Görüş Bildir
Haberler
Suikast İçin En İdeal 10 Suikastçi

Suikast İçin En İdeal 10 Suikastçi

21.02.2015 - 00:39 Son Güncelleme: 21.02.2015 - 13:33

Hepinizin bildiği gibi bu sabah şok bir gelişme ile uyandık. Ortalıkta çok ciddi bir suikast planı var. Biz de suikast yapmak isteyenler için en ideal kişileri kendimizce sıraladık 

Not: Sizin de aklınıza gelen varsa söyleyin ekleyelim

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Leon ve Mathilda

1. Leon ve Mathilda

Leon. Tanıdığımız en karizmatik katillerden biri. Fiyatı gayet düşüktür. Mathilda ile beraber bir dizi suikast gerçekleştirmiştir. Kendisi iyi bir keskin nişancı. Bıçak, pala vb. silahları kullanabilir. Mathilda ile beraber öldüremeyecekleri kişi yoktur.

2. Ezio Auditore Da Firenze

2. Ezio Auditore Da Firenze

Kendisini Assassin's Creed: Revelations oyunundan tanıyoruz. Son dönemlerde Türkiye'de olduğu söylentiler arasında. Bıçak uzmanıdır. Her türlü yerden kartal gibi süzülüp atlayabilir.

3. Hitman (Ajan 47)

3. Hitman (Ajan 47)

Bunun hakkında çok şey yazmaya gerek yok adamın doğuş amacı bu. Sıcak çatışmalarda teke tek çok etkilidir.

4. Mardinli Arif

4. Mardinli Arif

İçimizden biri. Yeşilçam'ın unutulmaz katili... Karizmatik duruşuyla düşmanlarını bakışıyla bile öldürebilir. Umudumuz Şaban filminde ne kadar iyi bir kiralık katil olduğunu göstermiştir.

5. François Costello

5. François Costello

Acılı bir baba ve Hong Kong çetelerinin amansız savaşından bildiğimiz emekli kiralık katil. Son günlerde baya formda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Chev Cheolios

6. Chev Cheolios

Tetikçi filmlerinden tanıdığımız tetikçi. Hayatta kalmak için yapmayacağı şey yoktur. Öldürülmesi çok zor bir adam. Kız arkadaşını da alıp emekliye ayrılmak gibi bir planı var son günlerde bence emekli olmadan acele edilmeli.

7. The Bride

7. The Bride

The Bride nam-ı diğer Kill Bill. İnanılmaz derecede kılıç sallar. Tek bir kılıç darbesi ile birden fazla adamı ikiye ayırabilir. Kandan çok hoşlanır. Tek bir eksiği var silah kullanmayı bilmiyor. Tek vuruşta yere indirebilirsiniz. Ben olsam tutmam bunu. Kendisi çok güzel bir kadın onunla çay içmek isterim ayrıca.

8. Anton Chigurh

8. Anton Chigurh

Sapık ruhlu 'psikopat' bir katil. Benim favorilerimden biri. Önüne kim gelirse gelsin öldürmekten çekinmez. Hiçbir sebepten dolayı yüz ifadesinde en ufak bir değişme olmaz. Gördüğüm en suratsız adam. Oksijen tüpü kullanarak yaptığı ilginç bir silah var. Arkada boş mermi kovanı bırakması mümkün değil.

9. Samsunlu Sniper

9. Samsunlu Sniper

Samsunlu keskin nişancının işleri pek de iyi gitmiyor gibi. Kimse suikast teklifi için ona gelmiyor bugünlerde. Kendisi sıkıntıdan mahalledeki komşularını vuruyor. On günde tam 6 kişi vurmuştu zamanında. Mahalledeki insanlar korkudan artık dışarı çıkmıyor. Parasızlıktan havalı tüfek kullanıyor, kendisine yeni bir sniper tüfeği alınsa önüne geleni vurur diyoruz. Öldüreceğiniz kişiyi Samsun'a götürdüğünüzde ölürse kimse endişelenmez. Samsun'da sıradan bir gün diyerek rahatça öldürebilirsiniz

10. Dr. Hannibal Lecter

10. Dr. Hannibal Lecter

Zekası ve manyaklığıyla tam aradığımız adam bu olabilir. Müthiş bir anatomi bilgisi var. Yamyam olduğu için yemek masrafı yoktur. Şimdiden kiralayanlara hayırlı olsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
24
17
9
8
6
3