Görüş Bildir
Haberler
Spotify Yerine Kullanabileceğiniz En İyi Müzik Uygulamaları

Spotify Yerine Kullanabileceğiniz En İyi Müzik Uygulamaları

Spotify müzik uygulamasından sıkıldıysanız ve alternatif arıyorsanız bu uygulamalara bir şans vermeyi düşünebilirsiniz. Ücretli ve ücretsiz birçok alternatifin olduğu müzik uygulamaları dünyasına beraber bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte Spotify yerine kullanılabileceğiniz müzik uygulamaları:

İşte Spotify yerine kullanılabileceğiniz müzik uygulamaları:

Apple Music

Apple Music

Dünyanın en büyük ikinci müzik uygulaması olan Apple Music son günlerde Neil Young olayıyla sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Tabi sadece Neil Young değil milyonlarca sanatçı bu platformda eserlerini yayınlıyor. Apple Music ilk ay ücretsiz ve sonrasında aylık olarak aşağıdaki şekilde fiyatlandırılıyor:

Öğrenci: 6,99 TL

Bireysel: 13,99 TL

Aile: 20,99TL

Fizy

Fizy

Turkcell’in müzik platformu Fizy özellikle yerli sanatçılar için çok daha fazla seçenek sunuyor. Fizy’de ilk ay ücretsiz sonrasında ise üyelik ücretleri aylık olarak aşağıdaki şekilde oluyor.

Premium: 13,99 TL

Öğrenci: 8,99 TL

Aile: 26,99 TL 

Duo: 23,99 TL

Amazon Music Unlimited

Amazon Music Unlimited

Amazon’un Prime üyelerinin faydalanabildiği Music Unlimited yüksek kaliteli müzik için en uygun yöntem diyebiliriz. Amazon Prime üyeliği ülkemizde şu anda 7,90 TL.

YouTube Music

YouTube Music

YouTube’un premium üyelerine reklamsız olarak verdiği müzik hizmetini reklam dinleyerek ücretsiz de kullanmak mümkün. Bunun için uygulamayı indirmeniz yeterli olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tidal

Tidal

Tidal ülkemizde çok popüler olmasa da global pazarda büyük sanatçıların tercih ettiği bir müzik platformu olarak hayatına devam ediyor.

Deezer

Deezer

Kişisel müzik zevkinize göre çalma listesi oluşturabileceğiniz ve mixler dinleyebileceğiniz Deezer, en iyi müzik uygulamaları arasında yer alır. Aynı zamanda şarkı sözü getirme özelliğiyle de ilgi çekiyor. Daha yüksek ses kalitesi, çevrimdışı dinleme gibi özellikler sağlayan bu uygulamanın premium sürümü de vardır.

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Beğendiğiniz müziği MP3'e çevirip telefonunuzdaki müzik programıyla açmamanızın sebebi, el alem ne der korkusu mu?

Darbeli Matkap

Spotify der susarım