Görüş Bildir
Haberler
Şubat Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

etiket Şubat Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

Merhaba gençler!

Kısa kesiyorum: Venüs ve Mars Koç burcunda yerleşmişken, alev alev aşklar yaşayacağız. 

Ay hadi inş!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yükseleninizi okumazsanız büyük ayıp!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Şimdi film başladı işte, Koç!

Ateş gibi bir haftaya giriyorsun, ateş!

Şimdi şuradan başlayalım: Zaten Ekim ayına kadar aşk konusunda en şanslı burç olduğunu yıllık yorumda belirtmiştim. Bu ayın başından itibaren de Venüs ve Mars'ın da desteğiyle beraber artık aksiyona geçiyorsun. Ayın ilk haftası senin için çok çok kısmetli. Hem enerjik olacaksın, hem de insanları kendine çekecek; albenili, sıcak kanlı bir etkin olacak. Bu etki özellikle yarından itibaren (ayın 3'ü) fazlasıyla güçlenecek. Ayın 10'una kadar güzelce devam edecek. Bu süreçte açılmak istediğin insanlara açılabilir, sevgili bulmak için ortamlara girebilir, Venüs'ün tatlış etkisini ziyan etmeden iş görüşmelerinde ya da toplantılarda değerlendirebilirsin. Eğer bir şeylere başlamak istiyorsan, muazzam bir dönem. Hem enerjin, hem de şansın yanında olacak. Özellikle aşk konusunda, zaten harekete geçsen de geçmesen de, ayın 10'undaki tutulmanın etkisiyle ilerlemeler yaşayacaksın. 

Geçtiğimiz yıl boyunca 'tutulma' kelimesini öyle kötü olaylara yordum ki, bu gözünü korkutabilir. Fakat bu ay yaşanacak olan tutulma gayet olumlu etkiler getirecek. Bu etkilere biraz değinelim: Evet, az önce de belirttiğim gibi aşk konusunda gelişmeler yaşayabilirsin. Sana açılan insanlar olabilir, sen de aynı şekilde flört etmeye başlayabilirsin. Eğer çocuk sahibi olmak isteyen biriysen, bu hafta içerisinde şansın oldukça açık olabilir. Verimli bir dönem. 

Bu tutulma mesleğinle alakalı da olumlu haberlere işaret edebilir; eğer tasarım, üretim, sanat sepet işlerinde çalışıyorsan elbette! Yaratıcılığının ve ilhamının yükseldiğini -daha da önemlisi, üretimlerinin değer gördüğünü fark edebilirsin. Yani, bu açıdan da durmak yok, yola devam.

14 Şubat'a kadar kısmetlerin çok açık beybi, lütfen evde kös kös oturup da sonra 'aşk yok, hrşy çk kötüü' diye söylenme. Bu ay sadece gelip geçici flörtler ya da gönül eğlendirmeler açısından değil; yazgısal olayların yaşanacağı, özel insanlarla tanışacağın, etkilerinin tüm hayatına yayılacağı bir ay. Bu yüzden diyorum, bu ay değerlendirilsin!

26 Şubat tarihinde de yine eğer depresyon, uyku problemleri gibi sıkıntıların varsa şifalanacağın bir döneme gireceksin. Ay sonuna doğru iç dünyana huzur gelecek. Geçmişinle barışabilir ve ay sonuna doğru kafandaki çözülmez düğümlerin cevabını rüyalarında bulabilirsin.

10 numara ay. Hadi, göreyim seni.

Sinek vızıltısı gibiler, Boğa...

Boğacığım öncelikle bu ay başından itibaren son 1 yıldır ihtiyaç duyduğun arınma-şifalanma dönemine gireceksin. Zaten sana son 1 yılının nasıl geçtiğini ve 2017 boyunca da nasıl etkiler altında kalacağını yıllık yorumda yazmıştım. Yine yazdıklarıma paralel olarak: Kendini yeniden inşa etme evresinde, yardımına Venüs ve Mars da yetişecek. Bu ayın başından itibaren, ayın 10'una kadar, eğer bir alışkanlığı bırakmak, güzel bir alışkanlık edinmek -spora başlamak, sigarayı bırakmak, meditasyon öğrenmek gibi- tüm bunlar için harika bir dönem. Emin ol bu dönemde aldığın bu tarz kararlar hem 2017 boyunca seni güzel etkileyecek ve şifalanmana (ruhani anlamda) yardımcı olacak. Ayrıca bu dönemde sezgilerini dinlemeni, rüyalarına dikkat etmeni tavsiye ediyorum.

Gene arkadan konuşan sinsi, 'yılannnn' tipler arada kulağına çalınabilir. Yapacak bir şey yok, 'meh' deyip geçeceksin. Unutma, bu dönemde insanlarla değil, kendi ruhumuzla ilgileniyoruz. 'Ommm ommm namaste' deyip nefes alıp veriyoruz :)

Şimdiiii gelelim ilk haftayı atlattıktan sonra, Şubat ayının 10'una... Bu da sana gayet olumlu bir hafta olarak geliyor. Ailenle alakalı bir sorunu çözebilir, ertelediğiniz-konuşmaktan kaçındığınız uzayan bir meseleyi halledebilirsiniz. Hatta arttırıyorum: Evine uzun süredir istediğin bir şeyler alabilir, evle alakalı konuları çözebilirsin. Kısacası; geçmişimizi, sevdiklerimizi, kalbimizi, rahatımızı kabuğunda tutan ve güvenliğimizi sağlayan yuva kavramı iyidir; sana bu konulardan bir güzellik sağlanacak bir hafta olacağı için bu da iyi! 

Kısacası ilk iki hafta, ki havalar da soğuk zaten, sosyallikten çok kendine dön sen annem. Çünkü zaten ay sonuna doğru gene bir insanlar, eğlenmeler, mevzular, gıybetler derken ortam şenlenecek... Kendini ve sinirlerini buna hazırlamış olursun :)

Ay sonuna doğru (ayın 26'sı :) ) uzun süredir görüşmediğin dostlarınla, liseden ya da üniversiteden kankilerinle ya da internet arkadaşlarınla bir araya gelmek isteyebilirsin. Bu buluşmalar sana yeni kapılar açabilir: Eğer iş arayan bir Boğa isen, gözlerin açık olsun. Bu ortamlardan tanışacağın insanlar hayatında kalıcı olabilir. Biraz yazgısal meselelere zemin hazırlanıyor, derin nefes al ve hayatın sana getireceklerine kucağını aç bence :) Hayırlı işler bunlar! 

Ay sonuna doğru bu etki sana sadece 'eski dostlarla buluşmak' şeklinde değil de, Internet'ten tanıştığın insanlarla tanışmak olarak da vurabilir. Elbette bunun etkisi de olumlu fakat eski kafalı biri olduğum için pek tanımadığın insanlara güvenmemeni tavsiye ederim- kişisel tavsiyeden bağımsız olarak da; yeni insanlara dikkat et çünkü Mars hala 12. evinde birazcık çirkef tipler barındıyor! Ona göre!

Bu ayın güzel! :) Daha güzellere hazırlık!

Tam dişine göre bir ay bu, İkizler!

İkizlerciğim, bu ay arkadaş grupların ve Internet üzerinden sevgili bulma ihtimalin oldukça yüksek. Bu yüzden, hayattan beklentilerine ve isteklerine göre hareket etmeni ve insanlarla ne istediğini bilerek iletişime geçmeni tavsiye ederim. Bu tavsiyeyi veriyorum çünkü (ikizler burcu olmanın kötü namından dolayı değil, emin ol :) ), Mart ve Nisan aylarında romantik ilişkiler fazlasıyla karışacağı zaman, zaten Satürn etkisiyle zorlanan biri olarak sen iyice pişman olabilir ve 'ne diye başıma iş aldım' gibi şeyler düşünebilirsin. Bu sebepten, ayın ilk haftasından itibaren birazcık lafını bilmeni, insanlara flörtöz değil, dostça yanaşmanı tavsiye ederim :) Bu arada dostlarına karşı da biraz sakin davranmakta fayda var!

Gelelim asıl meselelere! İş arıyorsan ya da iş yerinde bir terfi, maaş zammı gibi beklentilerin varsa; ayın 10'undan itibaren beklentilerin -bence olumlu yönde- ilerlemeye başlayacak. İş arkadaşların ile aranda sıkıntılar varsa çözebilir; yeni bir ortak edinebilir, iş yerine karşı yeni bir yaklaşım sergileyebilirsin. Kuzenler ve kardeşlerden de destek görmen mümkün, bu yüzden bence arkadaş çevresine kaptırmışken, ailenden gelebilecek fırsatları da görmezden gelme. Uzak akrabalardan falan teklifler gelirse burun kıvırma derim ben.

Kısa yolculuklar olabilir, hazırlıklı ol. Zaten ay sonuna doğru toplum önünde baya takdir göreceksin, şeklin konuşacak yani :) Bu yüzden bu ay bence iş yeri ilişkilerine dikkat et. Fazlasıyla kredi toplama, seni ileriye taşıma potansiyeli olan bir fırsat sana ay sonunda (26'sı ve civarı) vuracak. Bence harika olacak. 

Zira zihnin de cayır cayır çalışıyor bu ara! Özellikle 20'sinden sonra iletişim-teknoloji gerektiren işlerde parlayabilirsin. Aşkı meşki goygoyu bırak, bu ay (özellikle sonuna doğru) işe güce bak! Buna eğitim ve ödevler de dahi!

Şeklini koy artık, Yengeç!

Sevgili Yengeç,

Açık ve net başlayayım: Bu ay insanlar senin kıymetini bilmeye başlayacaklar. Çok çalışıyorsun fakat iş yerinde başkası mı takdir görüyor? Ailen ne kadar çabaladığını fark etmiyor mu? Grup çalışmalarında, genel anlamda pek çok yerde yok sayıldığını mı hissediyorsun? İşte artık bu ay içerisinde bu sıkıntıları bir kenara bırakma, takdir görme, şeklini konuşturma vakti. Sana tek tavsiyem şu olabilir: Görünür olmaktan, öne çıkmaktan korkma. Yaptığın işleri sahiplen, sesini çıkar. Biraz ego kimseyi öldürmez. Ego bizim bir parçamızdır, bunu unutma. Dimdik dur ve bu ay seni 'onurlandıracak' olan fırsatları kaçırma.

Neyse, seni kükremeye ikna edebildiysem, gelelim ayın diğer meselelerine: Ayın ilk haftasından sonra, 10'u civarı, maddi gelirlerinde bir artış yaşayabilirsin. Zam alabilirsin (ağlamayan çocuğa meme yok, bunu unutma), ya da eğer maaşında çeşitli kesintiler oluyorsa (kredi borcu gibi) bunlar çözüme gidebilir. Olumlu anlamda gelişmeler var yani. Aynı şekilde; kendi işinin dışında da gelir kaynakları bulabilirsin (bu kaynaklar kendi üretimlerinden olacak ama! Elde yaptığın ıvır zıvırlar misali, biraz free lance işler açısından şansın iyi). Eğer ürettiğin, satmak istediğin ürünler varsa yeni müşteriler bulabilirsin. Farkındaysan bu kısım da dönüp dolaşıp bir önceki paragrafta bahsettiğim meseleye geldi: pazarlamayı bilmek şart! Dik dur, istediklerini cesurca talep et!

Yengeçsin, elbette ki aşk da duymak isteyeceksin... O zaman işte aşk yorumu: Bu ay kısmetin açık, fena değil (her ne kadar ayın odağı aşk olmasa da), eğer bir sevgilin varsa ve meseleleri ciddiyete dökmek istiyorsanız uygun bir dönem. Mart ve Nisan'da Venüs gerilemesi olacağı için ilişkilerde yeni süreçlere başlamak pek uygun olmayacak. O yüzden sevgilin varsa ve ileri taşımaya niyetliysen bu ay içerisinde aradan çıkart bence. Sevgililer gününde evlilik teklifi mesela, klişe ama fena fikir değil. Sonuçta Venüs gerilemesinde evlenmekten iyidir!

Gerçekten yeni bir başlangıç, Aslan!

Minik Aslan,

Bu ay senin için tek kelimeyle şahanelik. Fakat bu şahaneliğin farkına varmak için artık hayatında yeni bir dönemin başlayacağını, geçmişin geçmişte kaldığını kabullenmen ve ferah bir kafaya girmen gerekiyor. O yüzden şimdi söyleyeceklerimi sesli bir şekilde tekrar et: Giden gitmiştir, gittiği gün bitm... Şaka şaka. Neşe dolu, yeniliklerle dolu bir aya giriyorsun. Biraz ciddileşelim ve başlayalım:

Eğitimle alakalı fırsatlar kapıda; yüksek lisans ya da yurt dışında dil eğitimi vesaire düşünebilirsin ve bu konuda şanslı da olursun. İş yerin tarafından bir eğitime gönderilebilirsin ki bu da oldukça kısmetli! Sana yollar görünüyor. Aynı şekilde bir seyahat sırasında birileriyle tanışabilir ve aşk yaşayabilirsin. Sevgilinle seyahate çıkabilirsin: Bu ay sana yeni ufuklar var işte, Aslancığım. Bu ufukları gör, değerlendir, evden çık ve hayatı tat. Gördüğün deneyimlediğin şeylerin seni değiştirmesine izin ver. Bir süredir sorguladığın 'aşk' ve 'ego-gurur' meseleleri dünyaya bakışının değişimiyle beraber harika bir şekilde çözülecek.

Eğer bir sevgilin varsa, bu ay içerisinde meseleleri ciddiye bindirmek, resmiyet kazandırmak isteyebilirsiniz. 14 Şubat'ta alınacak bir karar bununla alakalı olabilir. Elbette aşk konuları aceleye gelmez ama eğer ilişkini ileriye taşımak niyetindeysen, protokol işleri bu ay aradan çıkarmanı tavsiye ederim. Mesela yüzük takmak, evlenme teklif etmek, aileleri tanıştırmak vesaire gibi... Çünkü Mart ve Nisan ayları Venüs gerilemesi yüzünden bu işlere hiç uygun olmayacak.

Kariyer - eğitim konuları ileriye dönük iyileşecek; fakat para konusunda daha farklı bir çözülme var. Banka kredisi, borç gibi geçmişten kalan ve rahatsız eden mevzular sonlanabilir. Gayet iyi bu! Ayın sonunu (26'sı ve civarı) beklemek gerek ama. Ayrıca çözümler okey fakat aklından borç istemek ya da yüklü bir kredi çekmek gibi fikirler varsa, kılı kırk yararak hareket etmelisin.

Aynı şekilde cinsel anlamda bir yenilenme, arzuların ateşlenmesi, ruhsal şifalanma söz konusu. Eğer üreme-boşaltım yollarıyla alakalı bir sorunun varsa, yine tedaviye yönelik olumlu etkiler var. Yani ayın sonuna doğru bedenini ve ruhunu biraz dinle bence. Gayet güzel bir ay, mis!

Hem para, hem aşk, Başak!

Başakçığım bu ay aldığın etkilerle alakalı abartılı bir yorum yapabilsem 'sevgiliyi terk edeceksin, hemen yaşlı ve zengin bir eş bulacaksın, nikahı basacaksın ve bir hafta içinde de mirasa konacaksın!' derdim :))) Öyle bir ay işte! 

Sadece şaka yapıyorum, şimdi sakince etkilere bakalım:

Ay sana maddi anlamda çözümler ile geliyor. Banka kredileri, borçlar, burslar -dışarıya bağlı, dışarıyla alakalı ne kadar para varsa, artabilir ve mevcut sıkıntılar çözülebilir. Başvurular sonuçlanabilir, gayet güzel bu kısım. Bir de finansal olmayan etkiler var tabi: Kötü alışkanlıklarını bırakabilir, bir doktora görünebilir ve güzel bir şifalanma sürecine girebilirsin (eğer ihtiyacın varsa tabi!) Aynı şekilde libidon da fazlasıyla artacak. Diyorum ya; hareketli bir ay! Bu etkilerden biri ya da bazıları seni ayın 10'una kadar bulabilir. Özellikle ayın 3-4'ü gibi etkileri fazlaca güçlü hissedebilirsin. Sakin kalmaya bak!

