Görüş Bildir
Haberler
Televizyon Dizilerinde Şimdiye Kadar Giyilmiş En Güzel Gelinlikler

etiket Televizyon Dizilerinde Şimdiye Kadar Giyilmiş En Güzel Gelinlikler

Nurseda Gerek
30.01.2022 - 09:36

Herkes kendini bir kez gelinlikle hayal etmiştir. Sonuçta beyaz, dikkat çekici ve göz alıcı bir gelinlik her kadının hayallerini süsler. Bir kez giymeyi hayal edenlerin yanı sıra sık sık giyenler de yok değil. Televizyon karakterleri giydikleri gelinlik modelleri ile hala çok konuşuluyor. Türk televizyon tarihine damga vuran gelinleri sizin için derledik! Gelin, oyuncu isimlerin çok konuşulan gelinlik modellerini birlikte inceleyelim. 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Camdaki Kız- Nalan

1. Camdaki Kız- Nalan

Son zamanların sevilen dizisi Camdaki Kız, dikkat çeken hikayesiyle her hafta seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin izlenme rekorları da azımsanamayacak kadar fazla! Her bölümüyle çok konuşulan dizinin sezon finalinde giyilen gelinlik ise en az bölümleri kadar çok konuşuldu. Hatta dizinin yayınlanmasından sonra gelinliği diken modaevinin telefonları susmadı. Bu arada gelinlik, bölümün yayınlanmasının ardından dizinin Kuveytli bir hayranı tarafından 43 bin TL’ye satın alındı. 

Benzer gelinlik modeline buradan ulaşabilirsiniz.

2. Kara Sevda- Nihan

2. Kara Sevda- Nihan

Kara Sevda dizisinin sevilen karakteri Nihan, abartıdan uzak ve şık bir gelinlikle seyircisiyle buluştu. Kaftan olarak adlandırılan gelinlik modeli, tamamen el işçiliği ile tasarlandı. Bu arada gelinlik Özlem Süer’in 2018 koleksiyonuna ait. Gelinliğin dantel kol kısımları ve tamamlayıcı duvağı özellikle dikkat çeken detaylardan. 

Nihan'ın gelinliğine benzer bir model için buraya tıklamanız yeterli.

3. Karadayı- Feride

3. Karadayı- Feride

Bir zamanların sevilen dizisi Karadayı, düğün sahnesi ile adeta seyircisini büyüledi. Hayranlarını mutlu eden bölümün en dikkat çeken kısmı ise Feride'nin dantel detaylı sade gelinliği oldu. Kollarındaki dantel detaylar ile dikkat çeken gelinlik dönemin tarzını yansıtan bir kemer ile bir araya geliyordu. 

Feride'nin gelinliğine benzer bir modeli incelemek için buraya tıklamanız yeterli.

4. Medcezir- Mira

4. Medcezir- Mira

Stylingi ile çok konuşulan Medcezir, düğün sahnesinde giyilen gelinlik modeliyle de epey konuşuldu. Sahil düğünü olan sahnede Mira karakterinin giydiği gelinlik, seyircileri tam anlamıyla büyüledi. Bu arada v yaka kolsuz gelinliğin markası Monique Lhuillier`in alt markası olan Bliss'e a ait. 

Bohem gelinlik modellerineburadan ulaşabilirsiniz.

5. Kurt Seyit & Şura- Şura

5. Kurt Seyit & Şura- Şura

Dönem dizileri arasında yer alan Kurt Seyit & Şura, hikayesi kadar stylingiyle de dikkat çeken yapımlardan biri. Özellikle Şura karakterinin giydiği sade ve romantik gelinlik modeli, tam anlamıyla dönem gelinlerini yansıtan dikkat çeken bir parça. Dantelli kumaşı ve dikkat çeken kol detayıyla dönem tarzını en iyi yansıtan gelinlik modelleri arasında yer alıyor diyebiliriz. 

Dantelli gelinlik modelleri için buraya tıklamanız yeterli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çalıkuşu- Feride

6. Çalıkuşu- Feride

Bir diğer dikkat çeken dönem gelinliği de Çalıkuşu dizisinde karşımıza çıktı. Feride karakterinin giydiği gelinlik nereden bakarsanız bakın tam bir zaman esintisiydi! Kare yaka gelinliğin en dikkat çeken özelliği ise baştan aşağı güpürden oluşmasıydı. Gelinlikle uyumu göz kamaştıran duvak ve tacıyla Feride, tam bir  dönem kadını gibi görünüyordu.

