Görüş Bildir
Haberler
Süleyman Hurma İstifa Etti

Süleyman Hurma İstifa Etti

Batuhan
11.12.2015 - 13:24

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma istifa etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor Yönetimi’nde 7 Aralıkta yapılan kongrenin ardından göreve gelen Başkan Muharrem Usta ve yönetimi değişim hareketini başlattı.

Trabzonspor'dan açıklama;

'Sportif Direktörümüz Sayın Süleyman Hurma ile yeniden yapılan görüşme neticesinde her iki taraf için de yolların medeni şekilde ayrılmasının kararı verilmiş olup kendisine herhangi bir tazminat ödenmemiştir. Zor zamanda ve zor şartlarda görev yapan Sayın Süleyman Hurma’ya bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.'

Trabzonspor’da Çarşamba günü yapılan görüşme sonrasında Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun ardından Sportif Direktör Süleyman Hurma ile de yola devam edileceği bildirildi. Geçen 2 gün içinde yaşanan gelişmeler sonrasında Sportif Direktör Süleyman Hurma’da görevinden istifa etti.

Haber61’e konuşan Süleyman Hurma “Evet yönetimle görüştüm ve istifa ettim ve Trabzonspor defterini kapattım. Ben ayrıldıktan sonra açıklama yapan insanlardan değilim. Trabzonspor’a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Trabzonspor’da olduğum için çok mutluyum. Trabzon’da çok güzel günlerim geçti” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0