Ayın 10'unda ise bazı gizli düşmanların açığa çıkması, bazı gizli saklı işlerin dönmesi söz konusu olabilir, sevgili Başak. Yine sakin kalmaya bak!

Ay sonuna doğru ise aşk konusunda; evliliğinde ya da ilişkinde yeni bir döneme giriyorsun. Altını çizerek söylüyorum: Bu dönem olumlu! İlişkini bir sonraki aşamaya taşımak da olabilir, aynı eve çıkmak da, evlenmek de ya da ayrılmak da... Bu 'yenilik' nasıl işlerse işlesin senin için hayırlı olacak. Üzüleceğin bir süreç olacağını sanmıyorum: O yüzden eğer herhangi bir şikayetin ya da mutsuzluğun yoksa, endişelenmene de gerek yok. Fakat 'eh-meh' tadında bir ilişkin varsa, bu 'yeni' dönem seni ferahlatacak. Hemen panikleyip evham yapma yani! :) 26'sı ve civarı aşk hayatının bir sonraki dönemi başlıyor. Bu parmakta bir yüzük de olabilir :)

Aynı şekilde bir ortağınla, avukatınla ya da ortak bir proje yürüttüğün iş arkadaşınla da yeni bir döneme girebilirsin; yeni bir insanla tanışabilirsin. Karşına çıkacak insanların uzun vadeli olduğunu varsayarak, buna uygun olarak davranmak akıllıca olacaktır Başakçığım.

Bu ay sana para, şifa, libido ve değişen ilişkiler getiriyor. Sıkı dur :)

Bu ay da yalnız gezersen tüh sana, Terazi!

Biraz sert bir giriş oldu ama durum böyle, Teraziciğim! Ay başından itibaren sevgili konusunda aşırı kısmetlisin. Hatta birden fazla insanı çevrende bulabilirsin bile. Yine 'ama şöyle böyle, onu yapsam, bunu mu söylesem' diyerek Terazi kararsızlığı içerisinde dışarı çıkmaz, evde kös kös oturur ya da hoşlandığın kişilere doğru bir hamle yapmazsan gerçekten çok güzel etkileri ziyan etmiş olursun.

Eğer zaten sevgilin varsa, özellikle de evlenme teklifi, nişan, düğün, aileyle tanışma ya da aynı eve çıkma gibi konuları düşünüyorsanız; tüm işleri bu ay içerisinde halletmeye bakın. Mart ve Nisan aylarında gerçekleşecek olan Venüs gerilemesi çiftler için her şeyi zorlaştıracağından dolayı yeni başlangıçlar için iyi bir zaman olmayacak. Bence sen en iyisi, sevgililer gününde otur, netleştir her şeyi sevdiceğinle.

Gelelim ayın genel durumuna: Ayın 10'undan itibaren özellikle arkadaş gruplarından ya da Internet üzerinden kısmetlerin çıkabilir beybi. Uzun süredir konuştuğun insanlarla buluşabilirsin, aşklar flörtler söz konusu olabilir. İş arıyorsan (özellikle de sanat-üretim gibi şeylere dönük bir mesleğin varsa) yine arkadaş gruplarından tanıdıklar sana çok güzel fırsatlar paslayabilirler. Gördüğün gibi; bu ay kös kös geçirilecek bir ay değil. Ayın ortasındaki sevgililer günü zaten romantizmi zirveye taşıyacak. Dostlarda da iyi vakitler geçirilebilir. 10 numara ay.

