Görüş Bildir
Haberler
Süper Kupa Galatasaray'ın!

Süper Kupa Galatasaray'ın!

Fatih
08.08.2015 - 16:01 Son Güncelleme: 09.08.2015 - 09:26

"Kupa ile başlamak güzel oldu"

"Kupa ile başlamak güzel oldu"
"Kupa ile başlamak güzel oldu"

Galatasaray'ın yıldız futbolcualrı Lukas Podolski ve Wesley Sneijder, Süper Kupa Finali'nde Bursaspor'u 1-0 yenerek kupayı kazandıkları maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Lukas Podolski, 'Önümüzde çok uzun bir yol var. İlk resmi maçında kupa kazandım . Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizi evimizde gibi hissettirdiler' dedi.

Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ise 'Gerçekten iyi bir duygu ancak sezon bizim için yeni başlıyor. Kupa ile başlamak güzel oldu' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Bu geçen senenin getirdiği bir kupa"

"Bu geçen senenin getirdiği bir kupa"

Galatasaray'ın bu sezon Akhisar'dan renklerine bağladığı Bilal Kısa, Süper Kupa karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Bilal şunları söyledi;

'Çok mutluyum. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu geçen senenin getirdiği bir kupa. Bütün senenin emeği vardı bu kupada. Ben de bir maç da olsa katkı sağladım bu kupa için. Geçen sene olduğu gibi bu sene de başarılarımızın devam etmesini diliyorum.'

Hamzaoğlu: "Camiamıza hayırlı olsun"

Hamzaoğlu: "Camiamıza hayırlı olsun"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor 'u yenerek Süper Kupa'yı almalarının ardından açıklamalarda bulundu.

Hamza Hamzaoğlu yaptığı açıklamada, 'Çok mutluyum. Duygular tarif edilmez ama mutluyum. Görevimizi yapmış olmanın mutluluğu var. Gerçi bugün iyi oynadığımız söylenemez. Bazı arkadaşların hazır olması için sahada uzun süre kalmalarını istedik. Bursaspor'u da tebrik ediyorum. Camiamıza hayırlı olsun' dedi.

"İstediğim gibi oyun çıkmayınca..."

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray 1-0 Bursaspor

Galatasaray 1-0 Bursaspor

Süper Lig’de şampiyon olan, Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Cimbom, Süper Kupa’yı da koleksiyonuna ekleyerek 3’te 3 yaptı.

TFF Süper Kupa finalinde lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Bursaspor kozlarını paylaştı. Ankara'daki Osmanlı Stadı'ndaki dev mücadelede kupaya uzanan taraf sarı kırmızılılar oldu.

Cimbom, yeşil beyazlı rakibini 1-0 mağlup ederek Süper Kupa'yı müzesine götürdü.

Cimbom 3'te 3 yaptı

Cimbom 3'te 3 yaptı
Cimbom 3'te 3 yaptı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu ve Ziraat Türkiye Kupası'nın ardından Süper Kupa'yı da kazanarak 3'te 3 yaptı ve büyük bir başarıya imza attı.

Sarı kırmızılı ekip, 4. kez kupayı alarak Süper Kupa'yı en çok kazanan takım oldu.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/630102827705217024

Yasin kupayı hediye etti

Twitter'dan yorumlar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
0
0
0
0