Görüş Bildir
Haberler
Spotify Premium Yeniden 3 Ay Ücretsiz Oldu Ama Bir Şartla

Spotify Premium Yeniden 3 Ay Ücretsiz Oldu Ama Bir Şartla

Çevrimiçi müzik platformlarının en bilinen markası olan Spotify, Türkiye'de yeniden ilk üyelikte 3 ay ücretsiz kampanyası başlattı. Spotify, Türkiye resmi sayfasını güncelleyerek ilk defa Premium abone olacak kişilerden 3 ay ücret almayacağını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spotify Premium abonelik fiyatlarına geçtiğimiz ay bir zam gelmişti.

Spotify Premium abonelik fiyatlarına geçtiğimiz ay bir zam gelmişti.

Spotify Premium abonelik fiyatları ülkemizde geçtiğimiz ay zamlanarak bireysel kullanımda en düşük fiyat 20,99TL, öğrencilerde ise bu rakam 10,49TL olarak belirlenmişti. Spotify hala pazarın en büyük markası diyebiliriz. Globalde 180 milyon abonesi olan şirketin bu yılın ilk aylarında 422 milyon aktif kullanıcısı olduğu biliniyor.

İlk aboneliklerde Spotify Premium 3 ay ücretsiz olacak.

İlk aboneliklerde Spotify Premium 3 ay ücretsiz olacak.

Spotify resmi sayfasında yayınladığı duyuruda yeni aboneliklerde ilk üç ay Premium paketlerde ücret almayacağını açıkladı. Uzun süredir beklenen bu kampanya ile premium abone sayısının artması bekleniyor.

Spotify Premium abonelik nasıl alınır?

Spotify Premium abonelik nasıl alınır?

Spotify’ı aç. Üzerinde siyah renkte yatay çizgiler olan yeşil daire şeklindeki Spotify uygulama simgesine tıkla. Daha önce giriş yaptıysan Spotify Giriş sayfası açılacak.

  • Spotify’a giriş yapmadıysan GİRİŞ YAP butonuna dokunup kullanıcı adını ve şifreni gir. Yapman istendiği takdirde Facebook ile giriş yapman gerekecek.

  • Henüz bir Spotify hesabın yoksa HESAP OLUŞTUR butonuna dokun ve hesap oluşturmak için ekranda çıkanları takip et.

  • Kitaplığın sekmesine dokun. Bu, ekranın sağ alt köşesindeki sekmedir.Ayarlar’ı aç. Ekranın sol üst köşesindeki dişli şeklindeki simgeye dokun.

  • PREMIUM’A GEÇ butonuna dokun. Bu, ekranın üst tarafının yakınındaki büyük butondur.

  • PREMIUM’U EDİN butonuna dokun. Bu beyaz buton, ekranın üst tarafının yakınındadır. Dokunduğunda ödeme sayfası açılır

  • Bir ödeme seçeneği seç. Sayfanın ortasındaki ödeme sekmelerinden birine dokun: Kredi kartı veya banka kartı kullanmak için kredi kartı resimlerine dokun. PayPal kullanmak için PayPal logosuna dokun.

  • Ödeme bilgilerini gir. İşaretlenmiş alanlara kart numaranı, adını-soyadını, kartının son kullanım tarihini ve güvenlik kodunu gir.

  • DEVAM ET butonuna dokun. Bu, ekranın alt tarafındaki yeşil butondur. Dokunduğunda Spotify Premium üyeliğini satın alacaksın. Henüz ücretsiz Premium denemeni kullanmadıysan 90 günlüğüne ücretsiz olarak Spotify’ı kullanabileceksin.

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1.Harald

öğrenciliğin faydasını gördüğüm tek yer

Deniz

Eskiden Spotify kullanırdım ama YouTube premium daha iyi artık. Çoğu şarkıyı Spotify'da bulamıyorum. YouTube ile hem videolar reklamsız hem de müzik uygulama... Devamını Gör

Rida

internet gb dayanıyor mu ya?

Youtube Music on basar abi. Spotify yaninda bombos kaliyor.