sıra .İnsan eti yiyen bu canavar ölmüyor . Neden olduğu belli olmasada ölmemesiyle leviathanlar bizimkilerin başına çok dert açtığı aşikar .

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
175
98
46
21
16
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
soztekin

Wendigo eklenebilir.

Pasif Kullanıcı

sirenler vardı nereedee

Ali Arslan Hanbaş

Leviathan Nerde?

Beyza Balta

Unutmuşum hemen ekliyorum .