Görüş Bildir
Haberler
Sonradan Maneviyata Yönelerek Tesettüre Giren Ünlüler

Sonradan Maneviyata Yönelerek Tesettüre Giren Ünlüler

Beyza
19.12.2022 - 06:50

Magazin dünyasının içinde olan ünlüler ve bu ünlülerin yaşamları her zaman bir merak konusu olmuştur. Sonradan kapanmayı tercih eden ünlü isimler de bu merak edilenler arasında yer alır. Tesettüre giren ünlü isimlerin arasında ise sunucu, spiker hatta manken olanlar bile var. Hadi gelin sonradan kapanmayı tercih eden o isimler kimlermiş birlikte bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Burcu Çetinkaya

1. Burcu Çetinkaya

Milli rallici, evlendikten sonra kendine yeni bir hayat kurmuş ve başörtüsü takmaya başlamıştı. Sosyal medyadan da uzaklaşan ünlü isim, özel hayatını herkesten uzak yaşamayı tercih ediyordu. 

Daha sonra tutkusu olan ralliyi bırakan ve sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya başlayan Çetinkaya, boşandı ve daha sonra ise başörtüsünü çıkardı. Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Çetinkaya, bu kararı ile eleştirilerin de odağı haline geldi.

2. Büşra Ayaydın

2. Büşra Ayaydın

Kurtlar Vadisi isimli dizide Çakır'ın kızını canlandıran Büşra Ayaydın, oyunculuk yaparken namaz kıldığını dile getirmişti. Oyunculuk sektöründe namaz kılması yüzünden çeşitli eleştirilere maruz kalan Ayaydın, oyunculuğu bıraktı ve tesettüre girdi. Şimdilerde ise tesettür mağazasını işletmek ile meşgul.

3. Ebru Sever Türk

3. Ebru Sever Türk

Fenomen Ebru Sever Türk, ilk önce kapanıp daha sonra açılması ile birçok eleştiriye maruz kalmıştı. Geçtiğimiz yıllarda ise bir yakını tarafından ortaya çıkarılan ünlü fenomen, düğün davetlerinde kapalı dışarıda ise açık olması nedeni ile tepki çekmişti.

4. Gamze Özçelik

4. Gamze Özçelik

Arka Sokaklar isimli ünlü dizi ile hafızalara kazınan Özçelik'te tesettüre girmeyi tercih eden ünlüler arasında. Gamze Özçelik, kapandıktan sonra ise kendini hayır işlerine vermeyi tercih etti.

5. İkbal Gürpınar

5. İkbal Gürpınar

Evlenip çocuk sahibi olan ve sektörden tamamen ayrılmayı tercih eden Gürpınar, kimse için değil yalnızca Allah için kapandığını açıkladı. Umre ziyareti sırasında namaz kılarken bir ses duyduğunu ve bu sesin üzerine kapanmaya karar verdiğini açıklayan Gürpınar, gözden uzak bir hayat yaşamayı tercih ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Leyla Sayar

6. Leyla Sayar

Yeşilçam'ın ünlü yıldızlarından biri olan sayar, Türkiye güzellik yarışmasında ikincilik almıştı. 1958 yılında sinemaya adım atan ve çalkantılı hayatı ile adından sıkça bahsettiren ünlü isim dansözlüğe kadar birçok işi denediyse de en sonunda yine Yeşilçam'a döndü. Yeşilçam'da da işler yolunda gitmeyince manevi hayata yöneldi ve kapanmaya karar vererek yaşam tarzını tamamen değiştirdi.

7. Necla Nazır

7. Necla Nazır

Necla Nazır'da Yeşilçam'a damgasını vuran ünlü isimlerden bir tanesi. Ferdi Tayfur ile uzun süre birliktelik yaşayan ünlü isim, o dönemlerde kapanmaya karar vermişti. Kapanmasının ardından ise hiçbir etki altında kalmadığını ve kendi inançları üzerine kapandığını açıklamıştı.

8. Özlem Şahin

8. Özlem Şahin

Popstar isimli yarışma ile ismini duyuran ünlü isim yarışmadan elendikten sonra bir süre daha sahnelere devam etmişti. Daha sonra dini araştırmaya başladığını söyleyen Şahin, sahnesine gelen bir kadının eşini aldattığını öğrenmiş ve o günden sonra bir daha sahneye çıkmama kararı aldığını da açıklamıştı.

9. Tuğçe Güder

9. Tuğçe Güder

Bir dönem podyumlarda boy gösteren Güder, tesettüre girmeye karar vererek hayat tarzını tamamen değiştiren isimlerden bir diğeri.

10. Serra Karaçam

10. Serra Karaçam

Eski TRT spikeri Karaçam, tesettüre girmeyi tercih eden ünlü isimler arasında. İnsanlar bu kararın evliliği nedeni ile olduğunu düşünseler de Karaçam yaptığı açıklamada İmam Hatip mezunuydum zaten kapanmayı düşünüyordum en sonunda karar verdim dedi.

Bu içerikleri de okumak isteyebilirsiniz;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
37
20
11
7
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın