Görüş Bildir
Haberler
Spor Salonunda 45 Kişiye Koronavirüs Bulaştırdı

Spor Salonunda 45 Kişiye Koronavirüs Bulaştırdı

Batuhan
17.03.2021 - 11:37

Trabzon'da rahatsızlanmasına rağmen spor salonuna gitmeye devam eden bir kişi, 45 kişiye koronavirüs bulaştırdı. Spor salonunun faaliyeti durdurulurken, temaslı olan 93 kişi de karantinaya alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beş gün önce Ankara'dan Trabzon'a giden vatandaş, rahatsızlanmasına rağmen spor salonuna gitmeye devam etti. Rahatsızlığı artınca hastaneye başvuran kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı.

Üyelerinden birinin koronavirüse yakalanması üzerine spor salonundaki antrenör ve diğer üyelere de test yapıldı. 45 kişinin virüse yakalandığı tespit edildi.

Kovid-19 testi pozitif çıkan kişilerle temaslı olan 93 kişi de karantinaya alındı. Spor salonunun faaliyeti ise durduruldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Beyin yok.... Beyin.... ..... İster kısıtlama getir.... İster sokağa çıkma yasağı getir.... İster HES kodu uygula.... ...... Bizim insanımız aptal.... ......... Devamını Gör

arslanoglu

Tam bi terbiyesiz kendisine saygısı olmayan merhametsiz hareket örneği yazık umarım sicile işler böyle durumlar ve bir daha sosyal tesislere alınmaz çok üzüc... Devamını Gör