Görüş Bildir
Haberler
Şu Dilimize Kolay Ama Yüreğimize Zor Olan 15 Durum

etiket Şu Dilimize Kolay Ama Yüreğimize Zor Olan 15 Durum

AbSurDMaN
31.10.2015 - 17:04

İlk bakışta kolay geliyorlar, ama değiller işte. Hayat...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tatil dönüşü bavulları boşaltmak

Ya zaten tatil bittiği için içimde hafiften bi hüzün var, şimdi kim o valizleri bavulları açacak da kirlileri falan ayırıp yıkayacak da... Öff yeni kıyafetler almak daha mantıklı geliyor kulağa.

2. Kilo vermek

'Ekmeği şekeri tuzu kesicen, zararlı şeyler yemiycen, bi de spor yapıcan tamam işte' Oldu, bi de uzanalım şöyle çıplak??? Olmuyor abicim işte öyle kolay olmuyor. 10 saat koşup ter atıyorsun, yaktığın kaloriyi bir lokmada geri alıyorsun. Ne yesek kalori arkadaş.

3. Sıkıca düğümlenmiş poşetleri açmak

Hallederim iki dakkada diye düşünüp hamle yaparsın da yaptığına yapacağına lanet edersin. Bu poşetlerin yaşattığı son evre, sinirden çıldırıp 'eehh sikerler' diyerek poşet parçalama evresidir.

4. Yorgana nevresim geçirmek

Halbuki kulağa ne kadar kolay geliyor, oysa her sene bu eylemin yarısındayken 'yapamıyoroooğğmmm' diyerek telef olan binlerce insan var.

5. Sevdiğin insana sevdiğini söylemek

Açılamayan arkadaşlarımızı açılmaları konusunda gayet rahat darlarken aynı durum başa gelince anlıyorsun zorluğunu. Hadi sıkıysa açıl da olumsuz bi cevap al, bak bakalım birkaç ay nasıl zombi gibi yaşıyon.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgiliden ayrılmak

Artık eskisi gibi değilsiniz, mutsuzsunuz, belli ki bazı şeyler bitmiştir aranızda. Ama işte bunu söyleyebilme zamanı geldiğinde iki taraf da çekinir. E haklılar.

7. "Kitap açık" şeklindeki sınavlar

7. "Kitap açık" şeklindeki sınavlar

Aaa lan ne güzel kitap açık sınav, şakır şakır yaparım diye düşünürsün ama işler hiç istediğin gibi gitmeyecek, inan bana...

8. Bob Ross'ın yaptığı gibi tablo yapmak

Adam bize tane tane anlatırdı, gayet de kolay fırça darbeleriyle tuvale dokunurdu, lan derdik bunu biz de yaparız. Ama o iyi niyetli girişimler hep hüsranla sonuçlandı.

9. Prezervatif satın almak

Bunu aldığın sırada dünyanın en büyük suçunu işliyormuşsun gibi hissettirenler utansın kardeşim ne diyelim. Sen utanma onlar senin yerine utansın.

10. Günü gününe ders çaışmak

Her dönem başı ilk günlerde gelen 'ulan bu sefer çalışıcam' gazı devamlılık sağlamayınca olan notlara oluyor. O dersler bir türlü çalışılmıyor. O kitaplar açılmıyor. O kilitler açılsın...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bahisten para kazanmak

Aga nasıl oluyor anlamıyorum. 1'e 2 veren kupon da 1'e 200 veren kupon da tek maçtan yatıyor. Listedeki yüzlerce maçtan 3-4 maçı bir araya getiremiyoruz deli olucam.

12. Vicdanlı bir insansan vicdansız davranmak

Bazen yapman gerekiyor, sert ve acımasız olup insanlara anladıkları dilden yaklaşman gerekiyor ama yapamıyorsun hacı. Zor.

13. Düşen bozuk parayı yerden almak

O bozuk para seni domaltır ve bir süre o pozisyonda eziyet çektirir sana. Kenarından tutarsın edersin falan bir türlü kalkmaz, delirtir. Ya o değil başka zaman düşürsem eğilmeye tenezzül etmem ama dolmuşa binicem, lazım.

14. GTA Vice City'deki "inşaat patlatma görevi" olarak bilinen Patlatıcı Adam görevi

14. GTA Vice City'deki "inşaat patlatma görevi" olarak bilinen Patlatıcı Adam görevi

Oyunu oynayan bir neslin iflahını sahra çölü kadar kurutmuş mendebur bir görevdi bu. Adını duyunca bile titreme geliyor şerefsizim. Geçtikten sonra yaşanan gururu anlatmaya kelimeler yetmez. O görevi bitirdikten sonra save'lemeye giderken oyundaki tüm karakterlerden daha dikkatli daha kurallara uygun biri olurduk aman polis peşimize takılmasın bişey olmasın diye :d

15. Bitmiş tuvalet kağıdını yuasından çıkarıp yenisini takmak

O yeni rulo, üşenmeyen bir aile bireyi tarafından yerine takılana kadar çamaşır makinesinin vs. üstüne koyulur ve bir süre oradan devam edilir. Çünkü zor geliyor aga.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1185
399
119
55
54
52
5