Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medyanın Gücü Sayesinde Bulundu! Kaybolan Şirin Dilan Erdoğdu’dan Güzel Haber

Sosyal Medyanın Gücü Sayesinde Bulundu! Kaybolan Şirin Dilan Erdoğdu’dan Güzel Haber

Batuhan
05.08.2021 - 09:47

Ankara'da evlerinin bahçesini yıkadıktan sonra, kedilerin su kabını değiştirmek için dışarı çıkan Şirin Dilan Erdoğdu'dan uzun süre haber alınamadı. Kayıp olduğunun sosyal medyada hızla yayılmasının ardından sabaha karşı Dilan bulunarak ailesine kavuştu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde yaşayan Şirin Dilan Erdoğdu,(26) dün saat 15.00 sıralarında annesi Türkan Erbil ile evlerinin bahçesini yıkadıktan sonra, kedilerin su kabını değiştirmek için evden çıktı. O sırada mutfaktan çöp poşeti almak için eve giren annesi geri döndüğünde kızını bulamadı. Sokakta ve evin yakınındaki parkta kızını arayan anne Türkan Erbil, yine bulamayınca babasına haber vererek, polise kayıp müracaatında bulundu. Sosyal medya kullanıcıları ise Erdoğdu’nun bir an önce bulunması için fotoğrafını paylaştı.

Sosyal medyanın gücü

Sosyal medyanın gücü

Yapılan paylaşımların ardından Dilan sabahın erken saatlerinde bulunarak ailesine teslim edildi.

Dilan'ın annesi kızının bulunması için çağrı yapmıştı

Kızının yanında sadece telefon olduğunu belirten ve kızının başına bir şey gelmeden bir an önce bulunmasını isteyen Anne Erbil, “Yanında sadece telefonu var. Bir mesaj geldi ama o mesaj doğru mu değil mi bilemiyoruz onu. Şu an bize yer tespit haberi bekleyin diyorlar. Üzerinde kısa kollu açık mavi lacivert çizgili bir tişört var. Taytı var. Ayağında bahçe terliği, toprak rengi. Başka hiçbir şeyi yok. Kimliği almış mı almamış mı hiçbir bilgim yok. Kızımın başına bir şey gelmeden bir an önce bulunmasını istiyorum” diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda