Görüş Bildir
Haberler
Bir Yenisini Ekledi: Dünden Bugüne Soylu'nun Ohh Performansı

Bir Yenisini Ekledi: Dünden Bugüne Soylu'nun Ohh Performansı

Emre Ordu
22.04.2023 - 16:02 Son Güncelleme: 22.04.2023 - 16:19

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da katıldığı bir programda yaptığı konuşmada 'Başörtülüler eskiden polis, asker, kaymakam olamıyordu. Ohhh… Şimdi milletvekili oluyor mu? Bu sizin sayenizde' dedi. Soylu geçen hafta Diyarbakır'da, 2020 yılında da Meclis'te ohh çekmişti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Gaziosmanpaşa'da gerçekleştirilen 'Yüzyılın Dönüşümü Programı'na katıldı. Soylu, burada yaptığı konuşmada başörtülü kadınların Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde kamuda görev alabildiğini belirterek bir kez daha ohh çekti. Soylu şunları kaydetti:

'Tayyip Erdoğan'dan önceki ülkede bu millet 'dindarım' diyemiyordu. Bir annenin başı açık ve kapalı kızlarından birisi doktor oluyor, diğeri olamıyordu. Biri polis oluyor, diğeri olamıyordu. Biri asker oluyor, diğeri olamıyordu. Biri kaymakam oluyor, diğeri kaymakam olamıyordu. Biri vali oluyor, diğeri vali olamıyordu. Şimdi doktor oluyor mu? Polis oluyor mu? Kaymakam oluyor mu? Vali oluyor mu? Ohhh. Milletvekili de oluyor. Bu sizin sayenizde oluyor.'

İşte o konuşma 📹

Geçen hafta Diyarbakır'da ohh çekmişti 📹

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'daki konuşmasının bir benzerini geçtiğimiz hafta Diyarbakır'da yapmış ve yine ohh çekmişti. Soylu, Bu ülkede insanlar, ‘ben dindarım’ diyemiyorlardı. Bu ülkede başörtülüleri öğretmen yapmadılar. Başörtülüleri devlet dairesine sokmadılar. Ohhhh. Bugün Allah’a şükür milletvekili de oluyor, hakim de oluyor. Bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sahip çıkarak siz yaptınız” ifadelerini kullanmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2020'de HDP'lilere ohh çekmişti 📹

Soylu ayrıca 13 Aralık 2020'de TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sırasında HDP'li vekiller kendi partilerinin adaylarının kazandığı belediyelere kayyum atanmasını eleştirince 'Ohhh, paralar PKK'ya gitmiyor, millete gidiyor, ohh, ohh!' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
29
23
7
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Lambaya püf de Ohh deme püf de….🎶🎶

Blau und Marchen

20 yıllık iktidarlarından önce İslami yaşam süren insanlara mağduriyet verildiğini öne sürerek yalan söylemekten hiç utanmıyorlar.

eric xy

haklısın, başörtüsü var dye eğitim hakkına engel olunan bir kişi bile yok, imamhatip düşmanlığından dolayı tüm mesleki eğitim veren okulların 4yıllık ünivers... Devamını Gör

Hacı

Kiskirtici itici bölücü mafya