Kare yaka gelinlik modellerine buradan ulaşabilirsiniz.

7. Aşk-ı Memnu- Bihter

7. Aşk-ı Memnu- Bihter

Türk televizyon tarihinin en çok konuşulan dizisi Aşk-ı Memnu, düğün sahnesiyle başladı ve düğün sahnesiyle bitti. Dizide Bihter karakterinin giydiği zamanın modası straplez gelinlik, günümüzün pek tercih edilmeyen modellerinden biri. Tabii ki dizinin yayınlandığı dönemde en sevilen ve tercih edilen modellerden biriydi. 

Benzer gelinlik modelini görmek için buraya tıklamanız yeterli.

8. Yaprak Dökümü- Leyla

8. Yaprak Dökümü- Leyla

Bitmek bilmeyen keder ve çilenin dizisi Yaprak Dökümü, olaylı düğünlere ev sahipliği yapan bir dizi. Dizinin en dikkat çeken karakterlerinden biri olan Leyla'nın giydiği gelinlik, zamanının en tarz modellerinden. Özellikle dantel detayıyla dikkat çeken duvağı, o döneminin en dikkat çeken trendlerinden biri. 

Benzer duvak modellerine buradan ulaşabilirsiniz.

9. Masumlar Apartmanı- Safiye

9. Masumlar Apartmanı- Safiye

Hikayesiyle Türk televizyon tarihinin en ilginç yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı, son zamanların en dikkat çeken dizileri arasında yer alıyor. Dizideki titiz karakter Safiye, ilginç bir şekilde gelinlik giyiyor ve tüm seyirciye bir oh çektiriyor. Safiye'nin giydiği sade ve dökümlü gelinlik, bizce tam ona göre!

Benzer gelinlik modeli için buraya tıklamanız yeterli.

10. Doğduğun Ev Kaderindir - Zeynep

10. Doğduğun Ev Kaderindir - Zeynep

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan ve ekranlara yansıtılan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, yayınladığı tarihlerde seyircisini ekranlara kilitleyen heyecanlı bir yapımdı. Ana karakter Zeynep'in hayat hikayesi etrafında şekillenen olaylar, her geçen gün daha da heyecanlı bir hale geliyordu. Dizinin düğün sahnesinde Zeynep karakterinin giydiği gelinlik omuz detayları ile ön plana çıkıyordu. 

Benzer gelinlik model için buraya tıklamanız yeterli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Masumiyet- İrem

11. Masumiyet- İrem

Sürükleyici hikayesi ile ekranlarda yer alan Masumiyet dizisi, kısa zamanda çok sevilen yapımlardan biriydi. Ziberlin kumaş balık model gelinlik, tam anlamıyla sade ve göz alıcı bir parça. Bu arada İrem karakterinin giydiği gelinlik Beyaz Butik’in Couter koleksiyonuna ait. 

Balık model benzer bir gelinlik modeli için buraya tıklamanız yeterli.

12. Sen Çal Kapımı- Eda

12. Sen Çal Kapımı- Eda

Tatlı senaryosu ile ekranlarda yer alan Sen Çal Kapımı dizisi, gelinlik sahnesiyle çok konuşulan yapımlardan biriydi. Ana karakter Eda'nın giydiği gelinlik, zarif detaylarıyla aşık olunası bir modeldi. Tüm dizi gelinliklerinin yanı sıra eldiven detayı ile öne çıkan bu gelinlik modeli, bizce tam bir yaz gelinliği! 

Benzer bir eldiven modeline buradan ulaşabilirsiniz.

13. Kiralık Aşk - Defne

13. Kiralık Aşk - Defne

Ekranların sevilen romantik komedi dizisi Kiralık Aşk, sezon finalindeki düğün sahnesiyle sosyal medyayı adeta salladı. Defne karakterinin giydiği göz alıcı gelinlik, hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Fransız dantelinden tasarlanan gelinliğin en dikkat çeken tarafı kuşkusuz uzun kuyruğuydu. Bu arada gelinliğin tasarımı Museum Of Fine Clothing markasının sahibi ve tasarımcısı Eda Güngör'e ait. 

Benzer bir modeli incelemek isteyenleri buraya alalım.

14. Hatırla Gönül- Gönül

14. Hatırla Gönül- Gönül

Hatırla Gönül dizisinde hemşire Gönül'ün giydiği gelinlik, zamanın modasına en uygun modellerden biri. Alıştığımız dizi gelinliklerinin yanı sıra straplez ve kabarık bir modelle karşımıza çıkan Gönül, sade ama kendini gösteren bir gelinlik giydi. 

Kabarık gelinlik modelleri için buraya tıklamanız yeterli.

15. Kiraz Mevsimi- Öykü

15. Kiraz Mevsimi- Öykü

Yumuşak bir romantik komedi olarak ekranlarda yayınlanan Kiraz Mevsimi, düğün sahnesiyle beğenilen yapımlardan biri. Kumsalda geçen düğün ve konsepte uygun gelinlik modeli ise fazlasıyla hayran olunası. Dizinin ana karakteri Öykü kumsalda dökümlü ve sade gelinliği ile salınırken, saç aksesuarıyla gözlerden kalpler çıkartmıştı.

Benzer saç aksesuarlarınaburadan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Aşk Yeniden- Zeynep

16. Aşk Yeniden- Zeynep

Ekranların en eğlenceli yapımlarından biri olan Aşk Yeniden, düğün sahnesi ile konuşulan diziler arasında yer alıyor. Zeynep karakterinin giydiği v yaka dantelli gelinlik, kol detayları ile dikkat çeken modellerden. Gelinliği tamamlayan sade gelin çiçeği de yine dikkat çeken bir başka detay. 

Benzer gelinlik modeli için buraya tıklayabilirsiniz.

17. Kaçak Gelinler

17. Kaçak Gelinler

Düğünlerinden kaçan 3 farklı gelinin hikayesini konu edinen Kaçak Gelinler, dönemin en eğlenceli romantik komedi yapımlarından biri. Ana karakterlerin giydiği birbirinden farklı gelinlik modelleri, karakterlerin zevklerine en uygun şekilde seçilmiş modellerden. 

Almila'nın gelin tacına benzer bir model için tık tık!

18. Gönül İşleri- Saadet

18. Gönül İşleri- Saadet

Dizi tarihinin en güzel gelinliklerinden biri kuşkusuz Gönül İşleri dizisinde karşımıza çıktı. Saadet karakterinin giydiği madonna yaka kabarık gelinlik, zarif detayları ile adeta seyirciyi büyüledi.

Benzer bir gelinlik modeli için buraya tıklamanız yeterli.

19. Kara Para Aşk- Elif

19. Kara Para Aşk- Elif

Kara Para Aşk dizisindeki Elif karakterinin giydiği prenses model gelinlik, dizi tarihindeki en duru gelinlik modellerinden biriydi. V yaka ince askılı gelinlik, bizce sade bir düğünde tercih edilebilecek en tarz modellerden. 

Benzer bir model için buraya tıklamanız yeterli.

20. Adını Feriha Koydum- Feriha

20. Adını Feriha Koydum- Feriha

Türk televizyon tarihinin en konuşulan yapımlarından biri olan Adını Feriha Koydum, final bölümündeki düğün sahnesiyle seyircilerini adeta kahretti. Derdi ve çilesi bitmeyen Feriha, düğün gününde straplez bir gelinlik giydi ve kır çiçekli bir taç taktı. 

Benzer gelinlik modeline buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Merhamet- Şadiye

21. Merhamet- Şadiye

Hande Altaylı'nın 'Kahperengi' adlı kitabından uyarlanan Merhamet, Şadiye'nin düğün sahnesiyle çok konuşuldu. Özellikle Şadiye'nin giydiği tül detaylı farklı gelinlik, seyirciden tam not aldı. 

Benzer bir gelinlik modeli için buraya tıklayabilirsiniz. 

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
13
12
12
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sena sena

çalıkuşu feride kendini marie antoinette mi sanıyormuş o ne biçim gelinlik kaçıncı yüzyıldan kalma.birde kafasında taç :D

Arzu Dinç

Sadece bir tanesini beğendim

bahariye

hangisi? ben sadece 18. beendim