Görüş Bildir
Haberler
Stylingiyle Dikkat Çeken Evlilik Hakkında Her Şey'in 18. Bölümünde Giyilen Efsane Kıyafetler

etiket Stylingiyle Dikkat Çeken Evlilik Hakkında Her Şey'in 18. Bölümünde Giyilen Efsane Kıyafetler

Nurseda Gerek
09.02.2022 - 20:01

Olay örgüsü ile her hafta seyircisini ekranlara kilitleyen Evlilik Hakkında Her Şey, 18. bölümü ile yine nefes kesen sahnelere imza attı! Yıldırım ve Bora'nın sırları yavaş yavaş açığa çıkarken beraberinde heyecan dolu anlar yaşandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da en az olay örgüsü kadar karakterlerin kombinleri de merak konusu oldu. Gelin, bu haftanın öne çıkan parçalarını birlikte inceleyelim! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sanem'in kaşe kabanını merak edenleri buraya alalım. 👇

Sanem'in kaşe kabanını merak edenleri buraya alalım. 👇

Bölümün ilk sahnesinde Sanem'in giydiği kaşe kabana vurulduk! Özellikle saks mavisi rengi ve yaka kesimi senenin en moda detaylarındandı. Kabanın markasını merak edenler için sorduk, soruşturduk ve Setre olduğunu öğrendik. İncelemek isteyenler için buraya bıraktık.

Azra'nın ev halleri bu bölüm içimizi ısıttı! 🥰

Azra'nın ev halleri bu bölüm içimizi ısıttı! 🥰

Azra'nın son yaşananlardan sonra çocuklarıyla arası pek sıcak değil. Özellikle geçtiğimiz bölüm pek güzel şeyler yaşanmamıştı. Son bölüm ile kötü bulutların biraz da olsa dağılması içimizi ısıttı doğrusu.

Azra'nın pancake yaparken giydiği kazak dikkatimizi çekmedi desek yalan olur. V kaya kesimi ve dokusu ile sıcacık görünen bu kazağın markası Massimo Dutti. İncelemek isteyenler buraya tıklayarak ürüne ulaşabilir. 

Bölümün en dikkat çeken kombini kuşkusuz Sanem'e aitti.

Bölümün en dikkat çeken kombini kuşkusuz Sanem'e aitti.

Sanem her bölüm iddialı görünmeyi bir şekilde başarıyor. Bu başarısı kuşkusuz giydiği her şeyi çok iyi taşımasından kaynaklanıyor. 

18. bölümün en farklı kombini tabii ki de Sanem'e aitti. Biz, onun bu alışılmışın dışındaki görünümüne bayılıyoruz doğrusu. Bu arada merak edenler için Sanem'in giydiği takım Sorbe markasına ait. İncelemek isteyenler buraya tıklabilir. 

Çolpan Cevher 18. bölümde yine şıklığını konuşturdu!

Çolpan Cevher 18. bölümde yine şıklığını konuşturdu!

Çolpan Cevher her bölüm giydiği kabanlarla gönlümüzü fethediyor. Yaşı ve stili arasındaki uyum, bizce çok güzel yansıtılıyor. Onun kendine has stili dizinin öne çıkan detaylarından...

Çolpan Hanım'ın 18. bölümde giydiği bilek detaylı kabanına bayıldık. Kış aylarının vazgeçilmez renkleri aranda yer alan ekru, bizce kaban modellerine çok yakışıyor. Bu arada bu tarz bir kaban modeli arar fakat bulmakta zorlanırsanız kabanınızın bileklerine pon pon takabilir, aynı görünümü kolaylıkla yakalayabilirsiniz. 

Benzer bir kaban için buraya tıklayabilirsiniz. 

Bölümün dikkat çeken aksesuarlarında biri Deniz'in küpeleriydi...

Bölümün dikkat çeken aksesuarlarında biri Deniz'in küpeleriydi...

Deniz'in son bölümde taktığı küpeler adeta gözlerimizi kamaştırdı. Stiliyle uyum içinde olan aksesuar seçimini çok beğendiğimizi söylemeden geçmek istemiyoruz. Bu arada merak edenler için Deniz'in taktığı küpenin markası Zweig. İncelemek isteyenler buraya tıklayarak markanın ürünlerine ulaşabilir.

Benzer bir ürüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sanem yine şıkır şıkır...

Sanem yine şıkır şıkır...

Dizinin şıkır şıkırı Sanem, yine takıp takıştırdığı her şey ile gözümüzü gönlümüzü çaldı. Üst üste taktığı her takıyı stiline en güzel şekilde uyarlayan Sanem, bu bölüm küpeleriyle merak konusu oldu. 

Sanem'in küpeleri ve broşu Talisman by Işık Sedef imzalı. İncelemek için buraya tıklayabilirsiniz. 

Benzer sallantılı küpe modellerine buradan ulaşabilirsiniz.

Güneş'in montuna söyleyecek söz bulamıyoruz. 🤤

Güneş'in montuna söyleyecek söz bulamıyoruz. 🤤

Dizinin en şirin kombinlerini daima Güneş'in üzerinde görüyoruz. Her bölüm en tatlı parçaları taşıyan Güneş, son bölümde yine çok şirin görünüyordu. 

Güneş'in her bölüm giydiği parçaları çok beğeniyoruz fakat son bölümdeki montuna söyleyecek söz bulamıyoruz. Peluş detayı ve rengiyle göz kamaştıran montu gerçekten çok beğendik! Bu arada Güneş'in montunun markası Tosatofurs. İncelemek isteyenler için buraya bıraktık. 

Azra her bölüm sade ve çok şık...

Azra her bölüm sade ve çok şık...

Azra ve Yıldırım'ın arasında enerji adeta ekranlardan taşıyor! İkilinin her sahnesini gözlerimizden kalpler çıkarak izliyoruz...

Bildiğiniz gibi Azra, sadeliğin ve şıklığın kitabını yazacak dizi karakterlerinden. Her bölüm en sade parçaları o tercih ediyor ve en şık kombinlere yine o imza atıyor. Son bölümde de sade fakat çok şık bir görünümle ekranlardaydı.

Azra'nın atkısına benzer modellere buradan ulaşabilirsiniz.  

Fransız ressam beresi Güneş'e çok yakışıyor!

Fransız ressam beresi Güneş'e çok yakışıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey denince artık aklımıza aksesuar gelir oldu. Dizinin her karakteri, kendi tarzında benzersiz aksesuarlarla her hafta kalbimizi çalıyor doğrusu. 

Güneş'in en çok kullandığı aksesuar kuşkusuz Fransız ressam beresi. Geçen bölümde taktığı kırmızı berenin yanı sıra bu sefer daha büyük ve haki bir bere ile karşımıza çıktı. Açıkçası bu renk gözlerini çok daha güzel gösterdiğini düşünüyoruz.

Güneş'in Fransız ressam beresine benzer ürünlere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Nar çiçeği rengini Azra'ya çok yakıştırdık!

Nar çiçeği rengini Azra'ya çok yakıştırdık!

Ceket şıklığına kısa bir ara veren Azra, son bölümlerde sık sık basic parçalar giyiyor. Özellikle geçen bölümden beri onu balıkçı yaka kazak modelleri ile görüyoruz. 

Dizinin 18. bölümünde nar çiçeği renginde bir kaza giyen Azra, yine balıkçı yaka bir model tercih etti. Nar çiçeği rengini ona fazlasıyla yakıştırdık. Siz de bu tarz bir kazak modelini incelemek isterseniz, buraya tıklayarak seçtiğimiz ürünleri inceleyebilirsiniz. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Azra'nın crop montu... 😍

Azra'nın crop montu... 😍

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi adeta en trend parçaları ekranlara taşıyor. Neredeyse her karakterin kombini, farklı bir tarzı temsil ediyor ve en trend ürünlerden oluşuyor.

Son bölümde Azra'nın giydiği crop mont, yine ekranlara yansıtılan bir başka trend ürünlerdendi. Özellikle nar çiçeği kazağı ile inanılmaz uyumlu duruyordu.

Benzer crop mont modellerine buradan ulaşabilirsiniz. 

Güneş'in triko sweatshirt'ünü beğenenler buraya!

Güneş'in triko sweatshirt'ünü beğenenler buraya!

Dizinin Azra'dan sonra en sade ismi kuşkusuz Güneş. Güneş'in bu kendi halindeki tarzı bizce karakterine çok yakışıyor. 

Güneş'in 18. bölümde giydiği triko sweatshirt bizden tam not aldı! Benzer bir modeli incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. 

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

stylingyle ne amına koyduğumun Türkçe katilleri. tarzlarıyla yazsan klavye götüne mi girecek?

arslanoglu

Zevksiz seçimler