Gelelim ayın diğer yarısına; ayın diğer yarısı da çoğunlukla kariyerine yönelik... İş yerinde güzel gelişmeler kapıda! İş arkadaşlarından destek görecek, yeni projelere başlayacaksınız. Eğer henüz çalışmayan bir öğrenciysen, bir grup projesine girişebilirsiniz ve bu oldukça olumlu sonuçlanabilir. Fakat biraz iki yüzlü insanlar ortalığı karıştırabilir, gözün açık olsun. 

Fakat ayın 25'i ve civarı seni sağlık konusunda uyarmak istiyorum. Aniden ortaya çıkan rahatsızlıkları falan görmezden gelme, olur mu? Bir doktora görünmek, ne olur ne olmaz kontrol ettirmek hiç fena bir fikir değil. Soğuk algınlığı vesaire olabilir... 'Belirsiz' meseleler olarak kalmamalı sağlık!

Bir gün sen de yaşıtların gibi gezip eğleneceksin, Akrep!

Ama şimdilik çalışma zamanı! :) Sevgili Akrepciğim, bu ay da sana 'iş iş iş' diyeceğim için kızacaksın ama ilk haftadan itibaren öyle güzel fırsatlar var ki bunları kaçırmamak lazım. Zaten bir süredir Balık burcunda içimizi bayan Mars nihayet kendi yönettiği Mars'ta ve ateşlenmeye hazır. Seni iş ve iş arkadaşları konusunda motive etmeye, inceden hırslandırmaya hazır. Yeter ki o ateşi şöyle derin bir nefesle içine çekmeyi dene! İş yerinde yenilikler, yeni insanlar, yeni projeler ve hepsinin altından kalkacak enerjin var. Bu ayın ilk haftası için geçerli, ayın 10'una kadar. Sonrası daha da şenlikli...

İlk haftayı çalışarak ve yeni işlere girişerek geçirdikten sonra, ayın 10'unda yaptığın işler ile herkesin gözü önünde takdir toplayacağın, emeğinin görüneceği, alkışlanacağın bir etki ile karşılaşacaksın. Uzun vadeli, özgüvenini ve tecrübeni arttıracak bu süreçte öne çıkmaktan korkma. Ama elinde somut şeyler de olsun. Bu ayın ilk yarısı, ünlü düşünür Britney'in de dediği gibi 'çalışsan iyi olur, bacım'

Hele sanatsal ve üretime dayalı bir işte çalışıyorsan, ayın 25'inden itibaren çok güzel ürünler ortaya koyabilirsin. Fakat bu süreçte (25'i ve civarı) pek de tekin olmayan insanlar hayatına girebilir. Eğlenmeye dışarı çıktığında dikkatli olmalısın, kimle flört ettiğine dikkat etmelisin. Böbrekçilere denk gelmemelisin! :)

Ailenden bazı insanlar ile alakalı yanılgılara düşebilirsin ve geçmişine dair yalanlara maruz kalabilirsin, güzel Akrep. Ay sonuna doğru aile üyelerinle 'karışık derin mevzular' açılırsa, sabırlı davranmanı ve gerçeğin kendi kendine ortaya çıkmasını beklemeni öneririm.

Aşktan iyi haber? Var tabi. İş yerinden tanıştığın biriyle ya da bir müşterinle flört etmek isteyebilirsin :) Hayırlısı olsun!

Düğün pastası seçmeye gidiyoruz, Yay!

Duymak istediğin şeyi hemen söyleyeyim: Evet, aşk var. Bu ayın başından itibaren kısmetin çok açık. Uzun soluklu, çok derin ya da derhal nikah masasına götüren ilişkiler açısından değil ama yüzeysel flörtler ve eğlence bu ayın başından itibaren akacak! Özellikle ayın 3-4'ü gibi mutlaka dışarı çıkmalısın! Harika vakit geçireceksin miniş Yay. 

Ayın 10'unda gerçekleşecek olan tutulma seni beklenmedik seyahatlere gönderebilir. Aynı şekilde vize, pasaport gibi konularda çözümler ya da başvurular söz konusu olabilir. Yeni bir dil öğrenmeye başlayabilirsin :) Ufkunu genişletecek, sana yeni şeyler gösterecek ve öğretecek etkiler kapıda! Bence bavulun hazır dursun bir köşede. Ha bu arada 'öğrenmek' demişken; okullar konusunda da yepyeni ve olumlu gelişmeler olabilir. Özellikle yurt dışına lisans ve üstü başvuruları düşünüyorsan... Tek kelimeyle harika bir dönem bu ayın ilk iki haftası.

Geleliiiim ayın ortasına! Yine oldukça olumlu, romantizm dolu vakitler geçirebileceğin sosyal ortamlar gözüküyor. Ayrıca eğer sanat-üretim alanlarında çalışıyorsan ilham bulabilir, yaratıcılığın artabilir. Çocuk sahibi olmak gibi bir fikrin varsa, çok verimli olacağın bir dönem olacak bu ay ayrıca!

Ayın sonuna doğru ise evine dikkat etmeni tavsiye ediyorum; elektrikli aletler satın alacaksan çok dikkatli ol, minik ev kazaları yaşanabilir. Neptün'ün eli değer, su baskınları, tesisat sıkıntıları yaşanabilir. Evde biraz işleri kontrol altında tutmakta fayda var.

Bu ayın başından itibaren flört ettiğin insanları bir sonraki aşamaya, hayatına bir şekilde dahil etmek istersen de bunu ay içerisinde halletmeni tavsiye ediyorum. Zira Mart ve Nisan ayında bu işler iyice zorlaşacak. Bu süreçte tanıştığın insanları kaçırma, eğer beğenirsen!

Şu içinde olduğumuz ilk hafta, iş yerindeki tempoyu ağlamadan zırlamadan sinir krizleri geçirmeden atlattın mı, gerisi kaymak gibi gelecek. Tavsiyem, ilk hafta iş stresini, aşk konusundaki güzel fırsatlara odaklanarak atlatmak. 2017'nin en tatlış aylarından biri bu, Yay. Ona göre!

Yaktığın köprüler yolunu aydınlatsın, Oğlak.

Oğlakcığım, geçmişi buruşturup çöpe atma, tertemiz başlangıçlar yapma vakti bu ay. Biliyorum pek heyecan verici gelmiyor kulağa, ama oldukça iyi hissedeceğin bir dönem olacak.

Ayın ilk haftası seni rahatsız eden konuları bitirebilir, uzayan tatsız meseleleri sonlandırabilirsin; evine yeni eşyalar alabilir, güzel misafirler ağırlayabilir ve dost sohbetleriyle kalbini iyice ferahlatabilirsin. Pek yorum kaldırmayan, fazlasıyla kadersel bir hafta olacak, ama ne olursa olsun hayrına olacağını bilmelisin. Bu yüzden 'olumlu' etkinin altını çizmek isterim.

Ayın 10'unda ve sonrasında finansal konularda iyileşmeler görünüyor. Yepyeni bir gelir kaynağı bulabilirsin. Bankalardan kredi başvurularına, burslara, borçlara kadar pek çok ihtimalde senin için kazanç geliyor! Bu dönemde sezgilerine güvenmeni fazlasıyla tavsiye ediyorum. Gerçekçi düşün ama sezgilerine de güven. 

Ay sonuna doğru aile-akraba ziyareti gibi yakın mesafe yolculukları söz konusu olabilir. Hazırlıklı olmakta fayda var. İş yerinde ise karışıklıklara -özellikle ay sonunda- çok fazla açık olacaksın. Belgeler, evraklar, e-mailler... Hepsine çok dikkat etmek lazım. Güvenliğe ve mahremiyete de aynı şekilde. Saklamak istediğin sırlar için şifrelere, elektronik aletlere dikkat etmeli! Ona göre! 

Yine bu süreçte iş arkadaşları ile net bir iletişim kurmaya çabalarken, bir taraftan da sinsilere yılanlara dikkat etmelisin. Ay sonuna doğru her şeye çok dikkat! Gerisi kolay olacak!

İşler tıkırında, Kova!

Geçen ay sana değişim, yenilenme haberi vermiştim. Bu ay da, etrafını saran insanları, yakın ilişkilerini yenileme vakti olacak, Kovacığım. 

