Görüş Bildir
Haberler
Sonraki Aşamaya Geçemeyenler İçin: Yaşadığınız Şeyi İlişkiye Dönüştürmek İsterken En Çok Yaptığınız 10 Hata

etiket Sonraki Aşamaya Geçemeyenler İçin: Yaşadığınız Şeyi İlişkiye Dönüştürmek İsterken En Çok Yaptığınız 10 Hata

Dale Cooper
11.07.2021 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

İlişkiler bazen daha başlamadan bir durulma evresine giriyor. Artık flört dönemi sonlarına yaklaşmış oluyor ancak bir sonraki aşamaya yani adının koyulması kısmına bir türlü geçilemiyor. O arada kalmışlığın, ne olduğunu bilmemenin çok zor olduğunu herkes bilir...

Flörtten sonraki aşamaya geçemeyenler için, yaşadığınız şeyi ilişkiye dönüştürmek isterken en çok yaptığınız hataları sizler için derledik.

1. İşleri akışına bırakmamak yaptığınız en büyük hata olabilir.

Sürekli her şeyi kontrol etmeye çalışmak ya da yaşanacaklara bir yörünge çizmeye çalışmak sizi kendi halinde ilerleyeceğiniz rotadan uzaklaştırabilir. Bu yüzden işleri biraz akışına bırakıp üzerine çokça düşünmemek en iyisi.

2. Zamana bırakmamak ya da sürekli zaman muhasebesi yapmak.

Yaşadığınız şeyi zaman üzerinden değerlendirmek bir başka hata. Elbette herkesin zamanı kıymetli ancak sürekli zaman muhasebesi yapmak partnerizi ve sizi bunaltmaktan başka hiçbir işe yaramaz.

3. Beraber geçirdiğiniz her saniyeyi kaygı dolu sorularla doldurmak.

Bu sorularınızın altında geleceğe yönelik işlerin nasıl ilerleyeceği türünde sorular olur, BUNLARI YAPMAYIN LÜTFEN. Yazıktır, karşınızdaki de insan.

4. Vee.. o malum soru... BİZ ŞİMDİ NEYİZ?

Hatalar silsilesinin artık başka bir boyuta ulaştığı noktadır bu soru. Bazen ne yaşadığınızı bilmezsiniz, karşınızdaki insan da bilmez. Ancak işlerin öyle gelişmesi, ilerlemesi gerekir. Hadi bir kere bu soruyu sordunuz ve sizi tatmin edecek cevabı almadınız o noktada kendi kişiliğinize uygun bazı kararlar vermeniz gerekir. 

En azından ikinci kez sormazsınız. Sormazsınız değil mi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. İstediğiniz cevapları alamadığınız için sürekli karşınızdaki insanın üzerine gitmek ya da manipüle etmeye çalışmak.

Bu noktada yüksek ihtimalle canınız yandığı ya da artık çok bunaldığınız için böyle bir şeye -belki bilinçli, belki bilinçsiz- başvuruyorsunuzdur. Dost acısı söyler, böylesi bir oyunun oynandığı ilişkide hayır gelmez. Bu topu oynadıysanız bu ilişkiden çok bir gelecek beklemeyin.

6. Yaşadığınız şeyi durmadan başkalarıyla, başka ilişkilerle kıyaslamak.

Evet, daha ne olabilir diyoruz ve daha kötüsü şaldır şaldır geliyor. Her ilişki biricik, kendine özeldir. Başkalarının hızlıca ilerleyen ilişkilerine imreniyor olabilirsiniz ancak kendi yaşadığınız şeyin güzel yanlarını tamamen yok sayıp her fırsatta başka ilişkilerle kıyaslamak. NO DOSTUM, NO.

7. Uyumlu olmadığınız ya da gelişime ihtiyacınız olduğu alanları kabul etmemek.

Sonuçta ilişki biraz da çift taraflı memnuniyettir. Mesela siz yataktan tamamen mutlu ayrılırken karşınızdaki insanı derin düşüncelere mi salıyorsunuz? Bunları yok saymamak hiç fena olmaz.

8. Her şeyi sözlü tartışmaya dönüştürmek.

Bu genel bir doluluk yaşadığınız ve işlerin gidişatından memnun olmadığınız için olabilir fakat hissettiklerinizi samimice söylemek yerine elinize geçen her fırsatta etrafta alev topları uçuşan tartışmalar yaratmak hiçbir şeyi çözmez.

9. Daha yaşadığınız şeyin tam olarak ne olduğunu siz bilmeden işin içine aileleri falan karıştırmak.

AMAN AMAN DİYELİM.

Öyle bir hataya sakın düşmeyin. İşleri bu kadar erkenden bu kadar karmaşıklaştırmaya gerek yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Son olarak kendinizi HER ŞEY İYİ düşüncesine zorlamak.

Bazen bir şeyler yolunda değildir. Her zaman yolunda gidecek diye de bir şey yok. Bu süreçte iyi gitmeyeni göz ardı etmek size bir şey kazandırmaz aksine içinde olduğunu suyu bulanıklaştırır. 

Karar vermekten korkmayın, sonuçta ünlü şarkının da dediği gibi; 'Yaşanacaksa yaşanacak, ayrılıklar mutsuzluklar...'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
7
5
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın