Görüş Bildir
Haberler
Soylu'dan CHP'ye: '2023'te Şapka Düşecek Kel Görünecek; Benim Kelim Hep Açık Ama Sizinki Görünecek'

Soylu'dan CHP'ye: '2023'te Şapka Düşecek Kel Görünecek; Benim Kelim Hep Açık Ama Sizinki Görünecek'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP'nin oy oranının CHP'nin oy oranından 15,5 puan fazla olduğunu iddia etti. Soylu, '2023 yılında şapka düşecek keliniz görünecek. Benim kelim hep açıktır. Ama sizinki görünecek' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BirGün'ün haberine göre AKP Tokat İl Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısında konuşan Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak 'Dün 29 Ekim’di. Kemal Kılıçdaroğlu, bu millet bu Cumhuriyeti de bu özgürlüğü de bu bağımsızlığı da şanla şerefle kanla kazandı. Senin gibi kasetle kazanmadı' ifadelerini kullandı.

Soylu, konuşmasında anket tartışmalarına da değindi. AKP'nin oylarının CHP oylarının 15.5 puan önünde olduğunu iddia eden Soylu, “Anketler şöyleymiş, böyleymiş. Kılıçdaroğlu, onun aveneleri. Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş. Bu anket işini çocukluğumdan beri takip eden bir kardeşinizim. Burada söylüyorum. Her ay araştırmaları takip ederim. Onların kurmaca araştırmaları değil. Bu milletin gördüğü ama bizimde takip ettiklerimiz var. Cumhuriyet Halk Partisi, ister çatla ister patla. Aramızda şu anda 15,5 puan var. 15.5 puan. Öyle yok öyleydi yok böyleydi. 2023 yılında şapka düşecek keliniz görünecek. Benim kelim hep açıktır. Ama sizinki görünecek. Hiç endişe etmeyin, hiç merak etmeyin' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
48
30
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin Akalp

O da şey desin "o lafları atlattık, kıçında mantar patlattık." Çingene kavgası daha seviyelidir.

Hazreti Deist

Seçim sistemiyle oynayıp demokrasinin ocağına incir ağacı dikmezse Akp-Mhp koalisyonunun meclsite çoğunluğu kazanma şansı %10.Tüm seçmenler gelişmeleri takip... Devamını Gör

V for Valkyr

Bi tane gabak gafalısı vardı bana dedi ki; Biz dedi devletin ganadıyız dedi. Ben de ona dedim ki; Siz dedim devletin ganadıysanız, bu devlet NAH uçar dedim. ... Devamını Gör