Görüş Bildir
Haberler
"Maske Kimsin Sen?" Yarışmasının 8. Bölümünde Giyilen Göz Alıcı Kıyafetler

etiket "Maske Kimsin Sen?" Yarışmasının 8. Bölümünde Giyilen Göz Alıcı Kıyafetler

Nurseda Gerek
06.02.2022 - 21:05

'Maske Kimsin Sen?' yarışmasının bu haftaki konsepti arabesk ve fantezi oldu! Her hafta olduğu gibi bu hafta da epey eğlenceli anlara imza atan yarışmada yine jüri üyelerinin kıyafetleri dikkat çekti. Siz de bu hafta hangi yarışmacı ne giymiş merak ediyorsanız buyurun içeriğimize... 👇

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eda Ece bu hafta beyazlara büründü! 🤍

Eda Ece bu hafta beyazlara büründü! 🤍

Her hafta olduğu gibi bu hafta da benzersiz bir kombine imza atan Eda Ece, kombini paylaşırken 'İstanbul'a kar yağmıştı. İlhamımızı oradan aldık 😊' notunu düştü. Eda bu hafta tam anlamıyla peri kızı gibi görünüyordu. Bu arada güzel jüri üyesine beyaz renginin çok yakıştığını söylemeden geçmek istemiyoruz. 

Eda'nın bu hafta giydiği omuzları tüylü elbisenin markası Bianco e Nero. Merak edenler buraya tıklayarak inceleyebilir. Güzel jüri üyesinin yüzükleriyse Abgarozasi markasına ait. Yüzükler için buraya tıklayabilirsiniz. Tüm bölüm boyunca pırıl pırıl parlayan tacının markası Eli Peacock. Saç aksesuarını incelemek isteyenleri buraya alalım. 

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Melis Sezen konsepte fazlasıyla uygun görünüyordu.

Melis Sezen konsepte fazlasıyla uygun görünüyordu.

Bildiğiniz gibi yarışmanın bu haftaki konsepti arabesk ve fanteziydi. Melis Sezen de tam olarak konsepte uygun bir elbise giydi ve kombinini göz alıcı aksesuarları ile tamamladı. Güzel jüri üyesi 8. bölümde sarı ve siyahın muhteşem uyumunu adeta gözler önüne serdi. Bu arada göz makyajı ve elbisesinin uyumu da gözlerden kaçmadı. 

Melis'in sarı ve göz alıcı bu görünümü tabii ki İpek Ersoy'un zevki. Melis'in 'muhteşem kıyafet' notuyla paylaştığı bu elbise ise Tuvana Büyükçınar tasarımı. İncelemek isteyenler için buraya bıraktık. 

Benzer sarı elbiselere buradan ulaşabilirsiniz.

Alican Yücesoy yine ceket şıklığını konuşturdu!

Alican Yücesoy yine ceket şıklığını konuşturdu!

Yakışıklı jüri üyesi Alican Yücesoy, her hafta ceket giyiyor ve adeta ceket şıklığının kitabını yazıyor! Giydiği her ceketi çok iyi taşıyan Alican, bu hafta gözleri ile uyum içinde şahane bir görünüme imza attı. Biz, ona bu su yeşili ceketi çok yakıştırdık doğrusu. 

Alican Yücesoy'un bu haftaki kostüm tasarımı Emre Erdemoğlu markasına ait. İncelemek isteyenler için buraya bıraktık. 

Seçtiğimiz yeşil renk ceketlere buradan ulaşabilirsiniz.

Doğu Demirkol takım şıklığını modern çizgiler ile bir araya getirdi.

Doğu Demirkol takım şıklığını modern çizgiler ile bir araya getirdi.

İnce esprileriyle yarışmaya renk katan Doğu Demirkol, bu hafta modern çizgilere sahip şık bir takım elbise giydi. Takım şıklığını kendi stiline en uygun şekilde yansıttığını söylemeden geçemeyeceğiz. Giydiği takımın duruşu, kesimi ve rengi tam olarak onun tarzını yansıtıyordu.

Doğu Demirkol'un bu haftaki kostüm tasarımı Emre Erdemoğlu markasına ait. Kostüm tasarımının Alican Yücesoy ile aynı markaya ait olması, ikilinin nasıl bu kadar şık göründüğünü de açıklıyor bizce. Markayı incelemek isteyenler buraya tıklayabilir. 

Sizin için daha spor ve daha modern takım elbise modellerini bir araya getirdik.

Yakışıklı sunucu Tansel Öngel her hafta olduğu gibi bu hafta da çok şıktı.

Yakışıklı sunucu Tansel Öngel her hafta olduğu gibi bu hafta da çok şıktı.

Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri kuşkusuzu yakışıklı sunucu Tansel Öngel! Tansel Öngel'in yakışıklılığı ve sempatikliği kadar giydikleri de büyük beğeni topluyor. 

Haftanın konseptine uzak olmayan stili ile dikkat çeken Tansel'in smokini Ferruh Karakaşlı markasına ait. İncelemek isteyenler buraya tıklayabilir. 

Benzer bir ürüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
15
9
4
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Salvador Dali

Bu yarışmaya final yapılmamış mıydı