Görüş Bildir
Haberler
Stylingiyle Dikkat Çeken Evlilik Hakkında Her Şey'in 19. Bölümünde Giyilen Efsane Parçalar

etiket Stylingiyle Dikkat Çeken Evlilik Hakkında Her Şey'in 19. Bölümünde Giyilen Efsane Parçalar

Nurseda Gerek
16.02.2022 - 22:14

Her hafta olduğu gibi bu hafta da Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ile ekranlara kilitlendik! Sürükleyici senaryosunun yanı sıra göz alıcı kıyafetleriyle de bizi kendine aşık eden dizi, bu hafta yine benzersiz kombinlere imza attı. Gelin, dizinin 19. bölümünde dikkat çeken kıyafetleri birlikte inceleyelim! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çolpan Cevher'in 19. bölümde giydiği takımın rengine vurulduk!

Çolpan Cevher'in 19. bölümde giydiği takımın rengine vurulduk!

Çolpan Cevher'in zevkli seçimleriyle giydiği her takıma aşık oluyoruz. Yaşına ve tarzına uygun takım kombinleri her bölüm en beğendiğimiz görünümlerden biri oluyor. 

Çolpan Cevher'in 19. bölümde giydiği blazer ceketi merak edenler için bulduk! Kesimi ve rengiyle gözlerden kalpler çıkartan blazer ceketin markası Birelin. İncelemek isteyenler için buraya bıraktık! 

Azra'nın örgü kazağını merak edenler buraya!

Azra'nın örgü kazağını merak edenler buraya!

Azra'nın ev hallerine bayılıyoruz doğrusu. Özellikle giydiği kazak modelleri her bölüm en merak ettiğimiz parçalar arasında yer alıyor. Son bölümde giydiği örgü ekru kazak en beğendiğimiz parçalardan biri oldu. 

Bu arada Azra'nın giydiği kalın örgü kazağın markası Pull & Bear. İncelemek isteyenler için link burada

Benzer kazak modellerine buradan ulaşabilirsiniz. 

Azra'nın güzellik sırrı için; 👇

Azra'nın güzellik sırrı için; 👇

19. bölümle birlikte resmen Azra'nın güzellik sırrını öğrenmiş olduk! 

Azra, cildi için Kore markasına ait güçlü bir kolajen maskesi tercih ediyor. Bu arada kolajen maskesinin markası JKosmec. İncelemek isteyenler buraya tıklayarak maskeye ulaşabilir.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz. 

19. bölüm şaşırtan sahnelere imza attı.

19. bölüm şaşırtan sahnelere imza attı.

Her bölüm olduğu gibi bu bölümde de nefes kesici sahneleri tırnaklarımızı yiyerek izledik. Özellikle Çolpan Hanım ve Erman Bey'in işbirliği yaptığı sahnelere diyecek söz bulamıyoruz.

19. bölümde Çolpan Hanım'ın giydiği kazayağı desenli ceket, yine gözlerimizden kalpler çıkmasına sebep oldu. Bir araya getirdiği takılarla muhteşem bir uyum içinde görünüyordu. Merak edenler için kazayağı desenli tek düğmeli ceketin markası Ekol. İncelemek isteyenler için link burada

Takı kraliçesi Sanem yine şıkır şıkırdı. 🤩

Takı kraliçesi Sanem yine şıkır şıkırdı. 🤩

Sanem her bölüm olduğu gibi 19. bölümde de takılarıyla göz doldurdu. Özellikle antik tasarımlara sahip sallantılı küpelerini çok beğendik! 

Sanem'in antik tasarımlı sallantılı küpesinin markası Good Things Atelier. Merak edenler ya da incelemek isteyenler buraya tıklayarak markanın ürünlerine ulaşabilir. 

Sizin için muadil ürünleri bir araya getirdik. İncelemek için tık tık

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu bölüm yine ceket şıklığından gözlerimizi alamadık!

Bu bölüm yine ceket şıklığından gözlerimizi alamadık!

Ceket şıklığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden sorulur! Dizinin öne çıkanları arasında yer alan ceket modelleri, her bölüm en trend parçaları ekranlara taşıyor!