Ayın ilk haftasından itibaren iş yerinde yoğun ve eğlenceli bir döneme giriyorsun. Kendini çok güzel ifade edebileceğin, ilişkilerde gelişmeler sağlayabileceğin bir dönem olacak. Çözmek istediğin konular varsa, bu ay içerisinde halletmek oldukça faydalı olacaktır. 

Eğer işsizsen ve iş arıyorsan, yakın çevre ve akrabalardan gelen tavsiye ve haberlere kulak kabartmanı tavsiye ederim. Komşulardan, kuzenlerden, hatta iletişimi kopardığın ilkokul arkadaşlarından güzel kısmetler gelebilir. Ya da yakınlarından biriyle iş konusunda bir ortaklığa girebilirsin. Bu olayların ayın ilk yarısı içerisinde netleşeceği düşüncesindeyim. 

Ayın sonuna doğru ise gelirlerin konusunda bir değişim görünüyor ve her ne kadar ilk başta olumlu gibi görünse de, sana bol bol belirsizlik ve yanılgı getirecek. O yüzden bence özellikle ay sonuna doğru harcalamalarına dikkat etmelisin. 

Ayrıca sağlığına dikkat etmeni, trafikte dikkatli olmanı özellikle tavsiye ediyorum. 

Aşk konusunda da hızlı bir sürece giriyorsun fakat netleşmesi yine ancak ayın 10'undan sonra olacak gibi duruyor :) Hadi bakalım, hıphızlı geçsin şu ay! Bol şans :*

Yeter bu kadar hüzün! Gelsin paracıklar, Balık!

Balıkcığım, ayın başından itibaren gelirlerin konusunda fazlaca şanslı olacaksın. Özellikle 3-4 Şubat tarihlerinde yeni finansal kaynaklar bulma; satış yapıyorsan yeni müşteriler, sanatsal üretimler yapıyorsan yeni ilhamlar bulma ihtimalin çok yüksek. Dolayısıyla ayın ilk iki haftasını çalışarak, iş yerine odaklanarak geçirmeni tavsiye ederim. Zaten ayın 10'unda gerçekleşecek olan tutulma sana iş konusunda, gelecekte ne yapmak istediğin ve bu hayat yolundaki misyonun konusunda sana yol gösterecek; bir aydınlanma, farkındalık sağlayacak. 10 numara yani! Bu sürece dikkat etmeli ve sağlam adımlar attığına emin olmalısın çünkü tutulmalar yazgısaldır; etkileri yıllarca sürer. 'Öylesine' karşına çıkan olaylar değildir. Bu yüzden fevri davranma, olur mu?

Sağlığına da lütfen dikkat et. Doktor ziyaretlerini erteleme. Ayın ikinci yarısında alkolden uzak durmakta, ilaç kullanımında dikkatli olmakta fayda var.

Gelelim biraz aşklı meşkli duygusallı konulara... Genel olarak aşk açısından ay oldukça olumlu; hatta biraz fazla flörtöz davranıp işleri abartma durumumuz bile söz konusu olabilir. Böyle bir ayın içerisinde elbette senin de sosyalleşmen durumunda kısmetin açık. Özellikle 14-15 tarihleri şahane! 

Ay sonuna doğru biraz depresif ve kafası karışmış hissedebilirsin; fakat bu hissiyatın seni 26'sında yaşanacak olan tutulma etkisiyle isyan ettirme ve hayatında yeni bir sayfa açmaya - yeni kararlar almaya iteceğini düşünüyorum. 

Bu ay içerisindeki tutulmalar senin için oldukça önemli ve kadersel olacak; fakat kesinlikle olumlu olacak sevgili Balık. Ayın başında kariyere odaklanman, sonuna doğru da birazcık sabırlı olman faydalı olacaktır.

Hadi bakalım!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1234
581
278
206
113
109
78
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cool Mordecai

Sinek vızıltısı gibiler, Boğa...

sude

GELECEĞİ SADECE ALLAH BİLİR!!!11!1!!! deyip gidiyorum by smöeşdseçfmsödj