Sanem'in 19. bölümde giydiği vatkalı ceketi çok beğendik. Vatka detayı ve deseni ile öne çıkan ceket, tam olarak Sanem'in tarzını yansıtıyor diyebiliriz. Merak edenler için vatkalı ceketin markasını bulduk. Ceket Sorbe markasına ait. İncelemek isteyenler buraya tıklayabilir. 

Yeşil aşkına! 💚

Yeşil aşkına! 💚

Bildiğiniz gibi yeşil sezonun en trend renkleri arasında yer alıyor. 

Azra'nın giydiği yeşil fit blazer ceket özellikle vatka detayı ile bizden tam puan aldı. Bu arada ceketin markası Zara. Merak edenler için link burada

Benzer ceket modellerini incelemek için seçtiğimiz ürünleri inceleyebilirsiniz! 

En beğendiğimiz takı kombini yine Sanem'e ait.

En beğendiğimiz takı kombini yine Sanem'e ait.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ceket şıklığını en iyi yansıtan dizilerden biri. Dizide ceket şıklığı kadar dikkat çeken bir diğer detaysa kuşkusuz takı kombinleri! 

Takı kraliçesi Sanem, hemen hemen her bölüm taktığı takılarla seyircilerden tam not alıyor. Özellikle son bölümde tercih ettiği gold takılar gören herkesi büyüledi. Merak edenler için sorduk, soruşturduk ve takıların markasını öğrendik. Sanem'in turuncu takımı ile tercih ettiği takıların markası Ginza Design Jewelry. İncelemek isteyenler için link burada

Benzer gold takılara buradan ulaşabilirsiniz. 

Sanem turuncuların içinde yine muhteşem görünüyordu.

Sanem turuncuların içinde yine muhteşem görünüyordu.

19. bölümde etekli bir takımla karşımıza çıkan Sanem, turuncuların içinde muhteşem görünüyordu. 

Sanem'in turuncu takımına kalbimizi bıraktık! Merak edenler için turuncu takımın markası The Nase. Link burada

Benzer bir ürüne buradan ulaşabilirsiniz. 

Çolpan Cevher'i daha önce hiç böyle görmemiştik. 😍

Çolpan Cevher'i daha önce hiç böyle görmemiştik. 😍

Çolpan Cevher her bölüm şıklığı ile dikkat çeken karakterlerden biri. Her bölüm en şık kombinlerin içinde görmeye alıştığımız Çolpan Hanım, bu bölüm ters köşe bir kombinle karşımıza çıktı!

Erman Bey ve Çolpan Hanım'ın buluşma heyecanı bizi oldukça keyiflendirdi doğrusu. Bu sahnede Çolpan Hanım'ın giydiği kırmızı takıma da söyleyecek söz bulamıyoruz. Bizim gibi Çolpan Hanım'ın kırmızı elbisesini ağzınız açık izlediyseniz, markasını merak etmişsinizdir diye düşünüyoruz. Kırmızı ceket pantolon takımın markası Buen. Link burada

Muadil bir ürünü incelemek isteyenler buraya tıklayabilir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Azra'nın boyundan bağlamalı mini elbisesi... 🤩

Azra'nın boyundan bağlamalı mini elbisesi... 🤩

Yıldırım'la buluşacağı yere salına salına giren Azra, giydiği boyundan bağlamalı elbise ile bölümün en tatlı görünümlerinden birine imza attı. Özellikle elbisesiyle uyum içinde görünmesini sağlayan saçlarına bayıldık!

Azra'nın boyundan bağlamalı mini elbisesinin markası Nocturne. İncelemek isteyenler ya da benzer bir kombin oluşturmayı düşünenler için link burada

Zincir furyası...

Zincir furyası...

Sanem'in eline takı konusunda kimse su dökemez fakat yanından geçebilir! 😋 Güneş'in 19. bölümde taktığı takı modellerini çok beğendik. 

Güneş'in taktığı zincir kolye modellerinin benzerlerini sizin için bir araya getirdik. İncelemek için tık tık

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın